Η επιβράβευση, η υποχρέωση και η κωμωδία του… Φάρου

Η επιβράβευση, η υποχρέωση και η κωμωδία του… Φάρου

Από τον Καμαρά και το νέο του συμβόλαιο, το ντέρμπι με τους «πράσινους» και τα επακόλουθα του #mexritelous…

Ο Μαντί Καμαρά πήρε δικαίως αυτό που δικαιούταν. Αυτό που άξιζε με την παρουσία που έχει έως τώρα στον Ολυμπιακό. Ένας ποδοσφαιριστής που ήρθε από την δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας και κατάφερε όχι απλά να στεριώσει στο ερυθρόλευκο ρόστερ αλλά να αποτελεί και ένα από τα βασικά «όπλα» της ομάδας.

Ένα από τα πιο δυνατά project που ήδη έχουν αναγκάσει κόσμο και κοσμάκη να τον παρακολουθεί με ότι αυτό συνεπάγεται για το μέλλον.

Το παρόν είναι ξεκάθαρο για τον Καμαρά και είναι στον Ολυμπιακό. Με νέο συμβόλαιο όπως άξιζε να έχει. Ο Ολυμπιακός άλλωστε ξέρει να επιβραβεύει. Και το έκανε και με τον Καμαρά, το έκανε δεκάδες φορές στο παρελθόν, θα το κάνει και με οποιοδήποτε άλλο ποδοσφαιριστή χρειαστεί.

Ο Ολυμπιακός πλέον βλέπει τη νέα σεζόν κάνοντας τις κινήσεις του σε όλα τα επίπεδα. Αυτή την φορά δεν θα υπάρξει κοσμογονία στον κορυφαίο σύλλογο της χώρας. Λίγες και καλές προσθήκες σε ένα δυνατό ρόστερ και πολύ δουλειά. Τα θεμέλια υπάρχουν και μάλιστα είναι ισχυρά ώστε τη νέα σεζόν να τελειώσει και η… αυτοκρατορία των εξυγιαντών και των όσων την υπηρετούν πιστά. Που δυστυχώς για αυτούς δεν ξέρουν και να υπερασπιστούν τα αφεντικά τους, υποστηρίζοντας συνεχώς πως μόνο με την δικιά τους ΕΠΟ μπορούσε η ΑΕΚ πέρσι και ο ΠΑΟΚ φέτος να πάρει το πρωτάθλημα…

Ο Ολυμπιακός λοιπόν ετοιμάζει με σταθερά βήματα την επόμενη χρονιά γνωρίζοντας πως με ή χωρίς «εξυγίανση», με ή χωρίς όλους αυτούς τους απίθανους που πήραν απίθανες θέσεις εκμεταλλευόμενοι την διάλυση που υπάρχει στην χώρα, είναι υποχρεωμένος να βρει τον δρόμο του.

Η φετινή σεζόν βεβαίως δεν έχει τελειώσει, υπάρχουν ακόμη έξι αγωνιστικές και η υποχρέωση της ομάδας να κάνει το απόλυτο ξεκινώντας από τον μεγάλο του αντίπαλο.

Το ντέρμπι με τον ΠΑΟ την ερχόμενη Κυριακή είναι η βασική προτεραιότητα του Ολυμπιακού. Δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι θετικά ή αρνητικά, απλά είναι ο ΠΑΟ και οφείλει να τον νικήσει. Δεν παίζει κανένα ρόλο σε τι κατάσταση είναι οι πράσινοι, είναι το μεγάλο ντέρμπι και είναι υποχρέωση όλων στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο να ανταπεξέλθουν.

Από την επιβράβευση του Καμαρά, την υποχρέωση του Ολυμπιακού στο ντέρμπι υπάρχει και η κωμωδία του… Φάρου!

Ο… Φάρος του ΣΥΡΙΖΑ που προσπαθεί να τον στηρίξει όσο μπορεί γνωρίζοντας πως θα χρειαστεί να διασυρθεί (και) σε αυτό το μέτωπο. Τα όσα είπε ξανά ο Βασιλειάδης προφανώς και προκαλούν απλά γέλιο, ακόμη περισσότερο μέχρι δακρύων αυτά που είπε ο μονάρχης του μπάσκετ βγαίνοντας να μιλήσει στην ΕΡΤ (που αλλού;) για να μας πει πως έχει εμπιστοσύνη στους Έλληνες διαιτητές.

Η κωμωδία που εξελίσσεται στο μπάσκετ είναι τεράστια όπως και ο φόβος που έχει προκαλέσει το #mexritelous του Ολυμπιακού. Τώρα δεν βλέπουμε και τόσα αστειάκια από τους ίδιους που όταν ο Ολυμπιακός αποχωρούσε από το ΟΑΚΑ μετά την επίδειξη δύναμης του… Φάρου έλεγαν τα δικά τους.

Το ντέρμπι του ΣΕΦ προφανώς και δεν θα γίνει με σκοπό να κερδίσουν λίγο χρόνο ακόμη. Νομίζουν πως αν το πάνε 2-3 εβδομάδες μετά, άντε ένα μήνα μετά θα το ξεχάσουν οι Αγγελόπουλοι και θα πουν «ας παίξουμε με τους όρους του.. Φάρου». Ας το νομίζουν.

Και μόνο που έχουν αρχίσει να τους κράζουν και άλλοι πια, και μόνο που έχουν «σφίξει τα γάλατα», και μόνο που «μυρίζει» ο φόβος τους αρκεί…

Γιατί ο Ολυμπιακός θα καθορίσει τις εξελίξεις είτε το θέλουν είτε όχι. Γιατί απλά είναι ο Ολυμπιακός, ο κορυφαίος σύλλογος. Και αυτό θα το θυμηθούν σύντομα όλοι όσοι «παίζουν» κόντρα στον Ολυμπιακό σε όλα τα επίπεδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ