Ο Μαρτίνς, ο Γκιγιέρμε και ο Βραζιλιάνος… στόπερ

Ο Μαρτίνς, ο Γκιγιέρμε και ο Βραζιλιάνος… στόπερ

Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει Βραζιλιάνους παίκτες κι αυτό είναι κάτι που θα παίξει ρόλο στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού. Το παράδειγμα του Γκιγιέρμε και ο στόπερ που έχει στο μυαλό του ο Πορτογάλος

Δεν είναι φυσικά μυστικό ότι ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς θέλει Βραζιλιάνους παίκτες στην ομάδα του, ούτε κομίζουμε γλαύκας εις Αθήνας λέγοντας πως ο Πορτογάλος έχει σε πολύ μεγάλη εκτίμηση τους παίκτες από την χώρα της σάμπα.

Μια ματιά στα ρόστερ των ομάδων που δούλεψε στην Πορτογαλία ο 49χρονος τεχνικός, φανερώνει ότι ο Μαρτίνς είχε πάντα αρκετούς Βραζιλιάνους παίκτες στην διάθεση του.

Εδώ βέβαια μπορεί εύστοχα να παρατηρήσει κάποιος ότι παίζει σημαντικό ρόλο ότι οι Βραζιλιάνοι πολλές φορές κάνουν το πέρασμα στην Ευρώπη μέσω Πορτογαλίας, καθώς υπάρχει και η δυνατότητα να παίξουν σε σπουδαίους συλλόγους όπως είναι η Πόρτο, η Μπενφίκα και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Όπως και να χουν τα πράγματα αυτό που έχει σημασία κι ενδεχομένως να παίξει και σημαντικό ρόλο στα μεταγραφικά δρώμενα του Ολυμπιακού, είναι η επιθυμία του Μαρτίνς να έχει Βραζιλιάνους παίκτες στο ρόστερ.

Στις συζητήσεις μάλιστα που έχει με τους συνεργάτες του αλλά και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού φέρνει ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα από την φετινή ομάδα των ερυθρόλευκων.

Ο λόγος φυσικά για τον Γκιγιέρμε τον οποίο εκθειάζει ο 49χρονος τεχνικός των πειραιωτών, αναφέροντας πως ο Βραζιλιάνος μέσος βοήθησε σε πολύ μεγάλο βαθμό την ομάδα του λιμανιού. Όλοι αναγνωρίζουν πως ο 28χρονος μέσος έκανε μια εξαιρετική σεζόν, με τον Μαρτίνς να δείχνει πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στον λατινοαμερικάνο άσο και ο Γκιγιέρμε δικαίωσε τον προπονητή του.

Ο Μαρτίνς σχεδιάζει τα πλάνα του για τη νέα σεζόν και μια από τις βασικές προτεραιότητες των πειραιωτών είναι η απόκτηση κεντρικού αμυντικού και ο Πορτογάλος έχει έτοιμη την λίστα. Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως σε περίοπτη θέση της ατζέντας του προπονητή των ερυθρόλευκων υπάρχει Βραζιλιάνος στόπερ.

Ο έμπειρος τεχνικός του Ολυμπιακού έχει στα υπόψιν του τον συγκεκριμένο κεντρικό αμυντικό και θα πρέπει να σημειωθεί ότι μιλάμε για αριστεροπόδαρο στόπερ.

Γίνεται βέβαια εύκολα αντιληπτό ότι ο συγκεκριμένος παίκτης είναι ένας από τους αρκετούς παίκτες που τσεκάρει ο Μαρτίνς για το κέντρο άμυνας των πειραιωτών.

Είναι όμως σημαντικό να επισημάνουμε ότι ο προπονητής της ομάδας του λιμανιού δείχνει και φέτος πως θέλει να δώσει λάτιν χρώμα και δη βραζιλιάνικο, στις μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού, ξεκινώντας μάλιστα από τα μετόπισθεν.

Είναι νωρίς βέβαια για να πει κάποιος με σιγουριά τι μέλλει γενέσθαι με την απόκτηση κεντρικού αμυντικού, ωστόσο η πληροφορία που θέλει τον Μαρτίνς να έχει εστιάσει σε Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό είναι κάτι που δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ