Παναθηναϊκός : Το πρωτάθλημα τελείωσε στο ματς με τον Άρη

Παναθηναϊκός : Το πρωτάθλημα τελείωσε στο ματς με τον Άρη

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε ούτε στο Περιστέρι να «πολεμήσει», όπως μας είχε συνηθίσει στον πρώτο γύρο. Και αυτό είναι που ανησυχεί περισσότερο από οτιδήποτε άλλο.

Είναι φανερό πια πως οι περισσότεροι παίκτες του Παναθηναϊκού περιμένουν απλά να τελειώσει η σεζόν. Μας το έδειξαν απέναντι στον ΟΦΗ, μας το έδειξαν και απέναντι στον Ατρόμητο. Το τελευταίο παιχνίδι που ο Παναθηναϊκός «πολέμησε» στο γήπεδο ήταν το δεύτερο ημίχρονο με τον Άρη. Εκεί που έκανε και την τελευταία του νίκη δηλαδή.

Απέναντι στον ΟΦΗ είδαμε ένα τραγικό παιχνίδι και κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο δεν είδαμε απολύτως τίποτα. Στο ματς με τον Ατρόμητο είδαμε 90 λεπτά… ταλαιπωρίας. Σε κάθε γωνιά του γηπέδου.

Αμυντικά, κάθε στημένη φάση του Ατρόμητου δημιουργούσε προβλήματα. Καθόλου τυχαία και τα δύο γκολ ήρθαν με αυτό τον τρόπο. Από κόρνερ, με τους Περιστεριώτες να παίζουν… βόλεϊ μέσα στην περιοχή, να κερδίζουν και την πρώτη και τη δεύτερη μπάλα και να σκοράρουν. Είναι – και – θέμα συγκέντρωσης αυτό. Όταν στα αμυντικά σου στημένα δεν πηγαίνεις με αποφασιστικότητα για να τελειώσεις τη φάση, τότε έχεις αυτή την τύχη. Κάνει πάρτι ο αντίπαλος στην περιοχή σου κι εσύ τον κοιτάζεις.

Ο Παναθηναϊκός έφτασε σε σημείο να παρακαλά να τελειώσει η χρονιά. Από τους παίκτες μέχρι τον κόσμο, που μετά τον αρχικό ενθουσιασμό «ξενέρωσαν» τόσο που θα μου κάνει εντύπωση αν βρεθούν περισσότεροι από 4-5 χιλιάδες άνθρωποι την τελευταία αγωνιστική να χειροκροτήσουν την ομάδα στο ματς με τον Παναιτωλικό.

Ο Δώνης δήλωσε πως δεν αλλάζουν πλέον κάτι τα τελευταία παιχνίδια όσον αφορά το σκεπτικό του για το ρόστερ, κάτι απολύτως φυσιολογικό. Θα ήταν άδικο για κάποιους που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή τους στα ¾ της σεζόν να τη χάσουν σε παιχνίδια που είναι αδιάφορα και οι… γύρω τους δε δείχνουν διάθεση και όρεξη.

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει πλέον σε μια διαδικασία που πρέπει να ανασυγκροτηθεί, ο προπονητής να έχει γρήγορα ένα μπάτζετ στα χέρια του προκειμένου να κινηθεί με ταχύτητα και όσοι δεν είναι στα πλάνα του να αποχωρήσουν με το τέλος της σεζόν, προκειμένου να οργανωθεί καλύτερη η επόμενη χρονιά και η ομάδα να έχει διάρκεια, κάτι που της έλειψε φέτος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ