Άρης : Απόδειξη ποιοτικής αναβάθμισης

Άρης : Απόδειξη ποιοτικής αναβάθμισης

Ο Άρης στο Αγρίνιο νίκησε, άρεσε και δείχνει έτοιμος για τα επόμενα βήματα, αλλά και για κρίσιμες αποφάσεις για τη συνέχιση του πρότζεκτ.

Μετά από δυο ήττες ο Άρης επέστρεψε στις νίκες με το καλύτερο 45λεπτο του στη σεζόν κι αυτό ως αντίδραση ήταν εξαιρετικό.

Το πρώτο ημίχρονο στο Αγρίνιο ήταν η επιβεβαίωση πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει κάνει βήματα προόδου και στην ποιότητα του παιχνιδιού της, πέρα από το στενό πλαίσιο της επίτευξης του στόχου.

Αν έπρεπε να επισημάνουμε κάτι στον αντίποδα, αυτό είναι ότι δεν τέλειωσε το ματς με ένα δεύτερο γκολ στο ίδιο διάστημα, ώστε να δοθεί διαδικαστική μορφή στο δεύτερο μισό του ματς.

Ο Άρης υπήρξε κυρίαρχος στο 90% του χρόνου του αγώνα και μάλιστα με το Ματέο Γκαρσία σε μια από τις χειρότερες βραδιές του, (δεν είναι τυχαίο ότι έγινε αλλαγή) έχοντας ώθηση από άλλες μονάδες και τις αλλαγές.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, πια, καλείται να λάβει τις αποφάσεις για την συνέχιση του πρότζεκτ. Η παραμονή του προπονητή και του αθλητικού διευθυντή, που μαζί με την ιδιοκτησία συγκρότησαν το τρίπτυχο της επίτευξης του φετινού στόχου, είναι η πρώτη.

Στις 5 Μαΐου ο Άρης θα κλείσει τη σεζόν μπροστά στο κοινό του. Το ματς θα είναι μια γιορτή για την επιτυχημένη σεζόν. Από την ημέρα εκείνη και για τις επόμενες 40 μέρες θα τρέξει ο σχεδιασμός. Γνωρίζουμε ήδη ότι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στο ρόστερ θα μπει ένας έτοιμος παίκτης, με παραστάσεις πρωταθλητισμού και ισχυρό προσωπικό κίνητρο. Αυτό δείχνει ότι σε επίπεδο προεργασίας υπάρχει δουλειά που έχει ήδη γίνει για τα μεταγραφικά. Υψηλής προτεραιότητας είναι ακόμη η αποσυμφόρηση του ρόστερ σε ότι αφορά παίκτες που κρίνεται ότι δεν μπορούν πια να ακολουθήσουν το βηματισμό του συνόλου και η ενίσχυση της υποδομής στην οποία εδράζεται η καθημερινή δουλειά.

Μέσα στο Μάιο, θα εκκινήσει η διαδικασία αγοράς εισιτηρίων διαρκείας. Φέτος, η κίνηση δεν θα έχει καμία σχέση με την περσινή. Δεν θα υπάρξει «διάστημα αναμονής», όπως συνέβη κατά η μετάβαση από το ρόστερ της Φούτμπολ Λιγκ στο φετινό. Μια επιτυχημένη καμπάνια, ρεαλιστικές τιμές και η ευρωπαϊκή προοπτική, θα είναι προϋποθέσεις για μεγάλες πωλήσεις και συνεπώς για σημαντική ενίσχυση της ρευστότητας, ακριβώς στην περίοδο που οι ομάδες χρειάζονται μετρητά αλλά η έλλειψη δραστηριότητας τις δυσκολεύει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ