Χαϊβάνι Τζίγκερ!

Χαϊβάνι Τζίγκερ!

Αν οι ομάδες που αδικούνταν από τη διαιτησία έφευγαν δεν θα τελείωναν τα παιχνίδια.

To ντέρμπι… τινάχτηκε στον αέρα από την απόφαση του Ολυμπιακού να αποχωρήσει στο ημίχρονο του αγώνα εκφράζοντας τη διαμαρτυρία του για τη διαιτησία.

Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι αποφάσισαν να πάρουν την ομάδα και να φύγουν με το σκορ 40-25 και τη διαφορά να έχει φτάσει στους 18 πόντους.

Εχουν παράπονα από τη διαιτησία και έκριναν σκόπιμο να τινάξουν το παιχνίδι στον αέρα. Να λοιπόν που ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δεν το είχε βρει εδώ και χρόνια το… κόλπο. Όταν πιστεύει ότι τον αδικούν να παίρνει την ομάδα και να φεύγει. Θα είχαν τελειώσει τα μισά παιχνίδια του.

Η κίνηση είναι λάθος. Προφανώς σε κάθε ματς που θεωρεί ο Ολυμπιακός ότι αδικείται θα φεύγει; Και στα πλέι όφ το ίδιο θα πράξει. Αν θεωρεί πως τον αδικεί η διαιτησία και πάλι ,θα κάνει το ίδιο αφού το θεωρεί σωστό.

Οι αλλαγές που θές να γίνουν επιτυγχάνονται με πλάνο, πρόγραμμα, μέθοδο και αποφασιστικές κινήσεις.

Οσο για το ματς. Πράγματι οι διαιτητές στο πρώτο δεκάλεπτο σφύριζαν με ευκολία τις επαφές στον Ολυμπιακό παρά στη ρακέτα του Παναθηναϊκού. Υπήρχε άνισος καταμερισμός των σφυριγμάτων από τους τρεις διαιτητές.

ΟΜΩΣ. Με εξαίρεση τον Ουέμπερ κανείς άλλος παίκτης του Ολυμπιακού δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Με τον Παναθηναϊκό να παίζει με τρία γκαρντ όλα κι όλα, σε άθλια αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση, οι Πειραιώτες έφτασαν να χάνουν με 18 πόντους.

Προφανώς και δεν ευθύνονται μόνο οι διαιτητές για την εικόνα του Ολυμπιακού…

Στο ΣΕΦ στον αγώνα της Ευρωλίγκας οι βολές ήταν 26-6. Θα έπρεπε να φύγει ο Παναθηναϊκός; Ασφαλώς και όχι και αν το έκανε θα έκανε τρομερό λάθος! Μπαίνεις και παίζεις καλύτερα από τον άλλον. Τέλος.

ΥΓ Η κίνηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να αφήσει το εσώρουχο στον πάγκο του Ολυμπιακού ήταν λάθος. Οποια κι αν είναι η αντιπαλότητα, όση κι αν είναι η χαρά του για την πρόκριση της ομάδας δεν δικαιούται να προσβάλει τον αντίπαλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ