Φιέστα χωρίς video games, αλλά μπουγέλα με μολότοφ

Φιέστα χωρίς video games, αλλά μπουγέλα με μολότοφ

Έτσι και πει ο Λουτσέσκου «ο Βιειρίνια ήταν το μεγάλο μας όπλο», ο Λυσσάνδρου θα πάει αντιτρομοκρατική κι η Τούμπα θα γίνει γιάφκα.

Την ίδια αξία με τα δεδικασμένα έχουν και οι εκάστοτε δηλώσεις του καθενός, που αναλόγως με την επισημότητα τους, δύναται να εκληφθούν και ως θέσφατα.

Αν βρεθώ κατηγορούμενος σε δικαστήριο επειδή αράδιασα ένα τσουβάλι μπινελίκια βρίζοντας κάποιον χυδαία, έχω το δικαίωμα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου όπως νομίζω. Μπορώ να πω «εντάξει κύριε πρόεδρε, δυο κουβέντες για το σόι και μερικές για την αξιότιμη κυρία μαμά του άκουσε, δεν τον είπα και καμπούρη! Λέγονται αυτά, δεν είναι σοβαρός λόγος για να παρεξηγηθούμε και να χαλάσουμε τις καρδιές μας…»

Έχω το ελεύθερο λοιπόν να ξεφουρνίσω ότι μ@λ@κία θέλω, ουδείς μπορεί να μου το απαγορεύσει, η τοποθέτηση μου όμως θα καταγραφεί. Αν λοιπόν στο μέλλον υποβάλλω εγώ μήνυση σε κάποιον επειδή με μούτζωσε και με αποκάλεσε βλάκα, έτσι κι ο κατηγορούμενος έχει κάνα γατόνι δικηγόρο και ψάξει το παρελθόν μου, θα με ρωτήσει: «Στη μήνυση σας αναφέρετε πως η μούντζα και η λέξη βλάκας σας προσέβαλε τόσο που το ρίξατε στα αντικαταθλιπτικά, πως έκτοτε δεν κυκλοφορείτε στη γειτονιά σας επειδή ντρέπεστε και κάνατε τρεις απόπειρες αυτοκτονίας!

Εσείς ο ίδιος όμως υποστηρίξατε παλιότερα, πως δεν είναι δα και τόσο σπουδαίο, όταν βρίζεις κάτι ιερότερο».

Ο νέος πρόεδρος της λίγκας Μηνάς Λυσσάνδρου, έγραψε ιστορία μερικούς μήνες πριν, όταν κατά την εκδίκαση της υπόθεσης για τα επεισόδια στον αγώνα με το γαύρο, ισχυρίστηκε πως η ρίψη βόμβας μολότοφ δε συνιστά βιαιοπραγία.

Για να θυμηθούμε και την ακριβή στιχομυθία, όταν ρωτήθηκε από τον πρόεδρο «αν η ρίψη μολότοφ δεν είναι πράξη βιαιοπραγίας», απάντησε «όχι, είναι απλά ρίψη!».

Ας μην στρουθοκαμηλίζουμε, είναι δεδομένο πως κάποιος εξ ημών συζητούσε σήμερα με τον Λυσσάνδρου στο χαλαρό και η κουβέντα πήγαινε στις μολότοφ, θα υποστήριζε το ανάποδο. Τόσο ως πρόσωπο, όσο και ως νομικός.

Απλώς στο δικαστήριο έπρεπε με κάποιον τρόπο να υπερασπιστεί την εταιρία του, οπότε έκανε τη γκέλα.

Σε ανθρώπινο επίπεδο έχει την απόλυτη κατανόηση μου, μπορεί να τύχει σε όλους μας να αιφνιδιαστούμε από κάποια ερώτηση και να την απαντήσουμε με μ@λ@κία, που θα αποτυπωθεί στα πρακτικά και θα μας καταδιώκει μια ζωή.

Από την άλλη πλευρά όμως, οι θέσεις που κατέχει μαζί με αυτά που εκπροσωπεί, επιβάλλουν την αμείλικτη αντιμετώπιση του, χωρίς ίχνος ελαφρυντικού.

Και ο ίδιος άλλωστε, έχοντας ως πρώτο μέλημα τα συμφέροντα της ΠΑΕ του, απεκδύθηκε κάθε έννοια ανθρωπιάς! Αρκεί να αναλογιστεί κάποιος, πως θα ακουγόταν το «η μολότοφ δε συνιστά βιαιοπραγία». στ΄ αυτιά εκείνου που είχε χάσει κάποιον δικό του άνθρωπο, την περιουσία του ή είχε υποστεί εγκαύματα, από παρόμοια επίθεση.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, την Κυριακή στην Τούμπα θα γίνει η απονομή του πρωταθλήματος, την οποία θα κάνει ο Λυσσάνδρου ως πρόεδρος της Λίγκας.

Ήταν αυτός που σύμφωνα με το φ.α στο περσινό ΠΑΟΚ – χαρτί, ανακοίνωσε την αποχώρηση της ομάδας του από το γήπεδο, επικαλούμενος φόβο από μια φωτογραφία.

Προσοχή λοιπόν σε όσους βρεθούν δίπλα του ή περάσουν από μπροστά του, αν έχουν μαζί τους κάναν μπόμπιρα που παίζει video games στο κινητό κι εμφανιστεί στην οθόνη κάνα πιστόλι, το πιθανότερο είναι πως ο Λυσσάνδρου θα το βάλει στα πόδια.

Προσοχή στις δηλώσεις επίσης, έτσι και ο Λουτσέσκου ή κάποιος ποδοσφαιριστής ρωτηθεί για την απώλεια Βιειρίνια και απαντήσει «ήταν το μεγάλο μας όπλο, θα το αντικαταστήσουμε όμως» ο Λυσσάνδρου θα καταφύγει στην αντιτρομοκρατική, υποστηρίζοντας πως η Τούμπα είναι γιάφκα..

Attention επίσης μην τυχόν ενδεχόμενο γκολ του Ακπόμ σχολιαστεί ως κανονιά κι ο ίδιος ως κανόνι ή πιστολέρο, είναι δεδομένο πως θα μας χαλάσει τη φιέστα που περιμένουμε δεκαετίες.
Είμαστε υποχρεωμένοι λοιπόν να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά, να αποφύγουμε τις προκλήσεις και τις παγίδες, τα βιντεοπαιγνίδια, τις δηλώσεις κλπ.

Κατά τα λοιπά, μπορούμε να ανάψουμε χιλιάδες μολότοφ και να παίζουμε μπουγέλα μεταξύ μας, να πυρπολήσουμε τον επόπτη έτσι και μας κόψει με ανύπαρκτο οφσάιντ, να κάψουμε ζωντανό κάναν αντίπαλο και να μαζευτούμε γύρω από τον Λυσσάνδρου χορεύοντας το χορό της φωτιάς, στο πλαίσιο των πανηγυρικών εκδηλώσεων!

Εναλλακτικά, μπορούμε να τον κάνουμε αναστενάρη…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ