ΠΑΟΚ: Όλοι σας και μόνοι μας. Μαγκιά μας…

ΠΑΟΚ: Όλοι σας και μόνοι μας. Μαγκιά μας…

Ο Δικέφαλος για πολλοστή φορά στην ιστορία του ένωσε απέναντί του Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό

Συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια…

Τα αποτελέσματα στις εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου στη Super League ήταν ιδιαίτερα διδακτικά και διαφωτιστικά. Ο Μηνάς Λυσσάνδρου της ΑΕΚ, έχοντας τις ψήφους και του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, επικράτησε του Μάκη Γκαγκάτση του ΠΑΟΚ με 8-6.

Οι μάσκες έπεσαν!

Ο Δικέφαλος για πολλοστή φορά στην ιστορία του ένωσε απέναντί του τους τρεις μεγάλους του κέντρου. Το ΠΟΚ ζει και βασιλεύει!

Και ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός μπορούσαν να ψηφίσουν λευκό αντί Λυσσάνδρου, αλλά επέλεξαν να συμπράξουν με την πρόταση της ΑΕΚ. Δεν ήταν υποχρεωμένοι να ψηφίσουν ή τον Λυσσάνδρου ή τον Γκαγκάτση. Υπήρχε και το λευκό αλλά μάλλον το ξέχασαν αυτό…

Όπως λευκό ψήφισε πχ ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος δεν πήγε με τον ΠΑΟΚ και τον Γκαγκάτση και απέδειξε ότι δεν είναι γιουσουφάκι του Δικέφαλου όπως νομίζουν με το μυαλό τους λανθασμένα πολλοί…

«Οι άρχοντες φοβήθηκαν μην πάθουμε ζημιά και την κουτάλα χάσουνε μαζί με τα ζουμιά…». Κάπως έτσι πρέπει να σκέφτηκαν κόκκινοι, κίτρινοι και πράσινοι και αποφάσισαν να αφήσουν στην άκρη τις διαφορές τους και να ενωθούν κατά του ΠΑΟΚ.

Και βέβαια μόνο ο ΠΑΟΚ μπορεί στην Ελλάδα να ενώσει Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Αλλά μια στιγμή: ο Ολυμπιακός δεν ήταν αυτός που τόσον καιρό φωνάζει και βγάζει διαρροές κατά του Γιάννη Παπαδόπουλου που είναι κολλητός του Μηνά Λυσσάνδρου;

Οι κωλοτούμπες προκαλούν ζαλάδες και ίσως κάποιοι ξεχνάνε πράγματα, πρόσωπα και καταστάσεις αλλά εμείς όχι…

Ο Ολυμπιακός έβαλε πλάτες πέρυσι στην ΑΕΚ (με το θέατρο του Γκαρθία στην Τούμπα και την κλοπή του ματς στα χαρτιά) για να κλέψει το πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ. Και φέτος έβαλε πλάτες για να πάρει την προεδρία της Super League. Από κοντά και ο φτωχός συγγενής (πλέον) Παναθηναϊκός, ο οποίος ψήφισε κι αυτός τον Λυσσάνδρου.

Έτσι βούλωσαν πάλι τα στόματα που μιλούσαν για φιλικές σχέσεις του ΠΑΟΚ με τους πράσινους επειδή ο Δικέφαλος έδωσε πέρυσι την ψήφο του για να αλλάξει το καταστατικό και να μείνουν στη Super League, ενώ κανονικά έπρεπε να πέσουν. Για μένα (όπως και για τον περισσότερο κόσμο του ΠΑΟΚ) έκανε λάθος ο Δικέφαλος με τη στάση του, αλλά δεν είμαι αυτός που αποφασίζει. Ο Ιβάν Σαββίδης αποφάσισε εκεί να δείξει ελεημοσύνη στον Παναθηναϊκό, παρότι ο Αλαφούζος το 2014 είχε πουλήσει τις καλές (τότε) σχέσεις τους.

Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού έστειλε τους νομικούς του στο CAS με τα πρωτοσέλιδα του «Πρωταθλητή» και του «Γαύρου» απέναντι στον ΠΑΟΚ στην έφεση για την εφαρμογή της τιμωρίας αφαίρεσης βαθμών από τη βαθμολογία των play-offs, για να κλέψει τη θέση που οδηγούσε στα προκριματικά του Champions League. Όλα όμως σε αυτόν τον κόσμο πληρώνονται και είδατε που έφτασε να βρίσκεται ο Παναθηναϊκός με τις ανήθικες μεθόδους που χρησιμοποίησε.

Πλέον όλη η Ελλάδα κατάλαβε πως παίζεται το παιχνίδι μετά τη σύμπραξη του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό. Είχε πλάκα που τους ερυθρόλευκους ξεμπρόστιασε και ο Σπανός του Ατρόμητου λέγοντας: «Πείτε αντρίκεια τη θέση σας και μην πάτε να δικαιολογήσετε την ψήφο σας με τις προσωπικές σχέσεις και τελικά ψηφίζετε την ΠΑΕ εναντίον της οποίας έχετε βγάλει ένα σωρό ανακοινώσεις (σ.σ Γιάννη Παπαδόπουλο)».

Γι’ αυτό μετά την ψηφοφορία στήθηκε άλλη μια καλοστημένη θεατρική παράσταση (έχουν γίνει μετρ του είδους στον Ολυμπιακό…) με μια χυδαία επίθεση στον Μάκη Γκαγκάτση για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα…

Έλεγαν στον αντιπρόεδρο του ΠΑΟΚ: «Δεν μπορείς να λες στην Τούμπα να μην αφήσουν Βαγγέλη Μαρινάκη να μπει στο γήπεδο και μετά να ζητάς να γίνεις πρόεδρος των ομάδων».

Επειδή αυτό το ψέμα το έλεγαν και τότε οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, να πούμε άλλη μια φορά την ΑΛΗΘΕΙΑ για το τι είχε γίνει στην Τούμπα, γιατί σε λίγο θα μας πουν ότι ο ήλιος βγαίνει από τη δύση…

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν κανονικά στις σουίτες της Τούμπας στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός που έγινε στις 10 Φεβρουαρίου. Δεν του απαγόρευσε κανείς να πάει εκεί. Απλά δεν άφησαν τον Βαγγέλη Μαρινάκη να πάει στα αποδυτήρια της Τούμπας όπως είχε συμφωνηθεί από τη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας. Καθώς έχει απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο (την οποία καταπατάει συστηματικά με κάθε δυνατό τρόπο χωρίς να του λέει κανείς τίποτα…), δεν μπορούσε να είναι σε καμιά λίστα του επίσημου Ολυμπιακού και έτσι δεν είχε δικαίωμα να πάει στα αποδυτήρια. Αυτό του απαγόρευσαν και αυτό έγινε. Στη σουίτα της Τούμπας πήγε κανονικά. Όλα τα άλλα είναι παραμύθια της χαλιμάς και έγιναν για τις εντυπώσεις (ή για να προκαλέσουν εντάσεις).

Στο δια ταύτα η σύμπραξη Ολυμπιακού, ΑΕΚ και Παναθηναϊκού κατά του ΠΑΟΚ είναι άλλη μια μεγάλη νίκη του Δικέφαλου, ο οποίος πορεύεται μόνος του καθώς όσους μεγάλους συμπαίκτες έβαλε στη μάχη της εξυγίανσης (και έκανε συμμαχίες που αποδείχθηκαν λυκοφιλίες από την πλευρά των άλλων…), όλοι τον «πρόδωσαν» και τον «πούλησαν».

Πλέον, όλοι σας και μόνοι μας. Μαγκιά μας…

Έτσι μάθαμε από παιδιά και δε μασάμε από τίποτα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ