Κόκκαλης: Η αγάπη των… απέναντι τα λέει όλα

Κόκκαλης: Η αγάπη των… απέναντι τα λέει όλα

Ποιος να το πίστευε πως ο άνθρωπος που δημιούργησε την δική του «χρυσή» εποχή στον Ολυμπιακό βρίσκεται πλέον στην αντίπερα όχθη. Και αν υπάρχουν ακόμη κάποιοι που δεν το πιστεύουν ας δουν τι γράφουν και λένε οι… απέναντι για τον Κόκκαλη.

Είναι μια στενάχωρη κατάσταση για όλους όσους αγαπούν τον Ολυμπιακό. Μια εξέλιξη που είναι αλήθεια πως πριν λίγα χρόνια όποιος την προέβλεπε θα θεωρούνταν τρελός. Πως άλλωστε να πιστέψεις πως ο άνθρωπος που αναγέννησε τον Ολυμπιακό, του χάρισε επιτυχίες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, τον οδήγησε στη «χρυσή» του εποχή, τώρα είναι στην «πρώτη γραμμή» της «μάχης» συντεταγμένος με τους δηλωμένους εχθρούς του Ολυμπιακού.

Πώς να δεχθείς πως ο Σωκράτης Κόκκαλης δεν ανήκει πλέον στην μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού. Και αν εδώ και αρκετό καιρό υπήρχαν ενδείξεις, σημαντικές, τώρα δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία για το «στρατόπεδο» που έχει επιλέξει ο Κόκκαλης, απέναντι στην ομάδα που ηγείτο για χρόνια.

Αν κάποιοι έχουν ακόμη αμφιβολία για αυτό δεν έχουν παρά να ρίξουν μια ματιά στα ΜΜΕ που ελέγχονται από τους εχθρούς του Ολυμπιακού. Και 10χρονο παιδί καταλαβαίνει πλέον. ΜΜΕ και δημοσιογράφοι που είχαν πάντα στο «στόχαστρο» τον Σωκράτη Κόκκαλη όσο κρατούσε το «τιμόνι» στον Ολυμπιακό αλλά και όσο δεν υπήρχε ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, τώρα τον αγαπάνε!

Τώρα ξαφνικά έγιναν ευαίσθητοι με τον Σωκράτη Κόκκαλη, τώρα είναι «χορηγοί επικοινωνίας» της προεκλογικής καμπάνιας του Πέτρου Κόκκαλη που κατεβαίνει στις Ευρωεκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ έχοντας στην ατζέντα του απλά και μόνο να στοχεύει στον Μαρινάκη που είναι ο στόχος της Κυβέρνησης εδώ και χρόνια.

Ακόμη και η εμπλοκή που θα επιθυμούσε ή που λέγεται πως επιθυμεί ο Σωκράτης Κόκκαλης στο μπάσκετ του Ολυμπιακού προφανώς δεν έχει να κάνει με την ξαφνική αγάπη για το τμήμα. Κάντε τον συνειρμό μόνοι σας, εύκολος είναι. Και διαβάστε τις… αγιογραφίες για τον πρώην ηγέτη του Ολυμπιακού στα άκρως αντί-Ολυμπιακά ΜΜΕ για να σιγουρευτείτε.

Γιατί τώρα ξαφνικά ο Κόκκαλης φέρεται να θέλει να αποκτήσει ξανά κάτι από Ολυμπιακό; Ο Κόκκαλης που ως γνωστόν μετά τις μεγάλες επιτυχίες που είχε στο μπάσκετ αποφάσισε να το παρατήσει στο έλεος του Θεού έως ότου έρθουν οι Αγγελόπουλοι να το σώσουν και να το εκτοξεύσουν.

Ο Κόκκαλης που ως γνωστόν μετά την «χρυσή» εποχή στον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό και την τεράστια του συμβολή στην επιστροφή του κορυφαίου συλλόγου και στην «αυτοκρατορία», όταν είδε την κρίση να έρχεται αποφάσισε να φύγει αφήνοντας 40 εκατομμύρια ευρώ χρέη που ανέλαβε να πληρώσει ο Μαρινάκης όταν και πήρε για να σώσει την ΠΑΕ.

Ποιος λοιπόν θα πίστευε πως, για τους δικούς του επαγγελματικούς προφανώς λόγους, ο Σωκράτης Κόκκαλης θα εξελισσόταν σε εσωτερικό εχθρό του Ολυμπιακού. Μια εξέλιξη που είναι ξεκάθαρο πως προκαλεί μόνο θλίψη στους οπαδούς του Ολυμπιακού. Ακόμη και σε αυτούς που δεν θέλουν να το πιστέψουν.

Το καλό βεβαίως στον Ολυμπιακό είναι πως κανείς δεν μπορεί να τον πλήξει ουσιαστικά. Γιατί και διοίκηση ισχυρή υπάρχει και η απαραίτητη ενότητα. Στοιχεία που δεν τα βρίσκεις σε κανένα άλλο ελληνικό σύλλογο.

Η χθεσινή ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, σε συνεννόηση βεβαίως με την ΚΑΕ Ολυμπιακός, αποτελεί την πιο ηχηρή και ξεκάθαρη απάντηση στις προσπάθειες «τορπιλισμού» και διχασμού του κόσμου της ομάδας γύρω από όλα τα σενάρια που συντηρούνται με μοναδικό σκοπό να πλήξουν τον σύλλογο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ