O Άρης που πείθει

O Άρης που πείθει

Εκτός από τα αποτελέσματα και η εικόνα της ομάδας στον αγωνιστικό δικαιώνει τον Σάββα Παντελίδη και τους παίκτες του

Τα αποτελέσματα είναι φυσικά το πρώτο πράγμα που μετράει στο ποδόσφαιρο. Απο αυτό κρίνονται όλοι, έστω και αν αυτό δεν είναι πάντα δίκαιο. Ακόμα και τα λάθη, ξεχνιούνται πολύ πιο εύκολα μετά απο ενα θετικό αποτέλεσμα. Όπως είπα μπορεί να μην είναι πάντα δίκαιο, είναι όμως ανθρώπινο και αντιληπτό ως τρόπος σκέψης.

Ο Άρης έχει μια πολύ καλή βαθμολογική συγκομιδή το τελευταίο χρονικό διάστημα. Στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος διαθέτει τη καλύτερη άμυνα, έχοντας δεχτεί μόλις τρία γκολ σε οκτώ παιχνίδια. Έχει βελτιώσει σημαντικά την βαθμολογική του θέση, έχει εδραιωθεί στην πεντάδα αφήνοντας έξι βαθμούς πίσω τον Παναθηναϊκό και έχει πλέον την άνεση να κοιτάξει προς τα πάνω. Με βάση το πρόγραμμα να χτυπήσει τη τέταρτη και τη τρίτη θέση.

Εκτός απο τα αποτελέσματα και την ουσία, όμως, το πιο σημαντικό για τον Άρη είναι οτι πείθει και με την εικόνα του στον αγωνιστικό χώρο. Οι βαθμοί που πήρε δεν οφείλονται στη τύχη, ούτε τους έκλεψε. Ήταν αποτέλεσμα του αγωνιστικού του πλάνου και της πίστης εφαρμογής του στον αγωνιστικό χώρο.

Σαφώς πιο ποιοτικός με τις προσθήκες που έγιναν τον Ιανουάριο. Στις οποίες είχε μάλιστα πολύ μεγάλο ποσοστό επιτυχίας. Για να συμβεί, βέβαια, αυτό χρειάστηκε ψάξιμο, δουλειά και γνωριμίες. Με τα χρήματα που διέθετε, η ομάδα απέκτησε ό,τι καλύτερο μπορούσε.

Ακόμα πιο θετικό είναι επίσης το γεγονός ότι η ομάδα δείχνει να χτίζει θεμέλια και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Έχοντας έναν κορμό με παίκτες που μαθαίνουν να παίζουν και να κερδίζουν μαζί και με τη δυνατότητα να κάνει λίγες άλλα ποιοτικές προσθήκες σε θέσεις που ηδη γνωρίζουν προπονητής και τεχνικός διευθυντής.

Για να φτάσουμε βέβαια στη σημερινή κατάσταση, κομβικό ήταν το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε από την ήττα από τον Λεβαδειακό, μέχρι και τον αγώνα με την Ξάνθη. Η απόφαση που πήραν οι έχοντες στα χέρια τούς τις τύχες του ποδοσφαιρικού τμήματος για τη παραμονή του Σάββα Παντελίδη, κόντρα στο ρεύμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ