H «Αγια-Σοφιά» αλλάζει ξανά το DNA της Νέας Φιλαδέλφειας

H «Αγια-Σοφιά» αλλάζει ξανά το DNA της Νέας Φιλαδέλφειας

Το γήπεδο της ΑΕΚ δεν είναι πλέον μακέτα, αλλά απτή πραγματικότητα, με τον κόσμο της πόλης να δείχνει πως έχει αντιληφθεί τα λάθη του παρελθόντος, που στέρησαν στη Νέα Φιλαδέλφεια την ομάδα που χαρακτηρίζει την ταυτότητά της.

Συνηθίζεται μετά από ήττες, το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ να έρχεται στην πρώτη γραμμή. Διότι ως γνωστόν, η διοίκηση της Ένωσης παίρνει… σβάρνα τους ρεπόρτερ, «ενημερώνοντάς» τους για κάποιο νέο γύρω από την «Αγια-Σοφιά», προκειμένου να καλμάρουν τον κόσμο.

Μη γελάτε, η παραπάνω αντίληψη υπάρχει σε μια μικρή –ευτυχώς- μερίδα του κόσμου της ομάδας. Στην ίδια μερίδα που πίστευε πως η ΑΕΚ έδωσε το ματς στον… Κούγια, για να κερδίσει, ποιος ξέρει τι.

Εγώ θα αναφερθώ σήμερα στο θέμα του γηπέδου, απλά και μόνο διότι οι εξελίξεις εκεί δεν σταματούν. Το αγωνιστικό θα έρθει στο προσκήνιο από αύριο και το παιχνίδι με τη Λαμία.

Ένα ματς που εκτός απροοόπτου θα φέρει στην ΑΕΚ στον τέταρτο σερί τελικό της στο κύπελλο. Επίτευγμα όχι απλό, ασχέτως με τα κακώς κείμενα στην ομάδα φέτος.

Στο θέμα του γηπέδου τα πράγματα όμως δεν στράβωσαν ποτέ. Οι όποιες δυσκολίες ξεπεράστηκαν με υπομονή και κυρίως επιμονή. Και πλέον μετράμε αντίστροφα για τη μεγάλη στιγμή. Μαζί, και η Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο κόσμος της πόλης έχει αντιληφθεί για τα καλά το πόσο καθυστέρησε την επιστροφή της ΑΕΚ στην πόλη που ανήκει, η τωρινή δημοτική αρχή. Που με ένα ποσοστό που δεν ξεπερνούσε το 17%, πήρε τον Δήμο.

Η Νέα Φιλαδέλφεια δείχνει έτοιμη να αλλάξει, για να υποδεχθεί την ΑΕΚ όπως της αρμόζει. Η Ένωση, έχοντας αντιληφθεί το μεγάλο λάθος της στις προηγούμενες εκλογές, με την απόφαση να κρατήσει ίσες αποστάσεις από όλους, στηρίζει ξεκάθαρα έναν συνδυασμό που θα έχει έντονο κιτρινόμαυρο χρώμα.

Ο Γιάννης Βούρος είναι ο άνθρωπος που βρήκε μπροστά για να διεκδικήσει τον Δήμο και η ΑΕΚ είναι σύσσωμη στο πλευρό του. Κάτι που «σφραγίστηκε» με τη συμμετοχή της Ανθής Παπακώστα στο ψηφοδέλτιο του γνωστού Ενωσίτη.

Η επί σειρά ετών διευθύντρια δημοσίων σχέσεων της ΑΕΚ είναι ένα πρόσωπο που χαρακτηρίζεται από σοβαρότητα, εργατικότητα και αγάπη για την Ένωση.

Στοιχεία που χρειάζεται όχι μόνο η ΑΕΚ, αλλά και η ίδια η Νέα Φιλαδέλφεια. Που σύντομα, θα γίνει και πάλι το επίκεντρο, έχοντας για «ταυτότητά» της την έδρα του Δικεφάλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ