Το Champions League των Πρεσπών

Το Champions League των Πρεσπών

Θορυβημένος Τσίπρας, αφού δεν είναι δυνατόν να χαρίζει πρωτάθλημα στο ΠΑΟΚ όταν το αφεντικό της πόλης είναι ο «ο Άρης»...

Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι, που δικαίωσε τη φήμη του, όπως και τα τηλεοπτικά δίκτυα όλου του κόσμου που δαπάνησαν πακτωλό χρημάτων, για να αποκτήσουν τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Άργησα να στείλω κείμενο, αφού η Θεσσαλονίκη πλημμύρισε από τους μυριάδες οπαδούς του «ο Άρης» που ξεχύθηκαν στους δρόμους να πανηγυρίσουν την ιστορική επιτυχία, με αποτέλεσμα να προκαλέσουν μποτιλιάρισμα.

Ανακοινώθηκε ήδη η υποψηφιότητα του πρωτομάστορα του θριάμβου κόουτς Παντελή, αγνώστων λοιπών στοιχείων, για την περιφέρεια του πάρκου της Νέας Ελβετίας.

Είναι ξεκάθαρο πως θορυβημένος ο Αλέξης Τσίπρας από κείμενο μου όπου επισήμανα πως δεν είναι δυνατόν να χαρίζει πρωτάθλημα στο ΠΑΟΚ όταν το αφεντικό της πόλης είναι ο «ο Άρης», αποφάσισε να αποκαταστήσει την κανονικότητα.

Αποφάσισε λοιπόν να τους δωρίσει το Champions League των Πρεσπών, αφού αυτοί έτσι βλέπουν κάθε παιγνίδι με εμάς.

Το σενάριο δένει ιδανικά, μια και το γκολ της ισοφάρισης ήταν οφσάιντ, είδατε που μας κατάντησε η εξυγίανση;

Champions League αυτοί, πρωτάθλημα εμείς και είμαστε όλοι ικανοποιημένοι.

Δυστυχώς δε μπορώ να γράψω περισσότερα για την ώρα, οι ιαχές θριάμβου των οπαδών του ηχούν σε ολόκληρη την πόλη, δε μου επιτρέπουν να συγκεντρωθώ….

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ