Άρης : Το Αίγιο και οι μεταγραφές

Άρης : Το Αίγιο και οι μεταγραφές

Προτεραιότητα στα τρία παιχνίδια με Δόξα Δράμας, ΟΦΗ και Παναιγιάλειο για τους ανθρώπους του Άρη και στην συνέχεια θα τεθούν επί τάπητος οι κινήσεις ενίσχυσης.

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου πλησιάζει και μαζί τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση σε εφημερίδες, ραδιόφωνα, ιστοσελίδες. Δεν υπάρχει, άλλωστε, κάτι που να πουλάει περισσότερο από τις μεταγραφές. Τα ονόματα δίνουν φύλλα, ακροαματικότητα και χτυπήματα. Όλα αυτά, μάλιστα δωρεάν και με απόλυτη ασφάλεια.

Κανείς δεν θα θυμάται την παρέλαση ονομάτων, μετά από ένα μήνα. Υπάρχουν, μάλιστα και αυτοί, που έχοντας αναφέρει ή γράψει καμιά εκατό περιπτώσεις, αισθάνονται δικαιωμένοι, γιατί βγήκε η μία. Είναι η περίοδος που αρχίζουν και οι μάνατζερ να προσεγγίζουν δημοσιογράφους και παραγωγούς με «αποκλειστικές» πληροφορίες, με στόχο την προώθηση των πελατών τους.

Σε ότι αφορά τον Άρη η αλήθεια είναι ότι αυτό που έχει αποφασιστεί από διοίκηση, τεχνικό διευθυντή και προπονητή, είναι η απόκτηση ενός αμυντικού και ενός ή δύο επιθετικών. Αυτά ως μια πρώτη κουβέντα. Προτεραιότητα για τους ανθρώπους του Άρη είναι τα τρία παιχνίδια που ακολουθούν μέχρι τις γιορτές, με την Δόξα Δράμας, τον ΟΦΗ και τον Παναιγιάλειο.

Με τις κινήσεις ενίσχυσης μπορεί να ασχοληθεί ο Θόδωρος Καρυπίδης και ο Παύλος Μυροφορίδης. Ο Δημήτρης Σπανός, όμως, δεν θέλει σε καμία περίπτωση να επηρεαστεί με τέτοια σενάρια η ομάδα του και αυτός είναι και ο λόγος που ακόμα και αν ο Άρης συμφωνήσει με κάποιον ποδοσφαιριστή, αυτό δεν πρόκειται να ανακοινωθεί πριν από το τέλος της 9ης αγωνιστικής και το εκτός έδρας παιχνίδι στο Αίγιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ