Αφού είναι πρωτάθλημα των Πρεσπών, είστε υποχείρια των Σκοπιανών

Αφού επαίρονται πως είναι η μεγαλύτερη ομάδα της (Βόρειας) Μακεδονίας και συστήνονται ως αφεντικά της πόλης, πως εξηγούν πως σε εμάς έκανε ο Τσίπρας τα μεγάλα δώρα;

Αφού είναι πρωτάθλημα των Πρεσπών, είστε υποχείρια των Σκοπιανών | to10.gr

Και να που αισίως φτάσαμε στη δεύτερη εβδομάδα της σεζόν, όπου η νεοφώτιστη ομάδα-τελεφερίκ της γειτονιάς, διεκδικεί τα δικά της λεπτά δημοσιότητας, όπως θα έλεγε κι ο Άντι Γουόρχολ.

Όταν είσαι κρατικοδίαιτος κι ο Βαγγέλας σου πληρώνει τους ποδοσφαιριστές επειδή δεν έχεις λεφτά, τα λεπτά της ώρας είναι ένα καλό υποκατάστατο.

Πριν το παιγνίδι του πρώτου γύρου, εξήγησα επαρκώς τους λόγους που η ύπαρξη τους αρχίζει και τελειώνει στους αγώνες με τον ΠΑΟΚ. Στο ξεκίνημα έκαναν τεχνητό σαματά, με τα ερχόμαστε, τους 1 εκ τηλεθεατές που είδαν την ομαδάρα τους, τα big 5 για να χωρέσουν κι αυτοί, πάνω στην απόγνωση για να πείσουν πως αποτελούν σοβαρή οντότητα. Φάγανε τα παστέλια από τον Πρίγιο κι΄επέστρεψαν στις τρύπες τους, θυμάστε έκτοτε να απασχόλησαν την κοινή γνώμη για κάποιον σοβαρό ποδοσφαιρικό λόγο;

Που είναι άραγε οι θολοκουλτουριάρηδες, που έλεγαν τότε πως «είναι σημαντικό που επιστρέφει ο »ο Άρης» », να μας εξηγήσουν με γεγονότα, που συνίσταται η σημαντικότητα;

Το μοναδικό λόγο που η παρουσία τους είναι σημαντική τον είδαμε στο χόρτο, με τον ΠΑΟΚ σκύλιασαν κάνοντας το ματς της ζωής τους και στα καπάκια είπαν να βοηθήσουν κολάρο και χαρτί, να συνέλθουν από τις ήττες κόντρα στον ΠΑΟΚ, περνώντας εύκολα απογεύματα. Ειδικά με το χαρτί στο ΟΑΚΑ, ο διαιτητής έτρεχε πιο γρήγορα από τα σέντερ μπακ τους.

Αν επικαλεστείτε τώρα, τον αποκλεισμό από τον Εργοτέλη, την εκδρομή φάντασμα στη Λιβαδιά και την συνταρακτική αποκάλυψη Κούγια πως ο Θόδωρος Καρυπίδης που όλοι ξέραμε ως πρόεδρο, δεν είναι πρόεδρος αλλά ξάδερφος του κανονικού προέδρου, ίσως συμφωνήσω πως μερικές στιγμές απόλαυσης που προσφέρουν, δεν τις βρίσκεις αλλού.

Από χθες λοιπόν άρχισαν να κάνουν την εμφάνιση τους στα τοπικά ραδιόφωνα, υιοθετώντας την κλασική ρητορική μίσους, μπας και καταφέρουν να τους το ανταποδώσουμε και πάρουν λίγη από τη λάμψη του αήττητου πρωτοπόρου.

Συγκριτικά με το φθινόπωρο είναι εγκρατείς μια και δεν είναι να παίζεις με αυτόν τον ΠΑΟΚ, αν και η ανωνυμία τους χαρίζει το δικαίωμα να ξεσαλώνουν. Μπορούν εύκολα να προαναγγέλουν πως θα μας κεράσουν γκολ και από το βράδυ της Κυριακής να τους ψάχνεις. Δεν έχει πάντα σήμα, στη γη Χαναάν άλλωστε..

Μίλησε πάντως ένας εκ των δυο συνδέσμων τους, αποκαλώντας το τρέχον πρωτάθλημα, ως «πρωτάθλημα των Πρεσπών»!

Ο ορισμός της μ.Χ προφητείας δε μπορείς να πεις, τώρα που φτάνουμε στα στερνά με τον ΠΑΟΚ στο +9 και τους αντιπάλους να φεύγουν ξεβράκωτοι, ανακάλυψαν πως είναι των Πρεσπών, συμφωνία που υπεγράφη πέρσι!!!

Πέρσι που ανέβηκαν από την Β και συμμετείχαν στο πρωτάθλημα χαριστικά, αφού η πρώην ΠΑΕ τους, δεν έχει εκκαθαριστεί, με το Σύριζα άλλωστε, μόνο ανόδους έχουν.

Πέρσι που με κομματικές μεθοδεύσεις, το πρωτάθλημα κρίθηκε στα δικαστήρια, ενώ ο ΠΑΟΚ μάζεψε τους περισσότερους βαθμούς στο χόρτο.

Τέλος πάντων όμως, ακόμα κι αν ήταν έτσι, εκείνο που ξέρω είναι πως όταν κάποια κυβέρνηση θέλει να εξευμενίσει, να αποπροσανατολίσει, ή να καλοπιάσει, απευθύνεται στη μάζα και όχι στις μειονότητες. Αν στόχος είναι να τα έχει καλά με τους Πειραιώτες, θα έκανε δωράκια στον Ολυμπιακό, ούτε στον Εθνικό, ούτε στην ΑΕ Περάματος, σωστά;

Αφού όμως οι οπαδοί του «ο Άρης» επαίρονται πως η ομάδα τους είναι η μεγαλύτερη της (Βόρειας) Μακεδονίας και συστήνονται ως αφεντικά της πόλης, πως εξηγούν πως σε εμάς έκανε ο Τσίπρας τα μεγάλα δώρα, όπως ισχυρίζονται;

Είδατε πόσο εύκολο είναι να βουλιάξεις μέσα στο ίδιο σου το ψέμα και ν΄ αυτοαναιρεθείς, όταν είσαι κυριευμένος από κόμπλεξ;

Και να ήταν μόνο αυτό;

Όταν μιλούν για πρωτάθλημα των Πρεσπών, αναφέρονται φυσικά σε μεθοδεύσεις ώστε να κερδίσει βαθμούς ο ΠΑΟΚ, για να πάρει το πρωτάθλημα, σκέφτεστε κάτι άλλο;

Αν ναι να μας το πείτε, μέχρι να το πείτε όμως, ο χαρακτηρισμός «πρωτάθλημα των Πρεσπών», ισοδυναμεί με παραδοχή πως η ομάδα τους είναι υποχείριο των Σκοπιανών, αλλιώς δε θα περνούσε ο ΠΑΟΚ μέσα από τον Χαρίλαο.

Μόλις διαπιστώσατε για δεύτερη φορά πόσο εύκολα γίνεσαι ρόμπα, πέφτοντας ο ίδιος στο λάκκο που νόμισες πως σκάβεις για τους άλλους.

Ας πρόσεχαν, τώρα είναι αργά, ο αυτοπροσδιορισμός, καταχωρήθηκε στα πρακτικά…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο