Μεταγραφές του… Απρίλη!

Μεταγραφές του… Απρίλη!

Ποιοι παίκτες του Ολυμπιακού θα κερδίσουν τον Πέδρο Μαρτίνς στην παρτίδα των 180 λεπτών;

Τελευταίες παραστάσεις πριν να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα. Από τα πιο… συναρπαστικά ήταν κι αυτό και κυρίως από τα πλέον αξιόπιστα. Οι διαιτητές του Μέλο Περέιρα όσο και κάποιες από τις διαγωνιζόμενες ομάδες έδωσαν πραγματικό… ρεσιτάλ!

Ο Ολυμπιακός μπορεί να έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο πλην όμως θα κλείσει τη χρονιά χωρίς τίτλους, ωστόσο επειδή τίποτα δεν πάει χαμένο ο Μαρτίνς θα έχει την ευκαιρία στα 180 λεπτά που απομένουν με την Λαμία και την Λάρισα να επιχειρήσει το τελευταίο… scouting στους παίκτες του.

Θα του προκύψουν άραγε «εσωτερικές μεταγραφές» το μήνα Απρίλιο; Την απάντηση θα μας τη δώσουν όσοι πάρουν χρόνο συμμετοχής σε αυτά τα παιχνίδια, όσοι από αυτούς που δεν μπόρεσαν να έχουν αυτήν τη δυνατότητα στο μεγαλύτερο κομμάτι της διαδρομής. Ο Ανδρούτσος, αν προτιμηθεί, ο Λοντίγκιν που ήρθε για να δοκιμάσει τις πιθανότητές του πίσω από τον Ζοσέ Σα, αλλά έχει παίξει μόνο στο δεύτερο ματς Κυπέλλου με την Λαμία, το οποίο κανείς στο λιμάνι δεν θέλει να θυμάται, ενώ οι Σολδάνο και Ζιλ Ντίας αγωνίστηκαν και με την Ξάνθη στο Καραϊσκάκη.

Και μπορεί ο Πορτογάλος να ανήκει στην Μονακό και να βρίσκεται με δανεισμό στο Ρέντη, ωστόσο και ο ίδιος δήλωσε πρόσφατα ότι θα τον ενδιέφερε η προοπτική του Ολυμπιακού. Μέχρι τώρα μας έχει δώσει ως «εικόνες» το εντυπωσιακό γκολ που πέτυχε σε βάρος της Ντιναμό Κιέβου στην αναμέτρηση του Φαλήρου όπως και την καλή συνεργασία του με τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, στη δεξιά πτέρυγα των ερυθρόλευκων, στα δύο προηγούμενα παιχνίδια με τον Παναιτωλικό και την Ξάνθη.

Ο Φράνκο Σολδάνο ήρθε κι αυτός τον Γενάρη με αρκετές περγαμηνές, όμως ο Μαρτίνς το ήξερε ότι θα ήταν υποχρεωμένος να τον περιμένει με βάση την απλή ποδοσφαιρική λογική. Δεν είναι περίπτωση Μασούρα ο Αργεντινός, αφού αυτός έφτασε στο Ρέντη από την άλλη άκρη της γης κι όχι από τη διπλανή γειτονιά της Νέας Σμύρνης. Μέχρι τώρα έχουμε καταλάβει ότι του ταιριάζει καλύτερα να έχει… παρέα στην επίθεση παρά να παίζει μόνος του, μοιάζει δηλαδή αρκετά με τον Γκερέρο και αυτό που απομένει να δούμε είναι τις αποφάσεις του προπονητή.

Ο Λοντίγκιν θέλει (κι αυτός) να παίζει όμως εφόσον ολοκληρωθεί θετικά για τον Ολυμπιακό το θέμα της παραμονής του Ζοσέ Σα, τότε αυτό δεν θα είναι τόσο εύκολο. Κι όσο για τον Θανάση Ανδρούτσο; Είναι ο… μεσαίος της παρέας που έφτιαξε ο Πάουλο Μπέντο με τους Ρέτσο και Νικολάου και δύο χρόνια μετά εξακολουθεί να ψάχνει για τη θέση του στην ενδεκάδα.

Διαθέτει προσόντα αλλά θα πρέπει να βρει και ταυτότητα και να μονιμοποιηθεί σε κάποιο πόστο. Ακόμη και ο Βασίλης Τοροσίδης που έχει παίξει παντού εκτός από τερματοφύλακας στην… ποδοσφαιρική δήλωση που υποβάλει αναφέρεται ως «δεξιός μπακ χαφ». Ξεκάθαρο δεν είναι;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ