Η ισχύς του ΠΑΟΚ έφερε την Ανάσταση του ΠΟΚ

Η ισχύς του ΠΑΟΚ έφερε την Ανάσταση του ΠΟΚ

Έπεσαν οι μάσκες με την εκλογή του νέου προέδρου της Super League. Το νέο ΠΟΚ και οι δορυφόροι τους είναι πλέον γεγονός. Τη νέα χρονιά θα έχουν κοινό στόχο τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ.

Αυτό που συνέβη στην εκλογή του νέου πρόεδρου της Super League με τη στάση που κράτησε ο επίσημος Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, δείχνει με τον πλέον δεικτικό τρόπο, το πόσο ενοχλημένοι είναι από την πρόοδο του ΠΑΟΚ. Ποτέ δεν ήθελαν το Δικέφαλο του Βορρά στα πόδια τους γιατί τους χαλούσε τα σχέδια και τη μοιρασιά. Από πέρσι έδειξαν τις άγριες διαθέσεις τους, όταν του έκλεψαν το πρωτάθλημα στα χαρτιά. Ποτέ δεν πίστεψα, όπως και ο κόσμος του ΠΑΟΚ, ότι η «συμμαχία» που είχε κάνει ο Ιβάν Σαββίδης, για την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου, με την ΑΕΚ του Δημήτρη Μελισσανίδη και τον Παναθηναϊκό του Γιάννη Αλαφούζου θα μπορούσε να προχωρήσει. Και οι δύο τον πρόδωσαν με το χειρότερο τρόπο. Και τα αποτελέσματα τα βλέπουν όλοι τα βρήκαν με τον πρώην εχθρό τους Ολυμπιακό.

Με τον υποψήφιο της ΑΕΚ, Μηνά Λυσσάνδρου και όχι με τον υποψήφιο του ΠΑΟΚ, Μάκη Γκαγκάτση, τάχθηκαν στην εκλογή του προέδρου της Super League. Η υποψηφιότητα του Μάκη Γκαγκάτση ένωσε το τέως ΠΟΚ και δεν είναι η πρώτη φορά που το πετυχαίνει. Τώρα ο εχθρός και των τριών λέγεται ΠΑΟΚ. Ξέχασαν πόσα τους χώριζαν επί πολλές δεκαετίες και προς στο κακό που τους βρήκε αποφάσισαν να ενωθούν εναντίον του Δικεφάλου που μια ζωή του έτρωγαν τις σάρκες του.

Αυτή η «Ανάσταση» του ΠΟΚ δείχνει τον πανικό που επικρατεί στην Αθήνα σε επίπεδο διοικήσεων των μεγάλων ομάδων. Δείχνει την πρεμούρα τους για να βάλουν εμπόδια στον ΠΑΟΚ με κάθε τρόπο, αρχίζοντας από την Superleague. Ο πόλεμος που ξεκίνησε θα συνεχιστεί. Το επόμενο διάστημα θα δούμε μια νέα σύμπραξη και για το κάστρο που λέγεται ΕΠΟ και φυσικά διαιτησία. Και φαίνεται πως θα κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για να το πετύχουν. Ο ΠΑΟΚ είναι πλέον ισχυρός και αποφασισμένος να πάει μόνος του σ’ αυτή τη μάχη. Απλά θα πρέπει να δει επιτέλους σοβαρά ποιοι είναι με το μέρος και ποιοι έχουν τη φιλία στο ποδάρι τους.

Την ώρα που ο ΠΑΟΚ την Κυριακή θα πανηγυρίζει την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και θα ετοιμάζεται να πανηγυρίσει και την κατάκτηση του κυπέλλου, αυτοί θα πανηγυρίζουν την εκλογή του. Περιμένω να δω αν ο νέος πρόεδρος της Λίγκας θα έρθει στην Τούμπα για να απονέμει το τρόπαιο στον άξιο πρωταθλητής Ελλάδος ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ