Η κατάρα του ΠΑΟΚτσή

Η κατάρα του ΠΑΟΚτσή

Στο Δικέφαλο, είχαν ένα όνειρο, να συναντήσουν τον Ολυμπιακό στο φετινό τελικό του κυπέλλου, όμως η Λαμία του ΠΑΟΚτσή Μάκη Χάβου, κατέστρεψε αυτή την προσμονή. Κανείς πλέον στην Τούμπα δεν θέλει έναν ακόμα τελικό με την «αγαπημένη» σε όλους ΑΕΚ.

 

Ας ξεκινήσουμε με το τι έγινε στην Τούμπα στο ματς που δεν ήταν για καρδιακούς. Πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να συμφωνήσουμε ότι ο Σκουλάς, ήταν για σφαλιάρες. Ένας κακός διαιτητής που έχασε τον έλεγχο του αγώνα πριν καν σφυρίξει την έναρξη του. Ήταν αρνητικός πρωταγωνιστής της αναμέτρησης με τους Νεοσμυρνιώτες.

Άφησε το σκληρό παιχνίδι ενώ επέτρεψε σε παίκτες και των δύο ομάδων να παραμείνουν στο παιχνίδι μέχρι και το τέλος, ενώ δεν έδωσε δύο πέναλτι στον ΠΑΟΚ που θα τα έδιναν και οι τηλεδιαιτητές. Τα έκανε θάλασσα δείχνοντας γιατί οι Ασπρόμαυροι επιμένουν να ζητούν ξένους διαιτητές ακόμα και στα φιλικά παιχνίδια. Όσο το VAR δεν έρχεται στο Ελληνικό ποδόσφαιρο τόσο θα βλέπουμε διαιτητές τύπου Σκουλά.

Πάμε τώρα στην περιβόητη φάση στο 117′ με το χέρι του Μανθάτη. Όσες φορές κι αν έδειξε το συνδρομητικό κανάλι την φάση, όσες φωτογραφίες κι αν είδαμε στο διαδίκτυο καρέ-καρέ φαίνεται έστω και για λίγο πως η μπάλα βρίσκει αρχικά στο χέρι και στη συνέχεια στο σώμα του Μανθάτη. Όλα τα υπόλοιπα που ακούγονται και γράφονται είναι για λαϊκή κατανάλωση. Ο ΠΑΟΚ έστω και με την ψυχή στο στόμα πήρε μια παλικαρίσια πρόκριση γιατί είχε κόντρα την τύχη, κόντρα έναν κακό διαιτητή, αλλά και κόντρα στο αντιποδόσφαιρο του Πανιωνίου. Για την απόφαση που πήραν στο τέλος να μην κάνουν σέντρα οι Νεοσμυρνιώτες δεν θα το αναλύσω, ούτε θα χαρακτηρίσω την συγκεκριμένη αντίδραση. Έτσι αισθάνθηκαν, έτσι έπραξαν.

Στον ΠΑΟΚ, θα πρέπει επίσης να πάψουν να ασχολούνται με το τι γράφουν οι πράσινοι, οι κίτρινοι και οι κόκκινοι. Ας γράφουν κι ας λένε ότι θέλουν δεν με απασχολεί. Εγώ θα κοιτάζω την ομάδα και αυτοί ας σκούζουν από το κακό τους. Γιατί εκεί που ήμουν είναι και εκεί που θα είμαι ήταν για πολλά χρόνια.

Όλοι οι ΠΑΟΚτσήδες, στρώθηκαν την Πέμπτη το απόγευμα να δουν το ματς μεταξύ του Ολυμπιακού και της Λαμίας. Ο κόσμος του Δικεφάλου ήθελε να περάσουν στην επόμενη φάση οι Ερυθρόλευκοι, γιατί είχαν φτιάξει στο μυαλό τους το ιδανικότερο σενάριο. Να τους αντιμετωπίσουν στον μεγάλο τελικό στο ΟΑΚΑ στις 18 Μαΐου.

Στο ένα και μοναδικό παιχνίδι που θα έβλεπε όλη η Ελλάδα ποια είναι η καλύτερη ομάδα. Όμως ένας ΠΑΟΚτσής, ο Μάκης Χάβος, τους χάλασε τα σχέδια. Απέκλεισε τον Ολυμπιακό από τους ημιτελικούς του κυπέλλου. Η ομάδα του Πειραιά για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μένει χωρίς τίτλο.

Οι τέσσερις ομάδες που θα μπουν στη κληρωτίδα θα είναι ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ, ο Αστέρας Τρίπολης και η Λαμία. Αν δεν υπάρξει κάποιος πρόωρος τελικός τότε οι δύο Δικέφαλοι είναι πολύ πιθανόν να συναντηθούν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στον τελικό του κυπέλλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ