Τη μέρα που κέρδισα ένα… σπίτι

Τη μέρα που κέρδισα ένα… σπίτι

Εννιά χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την μεγαλύτερη οπαδική εκδρομή στην Ελλάδα.

Ήταν 24 Απριλίου του 2010 όταν οι οπαδοί του Άρη παρέδωσαν μαθήματα συμπαράστασης και μάλιστα δωρεάν.

Περισσότεροι από 27.000 ταξίδεψαν στην Αθήνα και βρέθηκαν στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας στον τελικό του κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό το ΟΑΚΑ.

Στην μεγαλύτερη οπαδική μετακίνηση όλων των εποχών στην Ελλάδα. Χρειάστηκαν 350 πούλμαν, 12 πτήσεις τσάρτερ και περισσότερα από 100 βανάκια, για την οργανωμένων κάθοδο μόνο από την Μακεδονία. Υπήρξε άνθρωπος που ταξίδεψε 35 ώρες από την Νέα Ζηλανδία για να βρεθεί στο πλευρό του Άρη, απίστευτες καταστάσεις.

Θυμάμαι ότι με το που προκρίθηκε ο Άρης στον τελικό και μοιράστηκαν τα εισιτήρια (από 23.480 η κάθε μια), ένας συνάδερφος στον αέρα του «Sentra fm» , με ρώτησε αν ο Άρης θα τα εξαντλήσει. Φυσικά και γέλασα και τότε αυτός αστειευόμενος είπε ότι χάνει το σπίτι του αν τα καταφέρει.

Το αποτέλεσμα είναι γνωστό. Όχι μόνο τα εισιτήρια εξαφανίστηκαν, αλλά ούτε οι περισσότερες από 2500 προσκλήσεις της ΠΑΕ, ούτε οι προσκλήσεις που εξασφάλισαν οπαδοί του Άρη από χορηγούς στάθηκαν αρκετές.

Ο Άρης θα μπορούσε να γεμίσει μόνο του το ΟΑΚΑ, ήταν τόσο μεγάλη η δίψα του κόσμου του. Ήταν τόσο μεγάλη η θέληση του να μην αφήσει τους παίκτες μόνους του.

Τελικά το σπίτι, φυσικά, δεν το κέρδισα. Το στοίχημα , όμως, εύκολα. Όποιος , άλλωστε, ένιωθε από Άρη, ήξερε πολύ καλά τι πρόκειται να επακολουθήσει.

Δυστυχώς, η ομάδα δεν παρουσιάστηκε αντάξια του κόσμου της στο συγκεκριμένο παιχνίδι και δεν κατάφερε να κερδίσει τον τίτλο. Οι οπαδοί του Άρη, όμως, κέρδισαν την αναγνώριση και τον θαυμασμό ολόκληρης της ποδοσφαιρικής Ελλάδας.

Υ.Γ Η ομάδα μπορεί να πάρει άδεια για τις μέρες του Πάσχα, αυτό, όμως, δεν ισχύει και για τους ανθρώπους που προετοιμάζουν τον Άρη της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Η περίπτωση του Σούντγκρεν είναι μόνο η αρχή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ