ΑΕΚ: Έτσι ή αλλιώς, πρέπει να ξέρει που βαδίζει για τον «γκολτζή»

ΑΕΚ: Έτσι ή αλλιώς, πρέπει να ξέρει που βαδίζει για τον «γκολτζή»

Η ΑΕΚ πρέπει να θέσει ως προτεραιότητα το ζήτημα του σέντερ φορ της επόμενης σεζόν, χωρίς να… κολλήσει αποκλειστικά στο θέμα του Πόνσε, εφόσον αποδειχθεί πιο περίπλοκο από το αναμενόμενο

Είναι λογικό το ενδιαφέρον του κόσμου της ΑΕΚ να στρέφεται κυρίως στις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του Έκι Πόνσε. Το κατά πόσο μπορεί η Ένωση να τον κρατήσει στις τάξεις της, το αν θα τον… κλέψει ο Ολυμπιακός ή τέλοσπάντων τι θα γίνει με τον Αργεντινό άσο. Που χωρίς συζήτηση είναι μακράν η πιο πετυχημένη μεταγραφή των Κιτρινόμαυρων. Πιθανότατα όχι μόνο φέτος.

Η ΑΕΚ δεν έχει εύκολη αποστολή μπροστά της, με τα πλήρη δεδομένα της υπόθεσης να καταγράφονται προ ημερών από to10.gr, σε σχετικό ρεπορτάζ. Εκεί όπου γινόταν ξεκάθαρο πως αφενός του θέμα του Πόνσε είναι πολύ δύσκολο για τους Κιτρινόμαυρους, αφετέρου όμως θα εξαντληθούν οι πιθανότητες για να υπάρξει ευτυχής κατάληξη.

Εκείνο που έχει σημασία κατά τη γνώμη μου για την ΑΕΚ, είναι να ξεκαθαρίσει το όλο ζήτημα το συντομότερο. Όπως δείχνει την πρόθεση να πράξει. Ειδικά για το θέμα του σέντερ φορ της επόμενης σεζόν, περιθώρια για λάθη δεν υπάρχουν. Όπως επίσης δεν θα πρέπει να γίνουν οι όποιες κινήσεις, με το σκεπτικό της… υπομονής. Η ΑΕΚ πρέπει να γνωρίζει που βαδίζει στο θέμα του σέντερ φορ, άμεσα. Με λίγα λόγια, αν μπορεί να κυνηγήσει την υπόθεση Πόνσε ή να στραφεί αλλού.

Ο Αργεντινός άσος σαφέστατα και αποτελεί πρότζεκτ που η ΑΕΚ οφείλει να κυνηγήσει. Με κάθε κόστος και με κάθε υπέρβαση. Όμως εφόσον αποδειχθεί πως το να μείνει στην Ένωση και τη νέα σεζόν ο 22χρονος άσος είναι κόντρα στις πιθανότητες, τότε πρέπει να πάει παρακάτω.

Ο σέντερ φορ της νέας χρονιάς, ειδικά εφόσον μιλάμε για παίκτη που θα έρθει να καλύψει ένα κενό όπως αυτό του Πόνσε, πρέπει να είναι «ψαγμένη» επιλογή και όσο το δυνατόν πιο… σίγουρη. Γι’ αυτό και η αναζήτησή του πρέπει να ξεκινήσει άμεσα. Πολύ πριν το τέλος της χρονιάς. Πάντα στο ενδεχόμενο που επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες που θέλουν τον Πόνσε να μην συνεχίζει στα κιτρινόμαυρα. Σενάριο που κατά τη γνώμη μου μοιάζει ως το πλέον επικρατέστερο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ