Το πιστεύει και θα το πετύχει

Το πιστεύει και θα το πετύχει

Το αποτέλεσμα και η εικόνα του Άρη τα ζητούμενα στο αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό

Με απόλυτη προσήλωση στον στόχο του θα παραταχθεί ο Άρης στην αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Κανεις δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το αποτέλεσμα ενός αγώνα, γι αυτό και είναι τόσο όμορφο άθλημα το ποδόσφαιρο.

Αυτό για το οποίο μπορεί να είμαστε σίγουροι, όμως, είναι οτι ο Άρης δεν έχει να φοβηθεί τίποτα στο παιχνίδι και θα παραταχθεί προκειμένου να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει, εφαρμόζοντας το αγωνιστικό του πλάνο. Ο Παντελίδης έχει προετοιμαστεί πολύ καλά για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, όπως το ίδιο είχε κάνει και απέναντι στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ.

Απέναντι, φυσικά, σε μια πολύ ποιοτική ομάδες όπως είναι ο Ολυμπιακός, κάνεις δεν περιμένει εύκολη αναμέτρηση. Ο Άρης όμως μπορεί να αντιπαραθέσει τη δική του ποιότητα στον αγωνιστικό χώρο και παίζοντας έξυπνα να χτυπήσει τους γηπεδούχους στις αδυναμίες τους.

Ακόμα ενα θετικό στοιχείο είναι οτι ο Άρης θα βρει απέναντι του μια ομάδα που όχι μόνο δεν θα παίξει κλειστά, αλλά έχει μάθει ειδικά στην έδρα της να παίζει φουλ επίθεση. Όσους κινδύνους εγκυμονεί αυτό επιθετικά, άλλες τόσες ευκαιρίες δημιουργεί οταν ο Ολυμπιακός χάσει την μπάλα, καθώς θα υπάρχουν κενοί χώροι προς τη μεγάλη περιοχή του.

Ο Άρης έχει βελτιώσει σε μεγάλο βαθμό το τελευταίο χρονικό διάστημα την ανασταλτική λειτουργία του αλλά και έχει αύξησει την ταχύτητα στο παιχνίδι του. Στοιχεία που σίγουρα μπορούν να του φανούν χρήσιμα στην αυριανή αναμέτρηση.

Εκτός απο το αποτέλεσμα, που είναι φυσικά ο πρωταρχικός στόχος, σημαντικο ρόλο θα παίξει και η εικόνα του Άρη στο παιχνίδι. Είναι ξεκάθαρο οτι η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση.

Εκτός από την βαθμολογική συγκομιδή, ο σεβασμός με τον οποίο αναφέρονται στον αυριανό αγώνα οι άνθρωποι του Ολυμπιακού αλλα και τα κολακευτικά λόγια απο ολόκληρη τη ποδοσφαιρική Ελλάδα, αποτελούν δείγμα γραφής για οτι πρόκειται να ακολουθησει.

Ο Άρης φαίνεται οτι όχι μόνο θα υλοποιήσει το στόχο του αλλα κερδίζει ξανά και τον σεβασμό που αρμόζει στο μέγεθος του σαν σύλλογο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ