Άρης: Των φρονίμων τα παιδιά

Άρης: Των φρονίμων τα παιδιά

Τα έξι παιχνίδια που απομένουν και ο προγραμματισμός της επόμενης αγωνιστικής περιόδου στον Άρη.

Σε δυο κατευθύνσεις κινούνται τα πράγματα στον Άρη τη δεδομένη χρονική στιγμή. Είναι ξεκάθαρο ότι έχοντας μπει στη πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, το πρωταρχικό για την ομάδα είναι να κερδίσει τα εναπομείναντα έξι παιχνίδια και να πετύχει τον στόχο της, βελτιώνοντας και την βαθμολογική της θέση.

Ο Σάββας Παντελίδης και οι ποδοσφαιριστές του εκεί έχουν στρέψει την προσοχή τους, αρχής γενομένης από το εντός έδρας παιχνίδι της Δευτέρας με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Αποκωδικοποιώντας κανείς τα όσα δήλωσε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ ο προπονητής του Άρη, είναι ξεκάθαρο ότι πρωταρχική του μέριμνα είναι να κάνει τους παίκτες του να δουν τη συγκεκριμένη αναμέτρηση όπως τις προηγούμενες με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Ουσιαστικά, ο Έλληνας τεχνικός πασχίζει να έχουν το ίδιο μεγάλο κίνητρο οι παίκτες του, να μην δουν ως «δεδομένη» τη νίκη στο συγκεκριμένο παιχνίδι και περιέλθει εφησυχασμός στα αποδυτήρια, γιατί περιθώρια για λάθη δεν υπάρχουν, πλέον.

Τα κουκιά είναι μετρημένα και το ίδιο ισχύει και για τους διαθέσιμους βαθμούς. Με νίκη την Δευτέρα ο Άρης προχωράει στο επόμενο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, περιμένοντας, παράλληλα και στραβοπατήματα των αντιπάλων του, προκειμένου να πλασαριστεί ψηλότερα.

Παράλληλα, βέβαια, οι άνθρωποι του Άρη κοιτάζουν και την επόμενη μέρα. Έστω και αν περιμένουν την επισημοποίηση της θέσης που θα τερματίσουν στο πρωτάθλημα, προκειμένου να πάρουν τις αποφάσεις για τον τελικό σχεδιασμό.

Υπάρχουν ποδοσφαιριστές με τους οποίους έχει γίνει προεργασία στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ενόψει του καλοκαιριού. Παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά, σε συγκεκριμένες θέσεις , για τις οποίες έχουν αποφασίσει οι άνθρωποι του Άρη.

Υ.Γ Η κλήση στην εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου για τους Μανώλη Σιώπη και Γιώργο Βαλεριάνο, για τα εκτός έδρας παιχνίδια της προκριματικής φάσης του Εuro 2020, με το Λιχτενστάιν και την Βοσνία, αποτελεί επιβράβευση για τη προσπάθεια που καταβάλουν οι δυο παίκτες και τις εμφανίσεις τους το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ