Λογικά ο Βασιλακόπουλος φταίει που κέρδισε ο Παναθηναϊκός στη Μόσχα

Λογικά ο Βασιλακόπουλος φταίει που κέρδισε ο Παναθηναϊκός στη Μόσχα

Έχουμε ακούσει τόσα πολλά απ' τον κάθε πιθανό και απίθανο που δε θα μας κάνει εντύπωση να ακούσουμε ότι το... έδωσε ο Ιτούδης.

Και δε θα είναι η πρώτη φορά. Κάθε φορά που ο Παναθηναϊκός κερδίζει, κάτι συμβαίνει. Τη μία ο Βασιλακόπουλος, την άλλη οι διαιτητές, την τρίτη το έδωσε ο Ιτούδης, την τέταρτη το έδωσε ο Ζοτς, κάποτε πήρε ευρωπαϊκό αλλά ζήτησε συγνώμη η Ευρωλίγκα (αυτή τη συγνώμη δεν την έχουμε δει ποτέ, αλλά λέγε – λέγε κάτι έχει μείνει από το ψέμα). Ναι και μετά βγήκαν οι νεράιδες και ζήσαμε εμείς καλά κι αυτοί καλύτερα.

Έχει πέσει τόσο παραμύθι το τελευταίο διάστημα και δουλεύει ένας μηχανισμός με… φουλ τις μηχανές της προπαγάνδας, που σε λίγο θα μας πείσουν ότι το τρίποντο του Καλάθη στη Μόσχα δεν έπρεπε να μετρήσει, γιατί 8 φάσεις πριν είχε κοιτάξει στραβά τους διαιτητές.

Ευτυχώς που σε κάθε προσπάθεια απαξίωσης, έρχεται και ένας… Μάικ Τζέιμς και δείχνει την πραγματική γύμνια και τους αληθινούς λόγους που δε θέλει ο Ολυμπιακός να παίξει με τον Παναθηναϊκό. Δε θέλει γιατί δεν μπορεί. Γιατί θα χάσει πάλι και θα γιγαντωθούν τα προβλήματά του.

Αλλά ας αφήσουμε τον Ολυμπιακό να ασχοληθεί με τον σχεδιασμό του πως θα νικάει την Τσεντεβίτα στην Αδριατική Λίγκα και ας πάμε λίγο στο σημερινό. Ο Παναθηναϊκός πήρε ένα διπλό κόντρα σε όλους και σε όλα. Διότι στη Μόσχα δεν είχε να αντιμετωπίσει μόνο την ΤΣΣΚΑ και τους παιχταράδες της, αλλά και μια διαιτησία που θύμισε τελικό στο Βερολίνο. Με δύο σφυρίγματα στο φινάλε που πήγαν να κρίνουν το αποτέλεσμα με το έτσι θέλω.

Όμως αυτή τη φορά οι πράσινοι είχαν απαντήσεις σε όλα. Και πήραν μια νίκη που είναι αλήθεια πως την περιμέναμε όλοι πάρα πολλά χρονιά. Που τον κάνει να πατήσει στην οχτάδα, έστω κι αν στην ισοβαθμία με τον Ολυμπιακό είναι μια θέση πιο κάτω, αλλά που τον φέρνει μπροστά σε δύο τελικούς πρόκρισης στη διαβολοβδομάδα που ακολουθεί.

Με την Μπασκόνια στο ΟΑΚΑ και με την Αρμάνι στην Ιταλία. Αν οι πράσινοι κάνουν το δύο στα δύο σε αυτά τα παιχνίδια, τότε τα πλέι οφ δεν χάνονται.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ