Όταν ο πρωθυπουργός «κάνει ρόμπα» τον υφυπουργό του

Όταν ο πρωθυπουργός «κάνει ρόμπα» τον υφυπουργό του

Ο δε Βασιλειάδης ή καταπίνει την κάμηλο αποδεχόμενος ότι τάχα η αναδιάρθρωση θα ισχύσει από τη σεζόν 2020-21 ή, αν έχει φιλότιμο, τα μαζεύει και φεύγει διατηρώντας κάποια ίχνη αξιοπιστίας και αξιοπρέπειας.

«Όχι ρε Βαγγέλη», του έλεγα στην εκπομπή. Ο Βασιλειάδης «τα έχει στυλώσει σαν το γαϊδούρι στο ρέμα» και θα τους κόψει την τηλεοπτική επιχορήγηση έτσι και δεν συναινέσουν στην αναδιάρθρωση.

Μην επιμένεις θα εκτεθείς, μου έλεγε ο Μπραουδάκης. Του είπα τότε ότι ο υφυπουργός δεν πρόκειται να κάνει πίσω εκτός κι αν τον αδειάσει ο Τσίπρας. Κι αν τελικά, μείνουν για μια ακόμα χρονιά τα πράγματα ως έχουν, θα είναι γιατί ο πρωθυπουργός θα το βάλει τελικά το χεράκι του.

Μη μου ζητάτε να σας πως τι θα κάνει σε μια τέτοια περίπτωση ο κ. Βασιλειάδης που τους… απέπλευσε από το γραφείο του, λέγοντας ότι οι συμφωνίες είναι για να τηρούνται. Ξεπροβοδίζοντάς τους, τους ευχήθηκε καλή τύχη. Φαίνεται πως την έχουν.

Θα δώσουν μια υπόσχεση ότι την αναδιάρθρωση θα την  εφαρμόσουν από την επόμενη χρονιά και μέχρι τότε έχει ο Θεός. Κι αν δεν έχει ο Μεγαλοδύναμος θα έχει π.χ ο Μητσοτάκης που προβλέπεται εκείνο τον καιρό να είναι πρωθυπουργός.

Ο δε Βασιλειάδης ή καταπίνει την κάμηλο αποδεχόμενος ότι τάχα η αναδιάρθρωση θα ισχύσει από τη σεζόν 2020-21 ή, αν έχει φιλότιμο, τα μαζεύει και φεύγει διατηρώντας κάποια ίχνη αξιοπιστίας και αξιοπρέπειας. Κάπως έτσι έχουν τα πράγματα.

Από τη στιγμή που ο Ιβάν Σαββίδης άλλαξε το φύλο κι έδωσε εντολή στον Μάκη Γκαγκάτση να πάρει πίσω την υπογραφή του ΠΑΟΚ, ο Βασιλειάδης κατάλαβε ότι μεταβάλλονται οι συσχετισμοί. Των κυβερνητικών συμπεριλαμβανομένων.

Οι ΠΑΕ που έβαλαν την υπογραφή τους στην αναδιάρθρωση μόνο και μόνο για να πάρουν τα λεφτά της Δημόσιας Τηλεόρασης, θέλουν τώρα και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο.  Και να μείνουν δεκάξι και να μαδήσουν την ΕΡΤ.

Κάνω τώρα μια υπόθεση εργασίας και επικαλούμαι σχετικά τις γνώσεις του κ. Βασιλειάδης που -ως γνωστόν- είναι νομικός: Αν πάει η αναδιάρθρωση για τη νέα χρονιά  και η ΕΡΤ συνεχίζει να δίνει τα ωραία της εκατομμύρια, που είναι μάλιστα πιο πολλά από εκείνα που πληρώνει το συνδρομητικό κανάλι, δικαιούμαι ή όχι να της τραβήξω μια αγωγή και μια μηνυτήρια αναφορά γι απιστία κατά του Δημοσίου;

Να «καθίσω στο σκαμνί», όχι μόνο το Διοικητικό Συμβούλιο της Δημόσιας Τηλεόρασης, αλλά και τον πολιτικό της προϊστάμενο.

Τι θα με συμβούλευε άραγε ο νομικός κ. Βασιλειάδης;

Εφόσον η αναδιάρθρωση πάει περίπατο όπως και τόσες κυβερνητικές δεσμεύσεις, θα αποδειχτεί ότι και στον επαγγελματικό αθλητισμό η κυβέρνηση άγεται και φέρεται από συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα και αδυνατεί να εφαρμόσει ακόμα και εκείνη την πολιτική που έχει συμφωνήσει με τους επιχειρηματίες οι οποίοι -αφού την ξεγέλασαν βάζοντας την υπογραφή τους- τώρα την παίρνουν πίσω σαν να μην τρέχει τίποτα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ