Άλλο Ζαμπά κι άλλο Ολιβέιρα

Άλλο Ζαμπά κι άλλο Ολιβέιρα

Η παρουσία του Λέο Ζαμπά στο Πόρτο και η προσπάθεια του ΠΑΟΚ να κλείσει τον Ολιβέιρα είναι τα δύο θέματα που απασχολούν την διοίκηση Σαββίδη, τα οποία όμως δεν σχετίζονται μεταξύ τους όπως αναφέρουν από την Τούμπα.

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να βαδίζει ολοταχώς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και στην Τούμπα να σκέφτονται φιέστες και σαμπάνιες, όμως στα γραφεία της Μικράς Ασίας ξεκίνησαν το μεταγραφικό πλάνο για τη νέα χρονιά. Ο Δικέφαλος τη χρονιά 2019-2020 θα παρουσιαστεί με αρκετά νέα πρόσωπα καθώς θα έχουμε τον επαναπατρισμό δανεικών ποδοσφαιριστών, την απόκτηση παικτών πρώτης γραμμής, αλλά και αποχωρήσεις. Μ’ αυτό το κομμάτι θα ασχοληθούμε ενεργά το επόμενο διάστημα όταν και θα καταλαγιάσουν οι πανηγυρισμοί από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και γιατί όχι και του κυπέλλου.

Αυτή τη στιγμή σε μεταγραφικό επίπεδο αυτό που απασχολεί είναι οι περιπτώσεις του Σέρχιο Ολιβέιρα και Λέο Ζαμπά. Στο Δικέφαλο θέλουν να εντάξουν τον Πορτογάλο μέσο στο ρόστερ τους για τα επόμενα χρόνια και πάνω σ’ αυτό το πρότζεκτ δουλεύουν. Ξέρουν ότι είναι μια δύσκολη υπόθεση όμως γίνονται και θα γίνουν συζητήσεις μεταξύ ΠΑΟΚ και Πόρτο. Δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να έχουμε μια κατ’ ιδίαν συνάντηση του Μάριο Μπράνκο με τους ανθρώπους της Πορτογαλικής ομάδας.

Οι «Δράκοι» δεν έχουν θέμα να πουλήσουν τον Ολιβέιρα στον ΠΑΟΚ, όμως συνεχίζουν να βάζουν στην εξίσωση το όνομα του Λέο Ζαμπά, όπως αναφέρουν νέα δημοσιεύματα από την Πορτογαλία. Ο τεχνικός της ομάδας, Σέρτζιο Κονσείσαο, θεωρεί πως ο Βραζιλιάνος επιθετικός μπορεί να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο και να γίνει τα επόμενα χρόνια το νέο big thing του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Η παρουσία του Λέο Ζαμπά στο Πόρτο για να συναντήσει τον εκπρόσωπο του έδωσε τροφή για νέα σχόλια σε Πορτογαλία και Ελλάδα. Ο ατζέντης του γνωρίζει πολύ καλά το ενδιαφέρον που υπάρχει από ομάδες του εξωτερικού και σίγουρα οι δύο τους θα ανέλυσαν τα νέα δεδομένα που υπάρχουν. Όμως στο Δικέφαλο για την ώρα δεν ανησυχούν από την άποψη πως ο ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με ένα πολύ ισχυρό συμβόλαιο. Η μεγάλη ρήτρα που έχει μπει στο συμβόλαιο του 20 εκατ. ευρώ είναι απαγορευτική για πολλές ομάδες και αυτό κάνει τους Ασπρόμαυρους πιο ήρεμους.

Επίσης ξεκαθαρίζουν πως η περίπτωση του Ολιβέιρα δεν ταυτίζεται μ’ αυτή του Ζαμπά. Ο ΠΑΟΚ διαπραγματεύεται με την Πόρτο μόνο για την αγορά του 26χρονού μέσου και όχι να πουλήσει τον 21χρονο Βραζιλιάνο επιθετικό. Άλλωστε ο Ζαμπά έχει ακόμα αρκετά βήματα να κάνει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και να βοηθήσει το σύλλογο να κατακτήσει κι άλλα τρόπαια τα επόμενα χρόνια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ