Η γκόμενα, που ξεπλένει το κόμπλεξ των ΠΟΚεμον

Η γκόμενα, που ξεπλένει το κόμπλεξ των ΠΟΚεμον

Εκτός από υποκατάστημα είναι και υποκατάστατο, το πλυντήριο για το ιδανικό ξέπλυμα του πόνου που μοιράζουμε σε κάθε πικραμένο.

Το Σαββατιάτικο κλαρίνο του «ο Άρης» στο ΟΑΚΑ, επισφράγισε τις εκπληκτικές φετινές επιδόσεις της θρυλικής ομάδας στο λεκανοπέδιο. Από το πολύ φυστίκωμα λεκανοπέδιο έγινε τελικά η περιφέρεια τους, αποκτώντας μεγαλύτερη διάμετρο και από αυτό του Κουζνέισκ.

Τέσσερα μπαλάκια στον Πειραιά από τη μαμά εταιρία που τους εφοδιάζει με δανεικούς, τέσσερα από χαρτί στο ΟΑΚΑ, δυο τις προάλλες από βάζελο, στην ποδοσφαιρική διάλεκτο θα λέγαμε πως κόντρα στα ΠΟΚεμον ο «ο Άρης» έπαιξε 4-4-2.

Παρεμπιπτόντως τέσσερα έφαγε και από τον Ατρόμητο, οπότε το σύστημα μετατρέπεται σε 4-4-4-2, δεν έχει σημασία αν δεν υπάρχει στα βιβλία των προπονητών!

Δυο φορές έσβησαν χρέη, για να μπουν στο 44 η πολιτεία πλήρωσε τα γ@μη@σιάτικα τους μέσω ΟΠΑΠ, είναι η ΠΑΕ που έχει δυο προέδρους, εκ των οποίων ο ένας με χρέη εκατομμυρίων, σε μια μετατροπή συστήματος θα κολλήσουμε;

Στην πρωτεύουσα λοιπόν κατέβηκαν ως τουρίστες αλλά με τον ΠΑΟΚ σκίστηκαν, έδωσαν κάθε ικμάδα δυνάμεων, αποχώρησαν από το γήπεδο με αφυδάτωση, καθώς είχαν καταθέσει κάθε σταγόνα ιδρώτα..

Στο κύπελλο, σε αδιάφορο παιγνίδι, μια και αφορούσε ομίλους που προκρίνονταν δυο και συμπλήρωναν ομάδες Β και Γ εθνικής, έδωσαν τον νυν υπέρ πάντων αγώνα. Στην Τούμπα, πήραν το θριαμβευτικό 1-1 και κάπου εκεί, η πρώτη αποστολή της χρονιάς στέφτηκε με επιτυχία. Αφού εκτονώθηκαν λοιπόν, έφαγαν ένα ξεγυρισμένο τρίμπαλο από τον Εργοτέλη και εκεί που είχαν ως στόχο το κύπελλο, έμειναν με χωνάκι παγωτό στο χέρι.

Μην απορείτε λοιπόν, γιατί κάθε υποβιβασμός τους συνοδεύεται από δάκρυα συμπαράστασης των ΠΟΚεμον και όποτε ανεβαίνουν, οι καμπάνες χτυπούν χαρμόσυνα, μια και όπως γράφουν «είναι σημαντικό που ομάδες όπως ο «ο Άρης» επιστρέφουν στα σαλόνια».

Για ποιο λόγο είναι άραγε σημαντικό, αν τους λείπει τόσο πολύ, γιατί το Καραΐσκάκη ήταν μισοάδειο στο μεταξύ τους παιγνίδι; Όταν σου λείπει κάποιος, κάνεις αμάν να τον δεις…

Η αλήθεια είναι πως είναι αναγκαία μια γκόμενα να της χαϊδεύουμε τον πισινό, που θα είναι εκεί όποτε τη χρειαζόμαστε για να βγάζουμε τα χοντράδια.

Ενίοτε να τη χρησιμοποιούμε για μας κάνει και τις δουλειές που θέλουμε, αν εργαζόμαστε στο ίδιο περιβάλλον πχ μας ρουφιανεύει όλα τα κουτσομπολιά και όποτε παραστεί ανάγκη, μας σιγοντάρει.

Αν έχουμε πρόβλημα με κάποιον συνάδελφο, αυτή θα τον δώσει στον προϊστάμενο, κάνοντας τη δουλειά που θέλουμε, χωρίς να καρφωθούμε.

Όπως έκαναν φέτος με τον ΠΑΟΚ που λύσσαξαν, μπας και δώσουν χαρά στους γαύρους.

Το ίδιο και με το χαρτί που παραδόθηκαν άνευ όρων, στον Α γύρο βέβαια που θεωρητικά βρισκόταν στο κόλπο του πρωταθλήματος. Στο δεύτερο μισό, σκίστηκαν για να προσφέρουν υπηρεσίες στο θείο Βαγγέλα, για να βγει σίγουρα δεύτερος…

Ακόμα όμως κι αν δεν κατάφεραν να προκαλέσουν ρωγμές στον ΠΑΟΚ, σε επικοινωνιακό επίπεδο μπορούν να δρουν ανενόχλητοι, όλο το κόμπλεξ που φορτώσαμε φέτος στα ΠΟΚεμον, το εκτονώνουν ιδανικά οι φίλοι στους στον «ο Άρης».

Με το σβέρκο κόκκινο από την καρπαζιά, τα ΠΟΚεμον δεν έχουν περιθώριο να επενδύουν στον αποπροσανατολισμό του κοινού τους, με αναφορές στον Σαββίδη, τον Γιώργο, τον Γκαγκάτση, τον Λουτσέσκου κλπ. Το κάνουν βέβαια, αλλά με μέτρο αφενός, χωρίς η στόχευση να αφορά την εξέλιξη του πρωταθλήματος που έχει προδιαγραφεί πλέον, αφετέρου. Όσο το παιγνίδι ήταν ανοιχτό, για την πόλωση και μόνο έγραφαν κάθε μέρα.

Πλέον δεν είναι τόσο απλό, θα τους πει ο δικός τους οπαδός «εντάξει ρε παιδιά, πιπέρι στο στόμα του Γιώργου που αμόλησε και δυο μπινελίκια, λάθος του Μάτος που δεν έβγαλε τη μπάλα εκτός, αυτός είναι όμως ο λόγος που τους βλέπουμε με το κιάλι; Αυτοί έχουν τον Βιειρίνια, εμείς τον Τσιμίκα…»

Μέχρι τα μέσα του πρωταθλήματος Καραπαπάς και κυρ Σάββας έλεγαν συχνότερα τη λέξη ΠΑΟΚ από τον Γιώργο Μίνο, όπως είχα γράψει χαρακτηριστικά.

Πλέον το έχουν κόψει, ειδικά μετά το τρίμπαλο στην Τούμπα τους κόπηκε ο βήχας.

Την ανάγκη αυτή λοιπόν, την καλύπτει η ερωμένη τους, που παπαγαλίζει με απίστευτη συνέπεια, όσα θα ήθελαν να πουν, αλλά δεν τους παίρνει.

Σε αντίθεση με τα ΠΟΚεμον που μέσα στην καφρίλα τους επιβιώνουν ακόμα νοήμονες άνθρωποι οι οποίοι βλέπουν την αλήθεια, στο παράρτημα θρέφονται αποκλειστικά από αντιΠΑΟΚ ρητορική.

Χωρίς νερό και φαγητό, επιβιώνουν, τα καταφέρνουν ακόμα και έπειτα από μακροχρόνιες τουρνέ στην επαρχία! Χωρίς αναφορά στον ΠΑΟΚ θα πάθουν στερητικό σύνδρομο, στη Γ εθνική έπαιζαν, δεν κατάφεραν να προβιβαστούν και οι ανακοινώσεις που έβγαζαν στρέφονταν κατά του ΠΑΟΚ και του Ιβάν.

Από τον πρόεδρο τους -ή μάλλον τον ξάδερφο του προέδρου τους, περίπτωση για την οποία ακόμα αναμένονται οι απαντήσεις του ξαδέρφου του προέδρου-, μέχρι τον υποψήφιο Δήμαρχο Ταχιάο, οι λέξεις ΠΑΟΚ και Σαββίδης, προηγούνται της καλημέρας κι έπονται της καληνύχτας.

Εκτός από υποκατάστημα λοιπόν είναι και υποκατάστατο, το πλυντήριο για το ιδανικό ξέπλυμα του κόμπλεξ και του πόνου που μοιράζουμε σε κάθε πικραμένο.

Οπότε έτσι είναι όλοι βολεμένοι, οι μεν εξωτερικεύουν το κόμπλεξ τους ξεπληρώνοντας γραμμάτια των δανεικών, οι δε βρίσκουν πακέτο πλυντήριο και γκόμενα για όλες τις δουλειές…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ