Ο Άρης που ενοχλεί

Ο Άρης που ενοχλεί

Περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε τι άλλο θα ακουστεί μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Ο Άρης βρίσκεται πολύ κοντά στην εξασφάλιση της συμμετοχής του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Λίγοι, μάλλον, περίμεναν, ότι θα έχει τη συγκεκριμένη πορεία μετά την επιστροφή του στη φυσική του θέση και προφανώς αυτό είναι κάτι που δεν υπολόγιζαν και ενοχλεί.

Τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, με βάση το πρόγραμμα το δικό του και των αντιπάλων του, το πιθανότερο είναι να τερματίσει στη τέταρτη θέση. Αν, μάλιστα, δεν είχε χάσει βαθμούς από δικά του λάθη και αδράνειες, αλλά και από διαιτητικές αποφάσεις, θα μπορούσε να είναι ακόμα ψηλότερα.

Βλέποντας, βέβαια, τι γίνεται τις τελευταίες ημέρες, θα φτάσουμε στο τέλος να λέμε …ευτυχώς που δεν πήρε εκείνα τα αποτελέσματα. Φαντάζεστε να διεκδικούσε την δεύτερη ή την τρίτη ή το κύπελλο τι θα διαβάζαμε; Ότι ήταν ανάδρομος ο Ερμής τη μέρα που εγκαινιάστηκε το Χαριλάου και θα πρέπει να τιμωρηθεί.

Αυτά φυσικά είναι μηνύματα που λαμβάνει η διοίκηση και φυσικά θα πρέπει να τα αντιμετωπίσει όπως πρέπει, προκειμένου να διασφαλίσει πάνω απ όλα τα συμφέροντα της ομάδας. Το ότι ο καθένας αισθάνεται άνετα να λέει το μακρύ του και το κοντό του, βάζοντας στο στόμα του το όνομα του Άρη. Την ώρα που ο Άρης έχει κάνει τεράστια προσπάθεια για να καταθέσει ένα πλήρη φάκελο και έχει κλείσει εκκρεμότητες.

Συνεχίζει, μάλιστα, παράλληλα με τις νίκες στα πέντε τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος, να προετοιμάζεται και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, προκειμένου να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμος.

Υ.Γ Το γεγονός ότι ο Ατρόμητος καταφέρνει να γίνεται δεκτό το αίτημα του για ξένους διαιτητές σε αρκετά παιχνίδια, είναι κάτι που θα πρέπει να προβληματίσει τους ανθρώπους του Άρη.

Υ.Γ 1 Δεν χρειάζεται καμία αναφορά, ούτε να ασχοληθεί κανείς. Την απάντηση θα την δώσει τη Κυριακή η ομάδα μέσα στο γήπεδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ