Μια ιστορία για τον Σλιμανί από τον Μάρκο Σίλβα

Μια ιστορία για τον Σλιμανί από τον Μάρκο Σίλβα

Ο Ολυμπιακός έχει το όνομα του Σλιμανί σε περίοπτη θέση της μεταγραφικής του λίστας. Τι έλεγε ο Μάρκο Σίλβα για τον Αλγερινό γκολτζή με τον οποίο συνεργάστηκε στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας και το ποσό ρεκόρ που έδωσε η Λέστερ

Το όνομα του Σλιμανί βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας του Ολυμπιακού σε ότι αφορά την ενίσχυση της επίθεσης των ερυθρόλευκων κι αυτό φανερώνει την μεγάλη προσπάθεια που κάνουν οι πειραιώτες ενόψει της επόμενης σεζόν.

Ο Αλγερινός σέντερ φορ της Λέστερ, που αγωνίστηκε φέτος με την μορφή δανεισμού στη Φενέρ, θ’ αποχωρήσει από την τουρκική ομάδα και ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει το μεγάλο «κόλπο» με τον Αφρικανό στράικερ.

Έναν σπουδαίο σέντερ φορ, έναν επιθετικό με ευχέρεια στο γκολ και αυτό που είναι πολύ σημαντικό αφορά τα μηνύματα που στέλνει ο διεθνής άσος της Λέστερ.

Κι αυτά τα μηνύματα είναι ενθαρρυντικά καθώς ο Σλιμανί θέλει να φύγει από την Φενέρ αλλά παράλληλα δεν επιθυμεί να γυρίσει στην Λέστερ.

Υπάρχει λοιπόν μια ωραία ιστορία με πρωταγωνιστή τον Σλιμανί και πρώην προπονητή του Ολυμπιακού. Μια ιστορία που βοηθά όλους να καταλάβουν την ποιότητα του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή και γιατί οι ερυθρόλευκοι προσπαθούν να κάνουν αυτή την πολύ μεγάλη μεταγραφή.

Ο Μάρκο Σίλβα κάθισε για ένα χρόνο στον πάγκο του Ολυμπιακού και είχε συνεργαστεί με τον Σλιμανί στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Επί της ουσίας ο Αλγερινός φορ είχε κάνει την πρώτη του καλή σεζόν στα «λιοντάρια» με τον Σίλβα στον πάγκο της πορτογαλικής ομάδας.

Ο Ολυμπιακός ήταν σε αναζήτηση επιθετικού τον Αύγουστο και έχει ενδιαφέρον να σταθούμε σ’ αυτά που έλεγε ο Πορτογάλος τεχνικός για να περιγράψει το στυλ σέντερ φορ που ήθελε στην ομάδα του.

«Το ιδανικό θα είναι να πάρουμε έναν σέντερ φορ σαν τον Σλιμανί. Αυτός είναι ιδανικός παίκτης για την επίθεση του Ολυμπιακού» έλεγε ο Μάρκο Σίλβα και αυτό που πρέπει να θυμίσουμε είναι ότι η Λέστερ έβγαλε σχεδόν 29 εκατ. ευρώ από τα ταμεία της για να εντάξει τον παίκτη στο δυναμικό της.

Το συγκεκριμένο ποσό ήταν ρεκόρ μεταγραφής για τις «αλεπούδες» και φανερώνει την αξία του παίκτη και τα λεφτά που χρειάζονταν εκείνη την περίοδο για να πάρει μια ομάδα τον διεθνή σέντερ φορ.

Ο Σίλβα έψαχνε εκείνο το καλοκαίρι για επιθετικό στο στυλ του Σλιμανί και οι ερυθρόλευκοι είχαν κάνει μια πολύ σημαντική μεταγραφική κίνηση στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου.

Ο Ολυμπιακός είχε αποκτήσει τον Ιντέγε δίνοντας έξι εκατ. ευρώ στην Γουέστ Μπρόμιτς και ο Μάρκο Σίλβα είχε εκφράσει την ικανοποίησή του για την υλοποίηση της μεταγραφής.

Για να σταθούμε όμως στον Σλιμανί, ο προπονητής της Έβερτον μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για τον Αλγερινό σέντερ φορ, επισημαίνοντας πως ήταν εξαιρετικός γκολτζής με πολύ καλή τεχνική.

Υπάρχει επίσης ένα ακόμα στοιχείο στην υπόθεση του Αφρικανού επιθετικού που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον κι αφορά τον Πέδρο Μαρτίνς.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού γνωρίζει καλά τον Αλγερινό σέντερ φορ από την θητεία του στο πορτογαλικό πρωτάθλημα κι έχει πολύ καλή άποψη για τον 31χρονο σέντερ φορ.

Ο Ολυμπιακός κάνει μεγάλη προσπάθεια με τον Αφρικανό σέντερ φορ, έναν παίκτη τον οποίο έχει χαρακτηρίσει «ιδανικό» για τους ερυθρόλευκους ο Μάρκο Σίλβα.

Βέβαια θα πρέπει εδώ να επισημανθεί πως η υλοποίηση μιας τέτοιας μεταγραφής δεν είναι εύκολη, λόγω των οικονομικών δεδομένων, ωστόσο η προσπάθεια που κάνουν οι ερυθρόλευκοι αποδεικνύει και την θέληση που υπάρχει για μεγάλες κινήσεις στο μεταγραφικό πεδίο.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ