Άρης: Ζητούμενο το πλάνο και όχι οι παίκτες

Άρης: Ζητούμενο το πλάνο και όχι οι παίκτες

Ο σωστός προγραμματισμός θα δώσει στον Άρη τα εχέγγυα για επιτυχία και στην επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Αυτό που μπορεί να κρατήσει κανείς από τις δυο τελευταίες αγωνιστικές περιόδους για τον Άρη, είναι ότι κατάφερε να τις κάνει να χαρακτηριστούν σε γενικές γραμμές επιτυχημένες. Ανεξάρτητα από το αν συμφωνεί ή διαφωνεί κανείς με το ποδόσφαιρο που έπαιξε η ομάδα, με τους παίκτες που είχε, δεν μπορεί να αρνηθεί ότι αυτό που είχε θέσει ως στόχο, το πέτυχε.

Αν, μάλιστα, δεν είχε αποκλειστεί από το κύπελλο από τον Εργοτέλη, τα πράγματα θα ήταν ακόμα καλύτερα. Με τα καλά του και τα κακά του, με τις μεταπτώσεις στην απόδοση του, με λάθη που σίγουρα έγιναν, αλλά με ξεκάθαρο πλάνο.

Διαφορετικοί οι στόχοι, φυσικά, στις δυο αυτές χρονιές αλλά ο τρόπος με τον οποίο πήγε η ομάδα ήταν ο ίδιος. Ένα ξεκάθαρο πλάνο στην αρχή και η υλοποίηση του κατά την διάρκεια της χρονιάς.

Με αυτόν τον τρόπο θα πρέπει να κινηθεί ο Άρης και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Και όπως όλα δείχνουν, είναι διατεθειμένος να πατήσει πάνω σ αυτή την πετυχημένη συνταγή και να προχωρήσει.

Το ζητούμενο σε ότι αφορά τον Άρη της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, είναι το σωστό πλάνο και ο ορθός προγραμματισμός. Μπορεί φυσικά τα ονόματα να είναι αυτά που κάνουν το «γκελ», σε ότι αφορά τις αντιδράσεις του κόσμου και να πουλάνε, όμως, ο σχεδιασμός είναι αυτό που μετράει.

Αν δουλέψεις σωστά και πάνω στο πλάνο που πρέπει και με γνώμονα το συμφέρον της ομάδας, τότε παίκτες θα βρεθούν. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, το γεγονός ότι οι άνθρωποι του Άρη έχουν κάνει ήδη αρκετές επαφές και υπάρχουν περιπτώσεις που είναι προχωρημένες.

Δεν είναι , μόνο, φυσικά, οι Γκαρσία και Σούντγκρεν, αλλά και άλλοι παίκτες που δεν έχουν δει ακόμα τα ονόματα τους τα φώτα της δημοσιότητας.

Με τον Άρη να φαίνεται να επιλέγει τον σωστό δρόμο. Μέσα στις επόμενες μέρες, μάλιστα, αναμένεται να επισημοποιηθεί και η παραμονή του Κωνσταντίνου Διαμαντόπουλου και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ