Ο Μαρτίνς έδειξε τον «δρόμο» και ο Μασούρας τον δικαιώνει

Ο Μαρτίνς έδειξε τον «δρόμο» και ο Μασούρας τον δικαιώνει

Ο Πορτογάλος είδε από τις πρώτες μέρες ότι ο νεαρός εξτρέμ μπορεί να βοηθήσει σημαντικά τους ερυθρόλευκους. Ο Μαρτίνς του είπε εξ αρχής τι περιμένει και ο Μασούρας δικαιώνει τον Πορτογάλο. Μια μεταγραφή που βγαίνει «λίρα εκατό»

Ο Ολυμπιακός προχώρησε τον Ιανουάριο στην απόκτηση του Γιώργου Μασούρα από τον Πανιώνιο, έχοντας εστιάσει στην παρακολούθηση του παίκτη από την προηγούμενη χρονιά.

Ο Φρανσουά Μοντέστο πήγε αρκετές φορές στη Νέα Σμύρνη (κάποιες μαζί με τον Κριστιάν Καρεμπέ) για να δει από κοντά τον νεαρό εξτρέμ και ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ του Ολυμπιακού εισηγήθηκε την απόκτηση του παίκτη.

Οι πειραιώτες πήραν τον παίκτη και πολύ καλά έκαναν αν κρίνει κάποιος από τα πρώτα δείγματα του 25χρονου ακραίου επιθετικού. Ο Μασούρας δείχνει με τις πρώτες του εμφανίσεις στα ερυθρόλευκα πως έχει και τις δυνατότητες αλλά και την ψυχολογία για να παίξει στον Ολυμπιακό.

Και για να ξεχωρίσει ένας παίκτης στην ομάδα του λιμανιού θα πρέπει να το λέει η καρδιά του, γιατί η πίεση είναι μεγάλη και όποιος φοράει την φανέλα των πειραιωτών γνωρίζει πως πρέπει να είναι στο 100% σε όλα τα παιχνίδια .

Ο Μασούρας λοιπόν έδειξε και στο Κίεβο, παίζοντας σαν αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο, πως είναι ικανός ν’ αποτελέσει πολύτιμη μονάδα για το ρόστερ των πειραιωτών, ακόμα και στα πιο δύσκολα παιχνίδια της ομάδας του.

Ήταν πολύ μεγάλο κέρδος για τον Ολυμπιακό η εμφάνιση του νεαρού εξτρέμ στο Κίεβο γιατί μέσα από τέτοιες καλές εμφανίσεις σε δύσκολα ματς ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση ενός παίκτη. Και ο Μασούρας δείχνει πριν ακόμα συμπληρωθούν δύο μήνες παρουσίας του στο Ρέντη, πως είναι παίκτης στον οποίο μπορεί να στηριχθεί ο Μαρτίνς.

Εδώ όμως θα πρέπει να σταθεί κάποιος στον τρόπο με τον οποίο έχει δουλέψει ο Μαρτίνς με τον Μασούρα, καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός διέκρινε από νωρίς καλά στοιχεία στον νεαρό άσο. Ο Μαρτίνς μίλησε μαζί του όταν ο Μασούρας πρωτοπήγε στο Ρέντη. Του έδειξε με ξεκάθαρο τρόπο πως τον υπολογίζει στα πλάνα του.

Φρόντισε όμως να στείλει ένα ακόμα μήνυμα στον πρώην άσο του Πανιωνίου. Πως πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά σε κάθε προπόνηση στο Ρέντη για να κερδίσει την ευκαιρία του. Να δώσει το 100% για να πείσει τον Μαρτίνς πως μπορεί να στηριχθεί πάνω του.

Ο Μασούρας έδειξε με την προσπάθεια του πως είναι αποφασισμένος να μην αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη. Βλέπει ότι έχει έναν προπονητή που τον πιστεύει, έναν προπονητή που είναι δίκαιος σε ότι αφορά τις επιλογές του και το κυριότερο είναι σε μια ομάδα που παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο κι αυτό είναι κάτι που βοηθά τον 25χρονο εξτρέμ.

Ο Μαρτίνς έδειξε τον «δρόμο» στον Μασούρα και ο νεαρός άσος του Ολυμπιακού τον ακολούθησε. Μέσα λοιπόν από την προσπάθεια στην προπόνηση ο Πορτογάλος προπονητής έφτασε στο σημείο να εμπιστεύεται τον Μασούρα για να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του σ’ ένα από τα πλέον δύσκολα παιχνίδια της σεζόν. Και το μεγάλο κέρδος. Ο Μασούρας δικαιώνει τον προπονητή του.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ