Τα Αθλητικά βραβεία Πρωταπριλιάς, του 2019

Τα Αθλητικά βραβεία Πρωταπριλιάς, του 2019

Αλ Τσεπώνε, ΠΟΚεμον ΜΜΕ, υπουργός Bodyline, Marine αυτοκτονίας, Erazer, Πειραιάς, Κεφτετζόγλου και λοιποί celebrities

Μέρα που είναι σήμερα, θα έπρεπε να διοργανώνονται πανηγυρικές εκδηλώσεις στο Κοινοβούλιο, με μπουφέδες, μουσικά φεστιβάλ, τιμητικές πλακέτες και τα σχετικά. Αν και κανονικά, με τόσα ψέματα που εκπορεύονται από εκεί, η Πρωταπριλιά θα έπρεπε να γιορτάζεται σε καθημερινή βάση και σήμερα να είναι για εκείνους μέρα αργίας. Ή να καθιερωθεί τέλος πάντων, ως ημέρα αλήθειας…

Ο χώρος του αθλητισμού δεν είναι αγγελικά πλασμένος, σε σχέση με τον αντίστοιχο της πολιτικής όμως μοιάζει με Παράδεισο.

Δεδομένου όμως πως πέρσι το πρωτάθλημα κρίθηκε από δυο καραμπινάτα ψέματα και μάλιστα σε κοινή θέα, οφείλουμε να καθιερώσουμε σχετικά «Αθλητικά βραβεία Ψευτών», κάτι σαν τα grammy.

Βραβείο ΑΛ ΤΣΕΠΏΝΕ

Άνευ συναγωνισμού στον Δημήτρη τον Τζάμπα, που πλασαρίστηκε στην πιάτσα ως μεγιστάνας-επενδυτής, πακέτο με την ιδιότητα του τίγρη.

Ως προς το τελευταίο αποδείχτηκε γατούλα, κατά τα λοιπά κατάφερε να δημιουργήσει μια ψεύτικη πρωταθλήτρια, γι αυτό πέτυχε το ακατόρθωτο, να καταρρεύσει φέτος ως χάρτινος πύργος.

Ούτε οι ίδιοι πίστεψαν πως ήταν αληθινό και φρόντισαν να το επιβεβαιώσουν.

Ο Τζάμπας δε σταμάτησε εκεί, επιμένει να παριστάνει το μεγιστάνα, δηλώνοντας χρηματοδότης γηπέδου που χτίζεται με κρατικά κονδύλια!

Ας όψονται οι δημοσιογκράφιτυ που τον γλύφουν πατόκορφα, πανηγυρίζοντας για περήφανους δανεισμούς από την ποδοσφαιρομάνα Κύπρο..

Βραβείο BLACK & WHITE

Τα ΠΟΚεμον ΜΜΕ που πέρσι πέτυχαν το ακατόρθωτο, να διαγράψουν τα πραγματικά γεγονότα που οδήγησαν στη μεγαλύτερη κλοπή της ποδοσφαιρικής ιστορίας.

Ο -για- Όσκαρ παρουσιάστηκε περίπου ως τραυματίας στον πόλεμο του Βιετνάμ, στην περίπτωση της χάρτινης δε, κατάφεραν να κρύψουν όλη την αλήθεια, πίσω από μια φωτογραφία, θέλοντας να μας κάνουν να πιστέψουμε πως αυτός ήταν ο λόγος της οριστικής διακοπής.

Για πρώτη φορά τόσο συντεταγμένα και αποτελεσματικά, ΜΜΕ συνέταξαν δικό τους φ.α το όποιο πλάσαραν ως αυθεντικό…

Βραβείο BODYLINE

Απονέμεται φυσικά στον Υπουργό Λουκουμά, που απαγορεύει εκδρομές αφού έχουν οργανωθεί πλήρως και τα εισιτήρια έχουν προπωληθεί, αυτό όμως είναι το λιγότερο.

Πέρσι μετά την εισβολή Σαββίδη αναρωτήθηκε τι θα έλεγε σε έναν 18χρονο, ο ίδιος 18χρονος εξαφανίστηκε από προσώπου γης στους δυο επεισοδιακούς φετινούς αγώνες στο ΟΑΚΑ, στα επεισόδια του χαρτιού με τον Άγιαξ, στα αντίστοιχα στο Παπαστράτειο, όπως και στον ξυλοδαρμό μιας κοπέλας.

Προφανώς ο 18χρονος έχει μεταναστεύσει στο εξωτερικό, εξαντλημένος με την ασταμάτητη προσφορά εργασίας με εξωπραγματικές απολαβές, που του παρέχει η Ελλάδα.

Κατά τα λοιπά, έθελξε με τη την λεβέντικη κορμοστασιά του, τη χάρη και τη φινέτσα, την ώρα που έτρεχε στις κάμερες, για να διαβεβαιώσει πως «θα είναι αμείλικτος»

Μη ρωτάτε σε τι θα είναι αμείλικτος, ούτε ο ίδιος θυμάται.

Βραβείο ΕΣΚΑΨΑ ΤΟ ΛΑΚΚΟ ΜΟΥ

Δικαιωματικά στον Κώστα Καραπαπά, που πέρσι είτε άμεσα είτε έμμεσα με τη βοήθεια πρόθυμων παπαγάλων, διέδιδε πως το πρωτάθλημα είναι ταγμένο από τον Τσίπρα.

Τελικά μας το έκλεψαν με την κλοπή να εκπορεύεται από το υπουργείο δικαιοσύνης, χώρο που η εκάστοτε εξουσία παίζει άνετα μπάλα.

Δε μας είπε ποτέ, πως μας έκλεψαν πρωτάθλημα, που μας είχαν υποσχεθεί, δε μας έλυσε ποτέ τη απορία, πως γίνεται να σου κλέβουν το τάμα.

Στο περσινό Ξάνθη-ΠΑΟΚ ωρυόταν για το λάθος του Ζίβκοβιτς, που απλώς μετέτρεψε το 0-2 σε 0-3.

Παρεμπιπτόντως χθες, ο Σέρβος ήταν ο καλύτερος της Ξάνθης βγάζοντας τρία τετ-α-τετ, αν κι ενημερωτικά, η επόμενη ομάδα του θα έχει τα ίδια χρώματα με αυτή που καθιερώθηκε στο πρωτάθλημα της πατρίδας του.

Βραβείο MARINE ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ

Φυσικά στον κόουτς Μαρίνο που ανέλαβε να φέρει σε πέρας το δύσκολο έργο διαλεύκανσης του μυστηρίου, αν ο Άλεφ και ο Μπογιέ είναι ποδοσφαιριστές ή υδραυλικός και μπογιατζής αντίστοιχα, για την κατασκευή της Τζάμπα Σοφιάς.

Υποχρεωμένος να παριστάνει τον ευτυχισμένο υποδεχόμενος τον Γιαννιώτα ως μεταγραφή-δώρο, για την είσοδο στους ομίλους του C.L. Τελικά του έμεινε κουσούρι, δηλώνοντας πως είναι η ανερχόμενη Ευρωπαϊκή δύναμη και διαβεβαιώνοντας τους ποδοσφαιριστές του μετά το κλαρίνο της Τούμπας, ότι τον έπεισαν πως αυτοί θα πάρουν το πρωτάθλημα.

Επιμύθιο, η τοποθέτηση του μετά την αφαίρεση βαθμών για τα επεισόδια στον αγώνα με το γαύρο, πως «οι αγώνες και τα πρωταθλήματα πρέπει να κρίνονται στο χόρτο».

Κατά το «τη ρουφιανιά πολλοί αγάπησαν, το ρουφιάνο ουδείς», έτσι και στην περίπτωση του «όλοι θέλουν κάτι να καθαρίζει για πάρτη τους, την χαρτοπετσέτα όμως την πετούν, μόλις τους κάνει τη δουλειά…»

Βραβείο ERAZER

Δεν υπάρχει ξεκάθαρος νικητής, πάλευαν σώμα με σώμα οι αθλητικοί δικαστές με τον Κομίνη και τελικά απονεμήθηκε από κοινού.

Ο δεύτερος εξαφάνισε καθαρό γκολ, εξαφάνισε μέχρι και τον εαυτό του τη στιγμή που δείχνει σέντρα.

Οι πρώτοι -τα ονόματα των οποίων αγνοώ, ρωτήστε τον Κοντονή, εναλλακτικά και τον Θωμαίδη- εξαφάνισαν την αλήθεια, το φ.α, μαζί με μάρτυρες που υποτίθεται πως κάλεσαν! .

Αλήθεια, τους έχουν υπόψιν εκεί στο FBI, για το πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων;

Τόσο στεγνό καθάρισμα, πουθενά…

Βραβείο ΕΝΑ ΜΠ@@ΡΔΕΛΟ ΕΙΜΑΣΤΕ

Ασυζητητί στον Πειραιά, όπου έχει χαθεί η μπάλα.

Ο Πέτρος τα βάζει με το Βαγγέλα, ο Βαγγέλας αντεπιτίθεται, οι δε οπαδοί με αυτόν που κάποτε έπιναν νερό στ΄ όνομά της οικογένειάς του.

Μέσα στον κουρνιαχτό της επικοινωνιακής μάχης, ακούς διάφορα περί διαπλοκής και σκέφτεσαι «δε γίνεται να είναι όλα αλήθεια, κάποιος λέει ψέματα»!

Το ενδεχόμενο να λένε όλοι την αλήθεια, είναι το πιθανότερο…

Βραβείο: ΒΡΥΚΟΛΑΞ

Προσωποπαγές βραβείο για τον Μανώλη τον Αποτυχημένεθ -όχι ως ψητά πάντως-, αν κι εκλάπη μέσα από το χέρια του συνήθους υπόπτου Τάκη Λεμονή, που φέτος όμως είπε να πάρει ρεπό μέχρι νεοτέρας.

Κάθε δήλωση του βρίθει ψεμάτων, λάθος πιστεύαμε πως η περσινή εαρινή ατάκα «δε μας χαρίστηκε τίποτα, όλους τους βαθμούς τους κερδίσαμε στο χόρτο», ήταν ο μοναδικός τομέας που άξιζε να σηκώσει πρωτάθλημα.

Επανακάμπτοντας πρόσφατα, μοιράστηκε μαζί μας την παραίσθηση πως στον αγώνα της Τούμπας δεν είχε αποβληθεί οπότε είδε όλα όσα συνέβησαν, όπως επίσης πως ο Κομίνης δεν κατακύρωσε άμεσα το γκολ, αλλά έμεινε σκεπτικός στη θέση του και συμβουλεύτηκε τον βοηθό, που τον ενημέρωσε πως ήταν άκυρο.

Προσεχώς θα μας ενημερώσει πως ο Ποντίκης που έφυγε σφεντόνα στη σέντρα έχοντας επίσης μετρήσει το γκολ, δεν κουνήθηκε από τη θέση του. Υπομονή, μέχρι να φτάσει η επόμενη παρτίδα lsd…

Βραβείο ΣΦΟΥΓΓΟΚΩΛΑΡΙΟΣ

Κεφτετζόγλου, what else?

Γλύπτης επιπέδου Φειδία, ίσως και πρώην εμπορικός αντιπρόσωπος της Aegean Marine Petroleum! «Αν θεωρείτε πως το αξίζετε, ελάτε να το πάρετε» ούρλιαζε μετά το διπλό στην Τρίπολη, έκτοτε όμως η τύχη του αγνοείται, προφανώς επικεντρώθηκε στην αγαπημένη του συνήθεια συλλογής τριγλυκεριδίων.

Επανήλθε στην επικαιρότητα αποχωρώντας καθ΄υπόδειξη της ΠΑΕ χαρτί από την ιστοσελίδα που εργαζόταν, μόλις βγήκε ανακοίνωση σε βάρος της. Αντί ο αφελής ευτραφής να απαντήσει, όπως θα έκανε κάθε άντρας, ειδικά κάποιος που έχει τη δύναμη του δημόσιου λόγου, φρόντισε να κρυφτεί πίσω από δικόχαρτα κι αυτά από χαρτί είναι άλλωστε, το περιβάλλον είναι οικείο, εκεί βρήκε παρηγοριά. Τουλάχιστον είναι συνεπής, βαδίζει στο δρόμο της ομάδας του, που πέρσι κρύφτηκε πίσω από μια φωτογραφία.

Τα κείμενά του θυμίζουν την κλασική διαφήμιση «the more you know about Scotch the more you like Ballantine’s»

Πολυσύνθετος, πολυπράγμων και πολυτάλαντος, ίσως και sex symbol.

Πρόσφατα εθεάθη σε surprice όργιο μαζί με Πατατάκια και Δημάτο, στο ρόλο της αφέντρας!

Αποτίμηση του έργου του; «Αν η μ@λακία ήταν εκτάριο, θα ήταν μεγαλοτσιφλικάς»

Βραβείο ΞΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΤΣΊΠΡΑ

Άνευ συναγωνισμού στην original 21, τι είπε ο Αλέξης δηλαδή; Ότι θα σκίσει μνημόνια, θα επαναφέρει το βασικό στο 751 και θα καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ;

Τα είπε, καμμία αντίρρηση, ουδέποτε δεσμεύτηκε όμως για το χρόνο ολοκλήρωσης, με ένα ευρώ αύξηση το χρόνο, σε 400 χρόνια θα έχουμε ξεπεράσει το 751. Τι είναι 400 χρόνια άλλωστε μπροστά στην αιωνιότητα; Τουρκοκρατία αντέξαμε, δε μπορούμε να κάνουμε ζάφτι μια ψιλολιτότητα μερικών αιώνων;

Οι ανακοινώσεις τους «Δημήτρη μου-Δημήτρη μου » συνιστούν ασήμαντη (κ)λεπτομέρεια, οι άνθρωποι προχώρησαν σε προαναγγελία με συγκεκριμένη στόχευση και ημερομηνία, όπως μαρτυρά η κεντρική φωτό!

Τελικά ούτε νταμπλ πήραν, το μόνο που κιτρίνισε ήταν το εσώρουχό τους, στην Ομόνοια δεν εμφανίστηκε κανείς από δαύτους και δεν πάτησε πόδι αλλουνού.

Απλώς γέμισαν οι δρόμοι πέριξ συνδέσμου, που παραμένει εκεί, αγέρωχος όπως πάντα, στον οποίον μαζευτήκαμε από τη προηγούμενο βράδυ και ξεκινήσαμε για ΟΑΚΑ, όπως συμβαίνει δεκαετίες τώρα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ