Στο τέλος επικρατεί η ποιότητα!

Στο τέλος επικρατεί η ποιότητα!

Ο Ολυμπιακός παρά την κούραση των διεθνών του νίκησε ξανά με ανατροπή τον Ατρόμητο!

Δεν βγήκε καλά στο ματς με τον Ατρόμητο ο Ολυμπιακός, όπως του είχε συμβεί και στα παιχνίδια με τον Άρη και την ΑΕΚ, στο Καραϊσκάκη αλλά τελικά κατάφερε (σε όλα) να επιβάλει τους δικούς του όρους.

Απέναντι στο Περιστέρι ήταν φανερό ότι οι ερυθρόλευκοι κουβαλούσαν μπόλικη κούραση από τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων, καθώς από την ενδεκάδα που παρέταξε ο Μαρτίνς οι οκτώ ήταν διεθνείς όπως και οι δύο από τις τρεις αλλαγές που πραγματοποίησε. Για αυτό και ο Κάναντι προσπάθησε να αιφνιδιάσει βγάζοντας την ομάδα του ψηλά στο γήπεδο και το κατάφερε, από τη στιγμή που ο Ατρόμητος διαθέτει κι αυτός παίκτες που έχουν το ταλέντο να βάλουν δύσκολα στον αντίπαλο-όχι σε… όλους, γιατί υπάρχουν και «εξαιρέσεις»!

Παρά ταύτα, ο Ολυμπιακός βρήκε τη δύναμη να γυρίσει το ματς στο δεύτερο ημίχρονο-αυτό κι αν αποτελεί οξύμωρο- καθώς με τις αλλαγές που πραγματοποίησε ο Μαρτίνς έδωσε «ανάσες» στην ομάδα του. Κι εφόσον πήρε τα γκολ από τους παίκτες της πίσω ζώνης, τον Γκιγιέρμε και τον Μπουχαλάκη έφτασε στην ανατροπή, αφού ο συνάδελφός του έβαλε τη δική του ομάδα μέσα στην περιοχή της με τη χρησιμοποίηση τρίτου στόπερ (Καρασαλίδης).

Δεν μπόρεσε να απειλήσει στο δεύτερο μισό του ματς ο Ατρόμητος και στο τέλος επικράτησε η ποιότητα των παικτών του Ολυμπιακού που έχουν μάθει να συνεργάζονται σε λίγα τετραγωνικά για να διασπάσουν την κλειστή άμυνα και να φτάνουν στα δίχτυα με γέμισμα και εκτέλεση είτε στο πρώτο δοκάρι (Φορτούνης-Γκιγιέρμε), είτε στο δεύτερο (Ποντένσε-Μπουχαλάκης),

Το ίδιο είχε γίνει και στον αγώνα του πρώτου γύρου, όταν και πάλι ο Ατρόμητος είχε βρεθεί μπροστά στο σκορ, αλλά και τότε οι ερυθρόλευκοι το γύρισαν το ματς παρά το γεγονός ότι υπήρχε κι ένας διαιτητής (Ευαγγέλου) που επέτρεψε στους Περιστεριώτες και δη στον Γιαννούλη να βαράνε όσο θέλουν τον Ποντένσε.

Όλα αυτά όμως δεν έχουν αποτέλεσμα καθώς το πραγματικό ποδόσφαιρο θα βρει τον τρόπο να επιβιώσει, ότι και να γίνεται στο πρωτάθλημα της «κάθαρσης». Κι από τη στιγμή που βρέθηκε στο Καραϊσκάκη και τόσος κόσμος, οι παίκτες του Μαρτίνς δεν θα μπορούσαν να μείνουν αδιάφοροι για αυτό και έκαναν τα πάντα προκειμένου να γυρίσουν το παιχνίδι όπως και το γύρισαν.

Αυτό εκτιμούν και οι οπαδοί του Ολυμπιακού σε αυτήν την ομάδα, ότι διαθέτει εντελώς διαφορετική νοοτροπία από την προηγούμενη και δεν τα παρατάει τα παιχνίδια, αλλά τα δίνει όλα για να κάνει δικά της, ακόμη και σε αυτή τη φάση όπου δεν υπάρχει σοβαρός στόχος μέχρι να φτάσουμε στο τέλος της διαδρομής…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ