ΠΑΟΚ: Με το βλέμμα στο 2020

ΠΑΟΚ: Με το βλέμμα στο 2020

Ο ΠΑΟΚ αφού ξεμπέρδεψε με το πρωτάθλημα, άρχισε να σκέφτεται το μέλλον και πιο συγκεκριμένα την επόμενη χρονιά και πως θα αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που είναι η συμμετοχή της ομάδα στους ομίλους του Champions League, αλλά και η κατάκτηση του πρωταθλήματος για το 2020.

Στον ΠΑΟΚ, έχουν ζεσταθεί για τα καλά με τη δεδομένη κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού στην Τούμπα και το άνοιγμα της ψαλίδας. Το μεγάλο στοίχημα για τους Ασπρόμαυρους, που συνεχώς βάζουν στόχους είναι να κλείσουν τη χρονιά αήττητοι, αλλά και να κατακτήσουν το κύπελλο για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Δεν είναι δύσκολο στο να το πετύχουν, απλά δεν θέλει χαλάρωση από εδώ και στο εξής. Και να μην γιορτάσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος πριν από τον τελικό του κυπέλλου. Γιατί το μυαλό θα αδειάσει εντελώς και τότε… αντίο κύπελλο.

Στην Τούμπα από την στιγμή που δεν έχουν σε τόσο μεγάλο βαθμό την έννοια του πρωταθλήματος έχουν αρχίσει να προετοιμάζονται για τη νέα χρονιά. Οι διοικούντες βάζουν επί τάπητος τα ανοιχτά ζητήματα του ρόστερ, με σειρά προτεραιότητας. Στην κορυφή αυτή τη στιγμή βρίσκεται η υπόθεση Βαρέλα. Με το «θηρίο» το κλίμα έχει αλλάξει άρδην και πολύ σύντομα θα υπάρξουν νεότερα καθώς την υπόθεση θα την τρέξει και ο Ιβάν Σαββίδης.

Για τις περιπτώσεις των Σάχοφ και Κάνιας υπάρχει μια στασιμότητα και δεν ξέρω αν τελικά ο Ουκρανός και ο Ισπανός θα παραμείνουν και οι δύο στην Τούμπα ή τουλάχιστον ο ένας. Σε καμία περίπτωση όμως να μείνουν και οι δύο. Αυτή τη στιγμή ο Δικέφαλος έχει τους Μαουρίσιο, Σίσιτς, Βέρνμπλουμ (οι σίγουροι για τη νέα χρονιά), τον Ολιβέριρα, αλλά και του Σάκχοφ και Κάνιας. Αν μείνει στον ΠΑΟΚ ο Ολιβέιρα το πράγμα θα δυσκολέψει πολύ για τους δύο τελευταίους. Ο Λουτσέσκου θερωρεί πως για το χώρο του κέντρου τέσσερις με πέντε ποδοσφαιριστές θα είναι αρκετοί για να βγει η νέα χρονιά.

Στον ΠΑΟΚ έχουν κάνει focus πάνω στην περίπτωση του Σέρτζιο Ολιβέιρα γιατί πιστεύουν πως με την παρουσία στην ομάδα, ο ΠΑΟΚ θα ανέβει αγωνιστικό επίπεδο. Αν οι διαπραγματεύσεις είναι δύσκολες και δεν θα οδηγήσουν πουθενά τότε θα κινηθούν για την απόκτηση άλλου ποδοσφαιριστή με τα ίδια χαρακτηριστικά και την ίδια ποιότητα. Ήδη υπάρχει μια λίστα με 4-5 ονόματα.

Επίσης στην Τούμπα θα επιστρέψει ο Λάζαρος Λάμπρου, ενώ θα αποφασιστεί αν από την δεξιά πλευρά της άμυνας θα αποκτηθεί ποδοσφαιριστής που θα μπορεί να δώσει ανάσες τον Λέο Μάτος ή θα εμπιστευτούν το νεαρό Λύρατζη. Βέβαια πολλά μπορούν να αλλάξουν τις επόμενες ημέρες, απλά από τώρα σας βάζουμε στο κλίμα για το τι συζητάνε πλέον στην Τούμπα ενόψει της νέας χρονιάς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ