Η λέξη «κλειδί» στο μυαλό του Μαρτίνς για τον νέο Ολυμπιακό

Η λέξη «κλειδί» στο μυαλό του Μαρτίνς για τον νέο Ολυμπιακό

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει εμπιστοσύνη στους παίκτες του. Βλέπει πως οι ερυθρόλευκοι παίζουν και γι’ αυτόν γιατί προσπαθεί να είναι δίκαιος. Και πάνω σ’ αυτή την εμπιστοσύνη θέλει να στηρίξει την εξέλιξη της ομάδας του τη νέα σεζόν.

Ο Ολυμπιακός του Πέδρο Μαρτίνς παρουσίασε στο φετινό πρωτάθλημα νέα ομάδα. Παρουσίασε καινούργιο πρότζεκτ, βασισμένο σε μια επιθετική φιλοσοφία. Αποτέλεσμα της εφαρμογής του πλάνου που είχε στο μυαλό του ο προπονητής των ερυθρόλευκων κι αποτέλεσμα της δουλειάς του 49χρονου τεχνικού.

Δεν χωρά αμφιβολία πως το πρόσημο ήταν θετικό. Οι 30.000 φίλαθλοι που πήγαν στο Καραϊσκάκη για να δουν το ματς με τον Ατρόμητο αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

Κάθε πλάνο βέβαια έχει ξεκάθαρη στόχευση κι αυτό ισχύει και στην περίπτωση του Ολυμπιακού, με τον Πορτογάλο τεχνικό να σχεδιάζει ήδη την ομάδα της επόμενης σεζόν.

Ο Πέδρο Μαρτίνς περνά από την φάση του «χτισίματος» στην εποχή της εξέλιξης. Κι αυτό που έχει στο μυαλό του ο προπονητής του Ολυμπιακού είναι η παρουσίαση ενός βελτιωμένου συνόλου, που θα μπορεί να αποδώσει ακόμα καλύτερο ποδόσφαιρο.

Το λέει και το πιστεύει ο Μαρτίνς κι έχει εμπιστοσύνη τόσο στον εαυτό του όσο και στους παίκτες του. Κι αυτή είναι η λέξη που κυριαρχεί στο μυαλό του προπονητή του Ολυμπιακού.

Ο Μαρτίνς βαδίζει πλέον με πιο σίγουρα βήματα σε σχέση με το περασμένο καλοκαίρι. Κι αυτό κουράστηκε πολύ για να το πετύχει. Δεν ήταν εύκολο και δεν το έχουν καταφέρει πολλοί προπονητές.

Ο Πορτογάλος όμως μπορεί να υπερηφανευτεί για την σχέση εμπιστοσύνης που έχει δημιουργήσει με τους παίκτες του και θεωρεί πως αυτή η εμπιστοσύνη θα βοηθήσει σημαντικά τον Ολυμπιακό να παίξει ακόμα καλύτερο ποδόσφαιρο την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα για τον Πορτογάλο τη νέα σεζόν, γνωρίζοντας καλά πλέον τους παίκτες του μετά την φετινή τους συνεργασία. Ο Μαρτίνς χαίρεται για την δουλειά που έχει κάνει αλλά και για την σχέση που έχει με τους παίκτες του αλλά και οι ερυθρόλευκοι έχουν πολλούς λόγους να επιθυμούν την παραμονή τους στην ομάδα του Πειραιά.

Ένας από αυτούς είναι και η σχέση εμπιστοσύνης που έχουν αναπτύξει με τον Πέδρο Μαρτίνς. Γι’ αυτό και θέλουν να είναι μέρος του πρότζεκτ που σχεδιάζει ο Πορτογάλος για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και είναι φυσικά μεγάλη υπόθεση για μια ομάδα, ο προπονητής να έχει τις καλύτερες σχέσεις με τους παίκτες.

Είναι μεγάλη υπόθεση οι παίκτες όχι απλά να παίζουν, αλλά να δίνουν και το 100%, για τον προπονητή τους. Κι αυτή η εμπιστοσύνη μετράει πολύ για τον Πορτογάλο τεχνικό, στην προσπάθεια που θα κάνει για να αποδώσει ο Ολυμπιακός ακόμα καλύτερο ποδόσφαιρο.

Μετράει όμως και για τους παίκτες γιατί έχει δημιουργήσει ένα καλό κλίμα στην ομάδα του λιμανιού. Ο Μαρτίνς ποντάρει πολλά στην εμπιστοσύνη και πάνω σ’ αυτή την συνεργασία θα στηρίξει πολλά για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Ολυμπιακός έκανε πολλά σημαντικά βήματα την σεζόν που ολοκληρώνεται και είναι έτοιμος για να κάνει ακόμα περισσότερα. Με προσήλωση στην ποδοσφαιρική λογική και στην εμπιστοσύνη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ