Γουστάρεις να τον βλέπεις

Γουστάρεις να τον βλέπεις

Ο Άρης είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης και βάζει πλώρη για την τετάρτη θέση

Δεν θα σταθώ ιδιαίτερα στην έκταση της νίκης του Άρη επί του Απόλλωνα Σμύρνης. Είναι τόσο μεγάλη η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δυο ομάδες, που αυτό το 5-0 ήρθε ως φυσικό επακόλουθο της εικόνας τους στον αγωνιστικό χώρο. Τα πολλά γκολ και το τελικό σκορ είναι ωραίο για τον κόσμο που τον παρακολουθεί.

Ο Άρης είναι ομάδα που γουστάρεις να τον βλέπεις. Είναι ευτύχημα που τον δείχνει η κρατική τηλεόραση και μπόρεσε περισσότερος κόσμος να δει το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης σε όλη την Ελλάδα.Το πιο σημαντικό, όμως, για τον Άρη είναι ότι αποτελεί ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης.

Είναι πολύ σημαντικό σε ένα ποδοσφαιρικό σύνολο να έχει ποδοσφαιριστές που γουστάρουν να είναι εκεί και περνούν ωραία αγωνιζόμενοι στο γήπεδο. Αυτή την εικόνα βγάζουν προς τα έξω οι παίκτες του Άρη. Ότι χαίρονται που φοράνε αυτή τη φανέλα, αυτό βγαίνει προς τα έξω με την απόδοση τους.

Το πιο δύσκολο στο σημερινό παιχνίδι για τον Άρη, ήταν το να μείνουν συγκεντρωμένοι οι παίκτες του. Να αφήσουν εκτός αποδυτηρίων την περιρρέουσα ατμόσφαιρα που έκανε λόγο για εύκολη νίκη. Η νίκη αποδείχτηκε εύκολη αλλά δεν ήταν δεδομένη. Εύκολη την έκαναν οι παίκτες του Άρη με την απόδοση τους και τη σοβαρότητα και τη συγκέντρωση που επέδειξαν στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Σάββας Παντελίδης που φοβόταν το πως θα αντιμετωπίσει η ομάδα του το παιχνίδι, σίγουρα ήταν ικανοποιημένος μετά τη λήξη από την ωριμότητα που έδειξαν οι παίκτες του.

Ο Άρης με τη νίκη του αυτή πλησίασε στους τρεις βαθμούς από την τετάρτη θέση της βαθμολογίας και τον Ατρόμητο. Στρέφει πλέον τη προσοχή του στο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Μόνο σε αυτό, καθώς αυτή είναι η φιλοσοφία του προπονητή του, να κοιτάει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

Υ. Γ Τα πρώτα τους γκολ με τη φανέλα του Άρη πέτυχαν οι Μάρτιν Τόνσο και Γιάννης Φετφατζίδης. Γκολ που θα τους δώσουν και ψυχολογική ώθηση ενόψει της συνέχειας της αγωνιστικής περιόδου.

Υ. Γ 1 Τι ωραία ατμόσφαιρα στο Κλεάνθης Βικελίδης. Μακράν η πιο ποδοσφαιρική εδρα της Ελλάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ