ΠΑΟΚ: Ποια φιέστα; την πρόκριση για τον τελικό να πάρω

ΠΑΟΚ: Ποια φιέστα; την πρόκριση για τον τελικό να πάρω

Το χαρήκαμε, τρελαθήκαμε, ανατριχιάσαμε, όμως δεν πρέπει να μείνουμε στη φιέστα κατάκτησης του πρωταθλήματος, αλλά σ' αυτό που έρχεται. Την πρόκριση για τον τελικό του κυπέλλου πρέπει να σφραγίσει ο ΠΑΟΚ με τον Αστέρα για να φτάσει πιο κοντά στο νταμπλ.

Μαγικές στιγμές έζησαν όσοι βρέθηκαν την Κυριακή 21 Απριλίου στο γήπεδο της Τούμπας, αλλά και εκατομμύρια όσοι το παρακολούθησαν από τους τηλεοπτικούς τους δέκτες . Όλοι περίμεναν με ανυπομονησία την στιγμή που θα σφυρίξει για τελευταία φορά ο Θανάσης Τζήλος.

Η Τούμπα αμέσως μετά τυλίχθηκε στις φλόγες, με το διαχρονικό και άκρως επίκαιρο «Σήκωσε το» ήταν αυτό που δονούσε το γήπεδο. Μετά από 12.363 ημέρες (33 χρόνια, 10 μήνες, 6 μέρες) ο ΠΑΟΚ έβαλε φαρδιά πλατιά το όνομα του δίπλα στο «Πρωταθλητής Ελλάδος 2019».

Το τι έγινε μετά δεν χρειάζεται να σας το περιγράψω γιατί το είδε όλη η Ελλάδα. Εκεί που θα σταθώ είναι πως ο Ιβάν Σαββίδης δεν τσιγκουνεύτηκε να ξοδέψει πάνω από 500.000 ευρώ για να κάνει την απόλυτη φιέστα. Μέχρι και ο ξένος Τύπος έβγαλε το καπέλο στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την μεγαλειώδη φιέστα που διοργάνωσε, κάνοντας επίδειξη ευρηματικότητας, υψηλής αισθητικής. Ήταν μια γιορτή – πρότυπο που θα μείνει αξέχαστη όχι μόνο σε όσους βρέθηκαν στην Τούμπα, αλλά και όσους παρακολούθησαν τη φιέστα από την τηλεόραση. Μια φιέστα που μπορεί να είναι κατώτερη μόνο από την επόμενη με την οποία ο ΠΑΟΚ θα γιορτάσει την κατάκτηση του Πρωταθλήματος 2019-20.

Ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ, έδειξε ότι έχει περάσει σε άλλη διάσταση και αυτό οφείλεται στην παρουσία του Ιβάν Σαββίδη. Ο μεγαλομέτοχος ήταν τόσο πολύ εκστασιασμένος που την επόμενη ημέρα όπου πήγαινε κουβαλούσε και την κούπα του πρωταθλητή. Δεν χόρταινε να την βλέπει.

Κάπου εδώ όμως θα πρέπει να μπει μια τελεία. Τώρα, οφείλουν στον ΠΑΟΚ να κοιτάξουν μπροστά και να πάρουν την πρόκριση για τον τελικό του κυπέλλου. Ο Δικέφαλος αντιμετωπίζει στον Αστέρα στην Τρίπολη. Μπορεί να έχει κάνει το πρώτο βήμα, όμως χρειάζεται να κάνει κι ένα δεύτερο που θα είναι και το πιο σημαντικό.

Όσοι θα αγωνιστούν θα πρέπει να δείξουν τον ίδιο ζήλο, σοβαρότητα, πειθαρχία και καθαρό μυαλό που έδειξαν στα προηγούμενα 29 ματς του πρωταθλήματος. Είναι ένας τελικός πριν τον τελικό στο ΟΑΚΑ. Ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να γίνει ΑΕΚ που αφέθηκε μετά το χάρτινο πρωτάθλημα που πήρε και άδειασαν οι παίκτες της. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο για ένα παίκτη να καθαρίσει το μυαλό του και να κάνει focus στο επόμενο παιχνίδι μετά απ’ αυτά που έζησε την Κυριακή στην Τούμπα και στη συνέχεια στο Λευκό Πύργο.

Όμως οφείλουν οι παίκτες να παρουσιάσουν το ίδιο καλό πρόσωπο που είχαν από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Αυτό το κύπελλο πρέπει να έρθει στη Θεσσαλονίκη για να καταλάβουν όλοι πλέον ποια είναι η καλύτερη ομάδα και πως ο ΠΑΟΚ είναι συλλέκτης τροπαίων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ