Άρης: Ζητούμενο η σωστή διαχείριση

Άρης: Ζητούμενο η σωστή διαχείριση

Ο Αρης έχει μόνο στόχο τη νίκη στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Κλεάνθης Βικελίδης και θέλει να διεκδικήσει τις πιθανότητές του για όσο ψηλότερα γίνεται.

Το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Κλεάνθης Βικελίδης είναι ένα από τα πιο σημαντικά που θα δώσει ο Άρης Στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Το οποίο, όμως, θα πρέπει να το διαχειριστεί η ομάδα με τον σωστό τρόπο.

Το βασικό ζητούμενο για τον Άρη στη συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι να κερδίσει και να πάρει τους τρεις βαθμούς. Σε ένα παιχνίδι που θα πρέπει ο οργανισμός που λέγεται Άρης να το αντιμετωπίσει με υπομονή.

Θα είναι το ιδανικό φυσικά για τον Άρη να καταφέρει να πετύχει ένα γρήγορο γκολ. Ακόμα, όμως και αν η αναμέτρηση δεν του πάει καλά, θα πρέπει να έχουν όλοι καθαρό μυαλό και να μην προσθέσουν πίεση στην ομάδα. Πρώτα ο Άρης θα πρέπει να κερδίσει, να εξασφαλίσει τους τρεις βαθμούς και στη συνέχεια θα ψάξει και τη διαφορά των τερμάτων.

Απέναντι σε μια ομάδα πολύ καλά οργανωμένη, το σύνολο του Σάββα Παντελίδη θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένο και στα 90 λεπτά της αναμέτρησης και να αποφύγει τα λάθη. Με τον Άρη, πάντως, να έχει και την ποιότητα και τις ικανότητες για να πάει το παιχνίδι εκεί που τον βολεύει και τελικά να πάρει το  αποτέλεσμα που θέλει.

Ο Άρης θέλει να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο τη τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και να πετύχει τις νίκες στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια, αρχής γενομένης από το κυριακάτικο με τον Ατρόμητο. Μια χρονιά που είναι μεταβατική και σίγουρα σε γενικές γραμμές, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί – αν εξαιρέσει κανείς τον αποκλεισμό από το κύπελλο- επιτυχημένη.

ΥΓ.  Δεν αποκλείεται στα μέσα της επόμενης εβδομάδας να ξεκινήσουν και οι εργασίες για την βελτίωση του Κλεάνθης Βικελίδης, ενόψει και της συμμετοχής του Άρης στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

ΥΓ1. Αν φτάσει σε σημείο η απόφαση να εξαρτάται από τον Ματέο Γκαρσία, τότε είναι σίγουρο ότι θα συνεχίσει τη καριέρα του στον Άρη. Φαίνεται ότι ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έχει δεθεί με την ομάδα και τον κόσμο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ