Με το μυαλό στον… Άρη

Με το μυαλό στον… Άρη

Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και ο τρόπος με τον οποίο πρέπει να το προσεγγίσει ο Άρης το συγκεκριμένο παιχνίδι προκειμένου να φύγει με νίκη από το ΟΑΚΑ.

Πολύ σημαντικό για τον Άρη είναι το σαββατιάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη έχει πιάσει τον Ατρόμητο στη βαθμολογία και θέλει να συνεχίσει με νίκες στους εναπομείναντες τέσσερις αγώνες, προκειμένου να είναι αυτή που θα τερματίσει, τελικά, στη τέταρτη θέση.

Το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ φαντάζει ιδανικό, προκειμένου να καταφέρει να κάνει την αρχή. Ο Άρης θα αγωνιστεί σε ένα άδειο γήπεδο λόγω της τιμωρίας του Παναθηναϊκού, βρίσκεται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση, έχει καλύτερη ψυχολογία και σαφώς μεγαλύτερη ποιότητα σαν ομάδα.

Όλα αυτά, όμως, σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να τον αποπροσανατολίσουν. Η ομάδα πρέπει να συνεχίσει την προετοιμασία της για το σαββατιάτικο παιχνίδι, προσηλωμένη στον …Άρη. Και από αυτά που έχουμε δει μέχρι τώρα από τον Σάββα Παντελίδη, δεν μας αφήνουν και πολλά περιθώρια να αμφισβητήσουμε ότι έτσι θα γίνουν τα πράγματα.

Ο Άρης θα παραταχθεί στο ΟΑΚΑ , προκειμένου να εξυπηρετήσει και να εφαρμόσει πιστά το αγωνιστικό του πλάνο. Εκεί θα είναι προσηλωμένη η προσοχή του τεχνικού τιμ και των ποδοσφαιριστών και όχι στο αν –και πόσα- προβλήματα αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός.

Με θετικό αποτέλεσμα στην σαββατιάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση, ο Άρης θα κάνει ένα πολύ μεγάλο βήμα για την κατάκτηση της τέταρτης θέσης, καθώς έχει και τον Ατρόμητο στην έδρα του. Θετικό αποτέλεσμα για τον Άρη, είναι, φυσικά, μόνο η νίκη.

Απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν θα κλειστεί και δεν θα παίξει αντιποδόσφαιρο, το συγκεκριμένο παιχνίδι φαίνεται ότι ταιριάζει στον Άρη. Αρκεί οι παίκτες του να συνεχίσουν να δείχνουν στον αγωνιστικό χώρο αυτό το πολύ καλό πρόσωπο των τελευταίων εφτά αγωνιστικών.

Υ.Γ Πολύ σημαντικές για τον Άρη οι επιστροφές των Βέλεθ και Λάρσον στην ενδεκάδα.

Υ.Γ 1 Πολύ σωστά το χαρακτήρισε η ΚΑΕ Άρης και νομίζω ότι όποιος θυμάται την ατμόσφαιρα που επικρατούσε στη Προύσα θα συμφωνεί. Η κατάκτηση του κυπέλλου Κόρατς ήταν ο πιο αντρίκιος τίτλος του Άρη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ