Θα γιορτάσει με αισιοδοξία

Θα γιορτάσει με αισιοδοξία

Μετά από αρκετά χρόνια τα γενέθλια του Άρη συμπίπτουν και με ανάκαμψη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Την Δευτέρα συμπληρώνονται 105 χρόνια από την ίδρυση του Άρη. Αυτή, μάλιστα, θα είναι η πρώτη φορά στα τελευταία χρόνια που η πολύ σημαντική αυτή στιγμή για τον σύλλογο, συμπίπτει και με σημάδια ανάκαμψης του ποδοσφαιρικού τμήματος και κλίμα αισιοδοξίας.

Όχι τόσο για την διαφαινόμενη έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα. Η Ευρώπη, άλλωστε, δεν αποτελεί ταβάνι αλλά το αυτονόητο για έναν σύλλογο του μεγέθους και της ιστορίας του Άρη. Το DNA αυτής της ομάδας είναι να διεκδικεί τίτλους και αυτό δεν αλλάζει με κάποια πέτρινα χρόνια και δύσκολες στιγμές που πέρασε.

Η ηρεμία, όμως, που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην ομάδα, είναι κάτι πολύ σημαντικό. Είχε χρόνια να τη νιώσει ο οπαδός του Άρη. Η ηρεμία μαζί με αυτή τη γλυκιά ανυπομονησία για την συνέχεια και την αισιοδοξία ότι η ομάδα βαδίζει σε σωστό δρόμο.

Για να είμαστε, μάλιστα, ειλικρινείς, αυτή την ηρεμία την αξίζει ο οπαδός του Άρη. Γιατί αυτός ήταν που κράτησε ζωντανή την ομάδα του, με την δυναμική του, στα δύσκολα χρόνια. Αυτός ήταν που την ακολούθησε σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, για να την δει αγωνιζόμενη με αντιπάλους που ούτε να ονειρευτούν είχαν φανταστεί ποτέ ότι θα παίξουν με τον Άρη Θεσσαλονίκης.

Αυτός κράτησε ζωντανή τη φλόγα όταν τόλμησαν να ειρωνευτούν τον Άρη άνθρωποι που δεν τους …βλέπει. Που προσπάθησαν μέσα από το μέγεθος του να πάρουν υπόσταση και να κερδίσουν λίγα λεπτά δημοσιότητας.

Ο οπαδός του Άρη βλέπει, λοιπόν, τώρα η ομάδα του να παίρνει σιγά σιγά τη θέση που δικαιωματικά της ανήκει,. Βλέπει το παιδί του, τον ανιψιό του, να πηγαίνει χαμογελαστό στο Κλεάνθης Βικελίδης και στο σχολείο. Λέω χαμογελαστό, γιατί με ψηλά το κεφάλι πήγαινε πάντα.

Και έχει αρχίσει να σπάει ένα χαμόγελο , από αυτά τα ωραία, που πολλές φορές σχηματίζονται χωρίς να καταλαβαίνεις 100% την αιτία. Γιατί το αξίζει…

Υ.Γ Οι άνθρωποι που υλοποίησαν το μεταγραφικό σχεδιασμό, απέδειξαν ότι αξίζουν εμπιστοσύνης. Αυτοί θα πάρουν και τις αποφάσεις, για οτιδήποτε προκύψει μετά το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ