Ένα μπράβο και στον Έλληνα «Ποντένσε»

Ένα μπράβο και στον Έλληνα «Ποντένσε»

Παιχνίδι με παιχνίδι ο Γιώργος Μασούρας γίνεται καλύτερος και δείχνει πως τη νέα σεζόν θα είναι πανέτοιμος για ακόμα πιο ωραία πράγματα. Ο Έλληνας εξτρέμ έχει ποιότητα για να κερδίσει φανέλα βασικού στον Ολυμπιακό. Με γκολ και δημιουργία όπως στο παιχνίδι με τον Άρη.

Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη με 4-1 απέναντι στον Άρη, σε μια σημαντική μέρα για τον σύλλογο που γιόρτασε τα 94α γενέθλια του. Οι ερυθρόλευκοι πήραν το ματς με τους κίτρινους κάνοντας ρεκόρ αποτελεσματικότητας την φετινή σεζόν και είναι σημαντικό να παίρνει ο Ολυμπιακός και τέτοιες νίκες.

Είναι μεγάλη υπόθεση για μια ομάδα να παίρνει τη νίκη εκμεταλλευόμενη τις τελικές προσπάθειες που θα κάνει και αυτό ακριβώς έκανε ο Ολυμπιακός απέναντι στον Άρη. Μπορεί να μην είχε τις τελικές προσπάθειες προηγούμενων αγώνων αλλά κατάφερε να είναι πολύ αποτελεσματικός πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ.

Δεν χωρά αμφιβολία πως ο Ντάνιελ Ποντένσε έκανε ένα εξαιρετικό ματς, συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις. Θα θέλαμε όμως να σταθούμε στην απόδοση και ενός άλλου παίκτη της ομάδας του λιμανιού, του Έλληνα «Ποντένσε».

Ο λόγος για τον Γιώργο Μασούρα ο οποίος επιβεβαιώνει για ποιο λόγο οι οπαδοί του Ολυμπιακού περιμένουν πως την επόμενη σεζόν ο 25χρονος εξτρέμ θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα του λιμανιού.

Ο νεαρός ακραίος επιθετικός πέτυχε πολύ ωραίο γκολ, με την καλή κίνηση που έχουμε επισημάνει ότι διαθέτει. Έχουμε τονίσει μέσα από to10.gr πως ο Μασούρας έχει την καλή κίνηση στην πλάτη του μπακ, έχει την ικανότητα να κινηθεί σαν δεύτερος φορ κι αυτό ακριβώς έκανε στην φάση του πρώτου γκολ που πέτυχε.

Είναι όμως εξαιρετικός ο τρόπος που πασάρει στον Ποντένσε ο Μασούρας, στην φάση του δεύτερου γκολ των πειραιωτών. Ο Μασούρας σηκώνει κεφάλι για να δει τον συμπαίκτη από την άλλη πλευρά και προτιμά να κάνει την τριαντάρα πάσα στον Ποντένσε από το να δώσει μια πιο εύκολη μεταβίβαση στον Φορτούνη.

Είναι μεγάλη υπόθεση και θα το επισημάνουμε ξανά, που ο Ολυμπιακός έκανε την μεταγραφή του Μασούρα από τον Πανιώνιο. Οι ερυθρόλευκοι έχουν εντάξει στο ρόστερ τους έναν παίκτη που μπορεί να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο τη νέα σεζόν κι αυτό άλλωστε είναι και το βασικό ζητούμενο για τον νεαρό άσο.

Οι δυνατότητες υπάρχουν και το μόνο που χρειάζεται είναι η σκληρή δουλειά από την πλευρά του παίκτη. Ο Μασούρας δείχνει τους 2,5 μήνες που είναι στον Ολυμπιακό πως δεν θέλει ν’ αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη. Έχει δείξει μεγάλη θέληση για να παίξει κι αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πως ο προπονητής μιας ομάδας είναι κάτι παραπάνω από χαρούμενος όταν ξέρει πως έχει εξτρέμ που μπορούν να σκοράρουν. Και δεν χωρά αμφιβολία πως ο Μασούρας έχει και το γκολ έχει και την καλή δημιουργία.

Το δείχνει κάθε φορά που παίρνει την ευκαιρία από τον Πέδρο Μαρτίνς και ο Πορτογάλος τεχνικός έχει βοηθήσει σημαντικά τον νεαρό εξτρέμ με την εμπιστοσύνη που του έδειξε.

Γιατί ένα είναι βέβαιο. Δεν αρκεί μόνο η προσπάθεια του παίκτη. Χρειάζεται να δείξει εμπιστοσύνη και ο προπονητής. Και ο Μαρτίνς το έκανε με το παραπάνω.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ