Βάζουν στοίχημα όσοι ξέρουν τον μικρό

Βάζουν στοίχημα όσοι ξέρουν τον μικρό

Ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς ετοιμάζει βαλίτσες για Ελλάδα, αποφασισμένος να πείσει τον Μαρτίνς. Όσοι ξέρουν τον μικρό, βάζουν στοίχημα για την πορεία του 22χρονου εξτρέμ

Η αλήθεια είναι ότι η μεταγραφή του πριν από ένα χρόνο δεν έκανε ντόρο όπως άλλες μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού. Τι μας έχει διδάξει όμως το παρελθόν; Ότι πολλές φορές τέτοιες μεταγραφές μπορούν να βγουν «χρυσάφι» και οι ερυθρόλευκοι περιμένουν πράγματα από τον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς.

Έχει ενδιαφέρον να σταθεί κάποιος στον νεαρό ακραίο επιθετικό, που έκανε πολύ καλές εμφανίσεις με τη Ραντνίτσκι στην Σερβία. Τόσο καλές που ο Πέδρο Μαρτίνς ν΄ ασχοληθεί μαζί του και να περιμένει τον παίκτη από τον Ιούλιο γιατί νωρίτερα έχει υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα των Ελπίδων της Σερβίας.

Ο Ολυμπιακός είναι σε αναζήτηση ακραίου επιθετικού στο μεταγραφικό παζάρι και είναι δεδομένο πως οι ερυθρόλευκοι θα προχωρήσουν στην απόκτηση εξτρέμ. Για να δούμε όμως και τι λένε όσοι έχουν εικόνα για τον νεαρό άσο του Ολυμπιακού.

Αυτοί λοιπόν που έχουν παρακολουθήσει τον Ραντζέλοβιτς βάζουν στοίχημα ότι ο 22χρονος άσος θα καταφέρει να πείσει τον Μαρτίνς ότι αξίζει μια θέση στο ρόστερ των πειραιωτών.

Επισημαίνουν μάλιστα πως ο νεαρός Σέρβος έχει χαρακτηριστικά στο παιχνίδι του που αρέσουν στον Πορτογάλο τεχνικό, με κυριότερο την ευχέρεια του να απειλεί την αντίπαλη εστία.

Τα καλά λόγια που ακούγονται για τον Ραντζέλοβιτς δεν είναι τυχαία. Ήδη στην Σερβία ακούστηκαν πολλά για το ότι οι μεγάλες ομάδες της χώρας δεν μπόρεσαν ν’ αποκτήσουν τον παίκτη και είναι πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό να εντάξει στο δυναμικό του έναν παίκτη με τις προοπτικές του μικρού.

Η φετινή χρονιά στη Ραντνίτσκι έχει βοηθήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό τον νεαρό ακραίο επιθετικό. Ήταν μια χρονιά από την οποία έμαθε πολλά ο Ραντζέλοβιτς κι αυτό θα φανεί στην πορεία.

Ο ίδιος ετοιμάζει βαλίτσες για να έρθει στην Ελλάδα και γνωρίζει πολύ καλά ότι έχει μπροστά του μια πολύ μεγάλη ευκαιρία. Γνωρίζει επίσης ότι θα συνεργαστεί μ’ έναν προπονητή που δίνει την δυνατότητα σε όλους να δείξουν τι μπορούν να προσφέρουν.

Ο Ραντζέλοβιτς είναι τυχερός που θα δουλέψει μ’ έναν κόουτς που είναι δίκαιος και δεν διστάζει να δώσει ευκαιρία σ’ έναν παίκτη αν διακρίνει πως μπορεί να του κάνει την δουλειά.

Τι μπορεί λοιπόν να περιμένει ο Ολυμπιακός από τον νεαρό άσο τον οποίο απέκτησε το περασμένο καλοκαίρι; Πολλά, αν κρίνει κάποιος από τα όσα έχει δείξει την φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα της Σερβίας.

Και είναι επίσης πολύ τυχερός ο 22χρονος άσος γιατί ο Μαρτίνς είναι προπονητής που δουλεύει πολύ σε καθημερινή βάση στην προπόνηση. Είναι προπονητής που όπως φάνηκε από την πρώτη του σεζόν στον Ολυμπιακό, βοήθησε στην εξέλιξη πολλών παικτών της ομάδας του.

Μέσα από την δουλειά λοιπόν ο Ραντζέλοβιτς θα μπορέσει να κερδίσει πράγματα, για να συνεχίσει μια μεγάλη παράδοση σπουδαίων Σέρβων παικτών που έχουν φορέσει την φανέλα της ομάδας του λιμανιού.

Ήδη έχει αρχίσει να ξεχωρίζει παίζοντας στην Εθνική ομάδα των Ελπίδων της Σερβίας κι αυτό είναι κάτι που φανερώνει πολλά για το ταλέντο που έχει ο νεαρός άσος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ