Το πιο σπουδαίο παιχνίδι είναι για τον Δημήτρη

Το πιο σπουδαίο παιχνίδι είναι για τον Δημήτρη

Ολος ο οργανισμός του Άρη στο πλευρό του οπαδούς της ομάδας που ταλαιπωρείται απο σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Τη δική του μάχη δίνει τα τελευταία δύο χρόνια ο Δημήτρης και η οικογένεια του. Μια μάχη για να σταθεί ξανά στα πόδια του και να μπορέσει να επιστρέψει στη ζωή του αλλα και στο αγαπημένο του Κλεάνθης Βικελίδης. Ο οπαδός του Άρη ταλαιπωρείται απο σοβαρό πρόβλημα υγείας, μετά απο ενα ατύχημα που είχε.

Οι οικονομικές απαιτήσεις της αποθεραπείας του είναι πολύ μεγάλες και η οικογένεια του δεν μπορεί να ανταποκριθεί. Οι οργανωμένοι οπαδοί του Άρη, που βοηθούσαν τον συνοπαδό τους και το προηγούμενο χρονικό διάστημα , ανέλαβαν πρωτοβουλία. Σε συνεργασία με την ΚΑΕ Άρης, θα πραγματοποιηθεί φιλικό παιχνίδι την Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου , στο Nick Galis Hall, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση του Δημήτρη.

Ακόμα κουπόνια θα διατίθενται και στα γραφεία του SUPER 3 αλλα και σε όλες τις θύρες του Κλεάνθης Βικελίδης στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Ο οργανισμός Άρης βρίσκεται στο πλευρό του Δημήτρη και της οικογένειας του και αυτό είναι κάτι που θα φανεί την Τετάρτη.

Αυτό είναι το πιο σπουδαίο παιχνίδι για τον Άρη. Δεν είναι μόνο η οικονομική ενίσχυση προς τον Δημήτρη και την οικογένειά του. Είναι και οτι θα αισθανθούν οτι όλοι βρίσκονται στο πλευρό τους. Οτι δεν είναι μόνοι τους σ αυτή τη πολύ δύσκολη μάχη.

Τα κουπόνια για το συγκεκριμένο παιχνίδι κοστίζουν πέντε ευρώ. Ακόμα και αν δεν μπορεί κάποιος να πάει στο παιχνίδι, έχει την δυνατότητα να προμηθευτεί ενα ή περισσότερα και να ενισχύσει οικονομικά τη προσπάθεια που γίνεται. Με την ευχή όλων ο Δημήτρης να ξεπεράσει γρήγορα το πρόβλημα του και να επιστρέψει γερος και δυνατός.

Υ. Γ Το παιχνίδι της Κυριακής έχει αρκετες ιδιαιτερότητες και θα πρέπει να αντιμετωπιστεί με προσοχή. Στο χέρι του Άρη είναι, όμως, να το κάνει εύκολο , με την απόδοση του στον αγωνιστικό χώρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ