Μεταγραφή – χρυσάφι για τον Ολυμπιακό

Μεταγραφή – χρυσάφι για τον Ολυμπιακό

Ο Γιώργος Μασούρας δείχνει πως είναι σε θέση να κάνει την διαφορά στην ομάδα του λιμανιού. To10.gr σας είχε προϊδεάσει για την εμπιστοσύνη του Μαρτίνς στον νεαρό εξτρέμ και ο 25χρονος άσος κάνει όλες τις δουλειές. Και δημιουργία και γκολ και ταχύτητα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Είχατε διαβάσει από to10.gr ότι ο Πέδρο Μαρτίνς έχει βοηθήσει τα νέα παιδιά του Ολυμπιακού, όπως επίσης είχατε διαβάσει για την εμπιστοσύνη που δείχνει ο προπονητής της ομάδας του λιμανιού στον Γιώργο Μασούρα.

Μια εμπιστοσύνη που βασίζεται στις δυνατότητες του νεαρού άσου και την δουλειά που κάνει ο 25χρονος εξτρέμ στου Ρέντη. Ο Μαρτίνς τα εκτίμησε και τα δύο γνωρίζοντας πολύ καλά πως αυτός είναι ο ιδανικός συνδυασμός για να πετύχει ο νεαρός άσος.

Και ο Μασούρας δείχνει παιχνίδι με παιχνίδι ότι ο Ολυμπιακός έχει πετύχει «φλέβα χρυσού» με την απόκτηση του πρώην άσου του Πανιωνίου. Με την συγκεκριμένη μεταγραφή θα συνεχιστεί όπως όλα δείχνουν μια «παράδοση» που θέλει τους παίκτες που πηγαίνουν στον Ολυμπιακό από την ομάδα της Νέας Σμύρνης να είναι κάτι παραπάνω από σημαντικοί για τους πειραιώτες.

Αυτές είναι μεταγραφές που θα πρέπει να έχει πάντα στο μυαλό του ο Ολυμπιακός και αποδεικνύεται (και) στην περίπτωση του Μασούρα ότι οι ερυθρόλευκοι έπραξαν σωστά που έκαναν την συγκεκριμένη κίνηση τον περασμένο Γενάρη. Ο νεαρός εξτρέμ των ερυθρόλευκων έχει όλα τα στοιχεία που χρειάζονται για να παίξει στον Ολυμπιακό.

Πρώτα απ’ όλα είναι ταχύς και έχει καλή επαφή με τα δίχτυα. Τα δύο στοιχεία που ψάχνει πάντα ένας προπονητής όταν αναζητά καλό εξτρέμ και ο Μασούρας είναι ακραίος επιθετικός που τα έχει και τα δύο. Αυτό δεν πέρασε φυσικά απαρατήρητο από τον Μαρτίνς και ο Πορτογάλος είδε πράγματα από τον 25χρονο άσο από τις πρώτες προπονήσεις.

Είναι πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό ότι εντάσσει στο ρόστερ του έναν Έλληνα παίκτη που μπορεί να αντέξει το βάρος της ερυθρόλευκης φανέλας. Ότι βρίσκει ένα νέο παιδί που μπορεί να παίξει σε μια νευραλγική θέση της εντεκάδας.

Κι εδώ θα πρέπει να σταθούμε στην ποιότητα που βγάζει ο Μασούρας με τις κινήσεις του παίζοντας στην αντίπαλη περιοχή, καθώς αυτό είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα στο παιχνίδι του 25χρονου ακραίου επιθετικού.

Ο νεαρός εξτρέμ των ερυθρόλευκων έχει την καλή κίνηση στην πλάτη του μπακ. Το έκανε στο ματς με τη Ντινάμο στο Κίεβο πατώντας την περιοχή των Ουκρανών. Το έκανε και σε άλλα παιχνίδια που του έδωσε την ευκαιρία ο Μαρτίνς. Το είδαμε φυσικά και στον αγώνα απέναντι στον ΟΦΗ, στην φάση του πρώτου γκολ του Ολυμπιακού.

Ο Μασούρας έκανε την κίνηση που έπρεπε στο δεύτερο δοκάρι, στην πλάτη του αμυντικού. Από την στιγμή που τον είδε ο Ποντένσε είχε και δεύτερη επιλογή (εκτός του Χασάν) για να πασάρει στην περιοχή του ΟΦΗ κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για τον παίκτη που κάνει την πάσα.

Ο Μασούρας έχει μπροστά του ορθάνοιχτο δρόμο για να πραγματοποιήσει σπουδαία καριέρα στον Ολυμπιακό. Ένα δρόμο που του έδειξε ο Πέδρο Μαρτίνς και τον οποίο ακολουθεί με σταθερά βήματα προόδου ο νεαρός άσος.

Και αφήσαμε για το τέλος την πρόθεση του Μαρτίνς να χρησιμοποιήσει τον Μασούρα και πίσω από τον επιθετικό αν δεν είναι στον αγωνιστικό χώρο ο Φορτούνης. Γιατί ο νεαρός άσος μπορεί να παίξει και πίσω από τον σέντερ φορ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ