Η ασέβεια του Περέιρα

Η ασέβεια του Περέιρα

Όφειλε να γνωρίζει ότι το να ορίσει ξένους διαιτητές στην αγωνιστική με τις αναμετρήσεις των έξι πρώτων θα του έδινε το credit των ίσων αποστάσεων

Ο Μέλο Περέιρα είναι ασεβής προς τον Άρη και είναι πια αποδεδειγμένο. Το καταλάβαμε όταν μετά από την επίσκεψη Καρυπίδη, δεσμεύτηκε για ξένο ρέφερι μόνο στους αγώνες με τον ΠΑΟΚ, αλλά είμαστε πια βέβαιοι γι αυτό, όταν μετά από την επίσκεψη του Γιώργου Σπανού, όρισε ξένο διαιτητή στο ματς της Τούμπας ΠΑΟΚ – Ατρόμητος.

Τώρα προφανώς “βγαίνει” και οικονομικά ένας δεύτερος ορισμός ξένων στην ίδια αγωνιστική, τώρα το ματς της Τούμπας έχει χαρακτηριστικά “ντέρμπι”, ενώ τα ματς του Άρη όχι…

Να εξηγηθώ εξαρχής: Καλά έκανε ο Σπανός που πήγε και τον βρήκε, καλά έκανε κι ο Περέιρα που δέχτηκε το αίτημα του. Προσωπικά είμαι υπέρ της παρουσίας ξένων διαιτητών σε όλους ανεξαιρέτως τους αγώνες της σούπερ λιγκ, είναι τόσο άρρωστο το περιβάλλον στο χώρο που κατά τη γνώμη μου, κανένας διαιτητής δεν πρόκειται να αποφύγει δεύτερες σκέψεις πριν από οποιαδήποτε υπόδειξη, ότι κι αν στο τέλος καταλογίσει..

Ο Περέιρα, όμως, στην αγωνιστική που οι έξι πρώτοι παίζουν μεταξύ τους, ορίζει Έλληνα διαιτητή και μάλιστα τον ίδιο που όρισε σε ένα ματς κυπέλλου ΠΑΟΚ – Άρης και στο ματς πρωταθλήματος Άρης – Ολυμπιακός, για τον οποίο μπορεί πια να ειπωθεί ότι παίρνει στοχευμένα ορισμούς σε αγώνες του Άρη με άλλες παραδοσιακές ποδοσφαιρικές δυνάμεις.

Ξένος διαιτητής στο ΠΑΟΚ – Ατρόμητος, με βαθμολογική διαφορά 18 βαθμών. Έλληνας στο Ολυμπιακός – Άρης με διαφορά 17 πόντων. Ξένος -και σωστά- στο Αθηναϊκό ντέρμπι.

Ο Άρης θέλει να διεκδικήσει τις πιθανότητές του για την τρίτη θέση και το καλό εισιτήριο του Europa League. Τις ίδιες πιθανότητες θέλει να υπερασπιστεί και ο Ατρόμητος, όπως και η ΑΕΚ ή τις δικές του για να μπει στην πεντάδα ο Παναθηναϊκός.

Αυτές τις πιθανότητες, κανένας Σιδηρόπουλος ή βοηθός του δεν έχει το δικαίωμα να κρίνει, τώρα ή σε οποιαδήποτε από τις τελευταίες επτά αγωνιστικές και ο Περέιρα όφειλε να γνωρίζει ότι το να ορίσει ξένους διαιτητές στην αγωνιστική με τις αναμετρήσεις των έξι πρώτων θα του έδινε το credit των ίσων αποστάσεων, για τις οποίες ο Άρης έχει παράπονα από την αρχή της σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ