Κρίμα για την προσπάθεια

Κρίμα για την προσπάθεια

Η ακατανόητη ενέργεια του Μπάσα και τα λάθη του Κουτσιάυτη στέρησαν τη νίκη από τον ανώτερο Άρη

Ήταν ένα παιχνίδι από αυτά που σου αφήνουν μια γλυκόπικρη γεύση στο τέλος. Φυσικά δεν αναφέρομαι στο τελικό αποτέλεσμα, γιατί κανείς δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένος από μια ισοπαλία μέσα στο Κλεάνθης Βικελίδης, έστω και υπό τις συνθήκες που διαμορφώθηκαν για τον Άρη στην σημερινή αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.

Ήταν ακατανόητη, πραγματικά, η ενέργεια του Μπάσα. Απαράδεκτη για έναν παίκτη της εμπειρίας του, έστω και αν προηγήθηκε φάουλ του παίκτη του Πανιωνίου. Δεν πας εκεί με τις τάπες, δεν αφήνεις την ομάδα σου με παίκτη λιγότερο για 80 λεπτά, σχεδόν.

Σε ότι αφορά τις δυο δύσκολες φάσεις του αγώνα, ο Άρης είδε τον διαιτητή Κουτσιάυτη να κάνει λάθος εκτίμηση. Αρχικά, στο γκολ της ισοφάρισης του Πανιωνίου , ο σκόρερ κατέβασε τη μπάλα με το χέρι.

Ακόμα, στο γύρισμα του Μαρτίνες στο 86ο λεπτό της αναμέτρησης, η μπάλα χτύπησε στο χέρι του αμυντικού του Πανιωνίου, πέναλτι, όμως δεν υποδείχτηκε.

Παρά το γεγονός ότι ο Άρης έπαιξε όλο το παιχνίδι, σχεδόν, με παίκτη λιγότερο ήταν σαφώς καλύτερος από τον αντίπαλο του. Ήταν κρίμα για την προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες του, το ότι τελικά δεν πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Ήταν όμως κέρδος ο χαρακτήρας που φαίνεται να βγάζει η ομάδα στα δύσκολα.

Οι ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν τον Ιανουάριο κάνουν την διαφορά για την ομάδα και βελτίωσαν την αγωνιστική τους εικόνα. Ειδικά, οι Κόρχουτ και Λάρσον ήταν εξαιρετικοί στο σημερινό παιχνίδι.

Για ακόμα μια φορά ο Άρης στάθηκε άτυχος σε ότι αφορά τα προβλήματα τραυματισμών κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. Θα δούμε τις επόμενες μέρες ποια εξ αυτών θα αποδειχθούν σοβαρά, ενόψει και του κυριακάτικου ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ