Ολυμπιακός : Για μία θέση στον (κόκκινο) ήλιο…

Ολυμπιακός : Για μία θέση στον (κόκκινο) ήλιο…

Η τετράδα με τους Σολδάνο, Ανδρούτσο, Ζιλ Ντίας και θα Λοντίγκινπεριμένει τις αποφάσεις του Μαρτίνς για τα… προκριματικά της προετοιμασίας!

Δεν πήγε στις προηγούμενες επιδόσεις του ο Ολυμπιακός, ωστόσο κατάφερε να διαλύσει το «ταμπούρι» της Λαμίας και να φτάσει στην επικράτηση, πετυχαίνοντας τρία γκολ!

Επέδειξε μάλιστα ιδιαίτερα μεγάλο ποσοστό ευστοχίας, αφού αξιοποίησε σχεδόν τις μισές από τις (επτά) τελικές που δημιούργησε σε ένα «κλειστό» ματς, αφού ο Χάβος κράτησε πίσω την ομάδα του για να αποφύγει την… καταιγίδα.

Διαδικαστικού χαρακτήρα είναι αυτοί οι τελευταίοι αγώνες, όμως ο Μαρτίνς δίνει χρόνο σε παίκτες που δεν είχαν πολλές παρουσίες στο προηγούμενο διάστημα και τους οποίους θέλει να τσεκάρει ενόψει της επόμενης προετοιμασίας. Αυτό είναι το κίνητρο για κάποιους, αν θα βρίσκονται στο νέο προσκλητήριο του Ρέντη, τον προσεχή Ιούνη, ώστε να αποτελέσουν μέλη του πληρώματος για το επόμενο ταξίδι. Να ρίξουμε μία ματιά σε αυτούς;

Αρχικώς θα πρέπει να μη μας διαφεύγει ο αστερίσκος που έβαλε ο ίδιος ο προπονητής όταν τόνισε μετά το ματς στην Λαμία ότι οι παίκτες αυτοί δεν βοηθήθηκαν από την υπόλοιπη ομάδα κι αυτό ισχύει κυρίως για τον Φράνκο Σολδάνο. Ο Αργεντινός που έπαιξε και στην προηγούμενη αναμέτρηση με την Ξάνθη δεν πήρε μπάλα, δεν του δόθηκε δηλαδή η φάση για να μπορέσει να την τελειώσει. Επιχείρησε ένα σουτ από τα όρια της περιοχής χωρίς να βάλει δύσκολα στον Μελίσσα και κατά τα άλλα έδειξε ότι δεν έχει «γνωριστεί» στο βαθμό που θα έπρεπε με τους συμπαίκτες του.

Για αυτό και έχουμε την αίσθηση ότι ο Πέδρο Μαρτίνς θα πάρει την απόφασή του με βάση την εικόνα που έχει για αυτόν στις προπονήσεις του Ρέντη ή ενδεχομένως να χρειαστεί να πάει το ματς στην… παράταση και να τον δει και στην προετοιμασία.  Ο Σολδάνο μοιάζει σε ότι αφορά το ρόλο του στην επίθεση με τον Γκερέρο, αφού και οι δύο τους δυσκολεύονται όταν μένουν μόνοι στην κορυφή και έχουν μεγαλύτερη συνεισφορά στο σχήμα με τους δύο μπροστινούς.

Το 4-4-2 το χρησιμοποίησε όμως ως εναλλακτική επιλογή ο Πορτογάλος αφού με αυτόν το σχηματισμό μένει εκτός διαδικασίας ο καλύτερός του παίκτες, Κώστας Φορτούνης. Δεν θα είναι απλή η απόφαση και θα εξαρτηθεί και από τον παίκτη που θα επιλέξει για «κολώνα», αν αυτός θα είναι ο Χασάν ή κάποιος άλλος.

Ο Ανδρούτσος προσπαθεί να βρει τη θέση και ως δεξιός μπακ δυσκολεύτηκε με τις μπαλιές που δέχθηκε στην πλάτη του, από τη στιγμή που δεν είχε και την απαραίτητη κάλυψη από τον Ζιλ Ντίας ο οποίος δεν έχει ιδιαίτερη συμμετοχή σε αυτό που χαρακτηρίζουμε «βρόμικη δουλειά». Θέλει και ο Θανάσης χρόνο για να μπορέσει να καταλάβει τα «μυστικά» της θέσης, ενώ μπορεί λόγω προϋπηρεσίας να βοηθήσει στο μισό τερέν του αντιπάλου.

Κι όσο για τον Λοντίγκιν; Αναζητά την ομάδα που θα τον εμπιστευτεί και θα του δώσει τη γάντια για τη θέση του βασικού. Αν όμως οριστικοποιηθεί η παραμονή του Ζοσέ Σα στο Ρέντη δεν θα είναι τόσο απλό και τα δεδομένα θα είναι διαφορετικά…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ