Τρέλα στους τρελούς δεν πούλησε κανείς

Μας έδωσε τέτοια χαρά το πρωτάθλημα που άργησε 34 χρόνια να πάρει ο ΠΑΟΚ, που αν το ξέραμε νωρίτερα θα είχαμε «πουλήσει» πιο μπροστά τη Μακεδονία.

Τρέλα στους τρελούς δεν πούλησε κανείς | to10.gr

Νομίζω ότι κάπου εδώ πρέπει να ευχαριστήσουμε τον Αλέξη Τσίπρα για το πρωτάθλημα που χάρισε φέτος στον ΠΑΟΚ. Καθυστερήσαμε 1-2 μέρες, αλλά θα μας καταλάβει. Δικός μας άνθρωπος είναι. Άρρωστο ΠΑΟΚτσάκι!

Απορώ πώς είναι δυνατόν να λείπει και από τη φιέστα της Τούμπας!

Απορώ πώς τον ξέχασαν στα αφιερώματα για τους πρωταγωνιστές.

Απορώ με την καρδιά μου που αντέχει να πονά…

Όπως λέει και ένα φίλος μου, μας έδωσε τέτοια χαρά το πρωτάθλημα που άργησε 34 χρόνια να πάρει ο ΠΑΟΚ, που αν το ξέραμε νωρίτερα θα είχαμε «πουλήσει» πιο μπροστά τη Μακεδονία.

Ναι, πουλήσαμε τη Μακεδονία για ένα πρωτάθλημα. Σειρά παίρνουν Θράκη, Θεσσαλία, Ήπειρος… Άρα μέχρι το 2022 μπορούμε να παίρνουμε τις κούπες. Μετά βλέπουμε…

Μόνο τη Χαλκιδική θα κρατήσουμε, γιατί σαν τη Χαλκιδική δεν έχει.

Και η ΕΠΟ «Γραμμένο» μας το είχε το πρωτάθλημα (το πιάσατε το υπονοούμενο, ε;)…

Και οι διαιτητές όλοι δική μας! Όχι μόνο οι Έλληνες, αλλά και οι Ελβετοί, Δανοί, Φινλανδοί, Γερμανοί, Ισπανοί… Όλοι.

Όλοι ξέρουμε τι έγινε φέτος: Δώσαμε τη μεγάλη Πρέσπα για το Πρωτάθλημα και τη μικρή την παζαρεύουμε για το Κύπελλο.

Για είσοδο στους ομίλους του Champions League ίσως χρειαστεί να δώσουμε τον Λευκό Πύργο. Χαλάλι! Δώστε και την Καμάρα μαζί. Δώρο. Αρκεί να μπούμε στους ομίλους επιτέλους.

Η συμφωνία των Πρεσπών είχε όμως και άλλες παραγράφους. Πακέτο πήγαιναν και τα πρωταθλήματα Νέων Κ15, Κ19 και δεν ξέρω αν προβλέπονταν και ο τίτλος στην Κ17 καθώς και αυτή η ομάδα έφτασε τελικό. Την Πέμπτη (25/4) θα φανεί αν ήταν κι αυτός στη συμφωνία.

Μαζί και το Κύπελλο στο βόλεϊ ανδρών. Και το πρωτάθλημα στο γυναίκειο ποδόσφαιρο. Και στην Άρση Βαρών στους άνδρες. Και στην Πάλη. Και το Κύπελλο στο γυναικείο χάντμπολ.

Μήπως μας έδωσαν πολλά;. Μήπως πρέπει να τους δώσουμε τίποτα ακόμη για να πατσίσουμε; Δεν ξέρω για πείτε μας…

Ποιος ΠΑΟΚ; Ποιος Βιεϊρίνια; Ποιος Λουτσέσκου; Όλα ο ΣΥΡΙΖΑ τα έκανε! Ας μην ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ και σιγά μην έμενε φέτος ο ΠΑΟΚ 29 αγωνιστικές αήττητος (συν άλλες πέντε από πέρυσι σύνολο 34) για να πάρει την τίτλο…

Τώρα που το σκέφτομαι ίσως πρέπει να αλλάξει ο ΠΑΟΚ το σήμα και τα χρώματά του και να πάρει αυτά του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό, αυτό, αυτό είναι σωστό (εκτός από Πρωτάθλημα και Κύπελλο στον Πύργο τον Λευκό…), να αλλάξουμε τα χρώματα και τον Δικέφαλο Αετό.

Ξέρετε κάτι; Τρέλα στους τρελούς, δεν πούλησε κανείς

ΥΓ: Ο φίλος μου, ο Μανώλης Καλαντζάκης έγραψε για τον ΠΑΟΚ:
200-1 Κύπελλο

197-2 Κύπελλο

200-3 Κύπελλο

197-4 Κύπελλο

198-5 Πρωτάθλημα

197-6 Πρωτάθλημα

201-7 Κύπελλο

201-8 Κύπελλο

201-9 Πρωτάθλημα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο