Ρελάνς ΠΑΟΚ για κεκλεισμένων θυρών στον τελικό Κυπέλλου

Ρελάνς ΠΑΟΚ για κεκλεισμένων θυρών στον τελικό Κυπέλλου

Αλλαγή έδρας θα ζητήσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αν ο Γιώργος Βασιλειάδης επιμείνει ο τελικός με την ΑΕΚ γίνει χωρίς κόσμο ή στην καλύτερη περίπτωση με μαθητές σχολείων στις εξέδρες.

Μπορεί το πρωτάθλημα ακόμα να μην έχει ολοκληρωθεί καθώς απομένει η τελευταία αγωνιστική και στην Τούμπα τα στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ασχολούνται με την σύσκεψη κορυφής που θα γίνει στην Αθήνα για τον τελικό του Κυπέλλου. Στο ΟΑΚΑ θα βρεθούν εκπρόσωποι της ΕΠΟ, της Αστυνομίας, της ΔΕΑΒ, του υφυπουργείου Αθλητισμού, του Σταδίου και φυσικά των ομάδων που θα συζητήσουν όλες τις λεπτομέρειες για τον μεγάλο αγώνα, με κυριότερη το πόσα εισιτήρια θα πάρουν οι δύο φιναλίστ.

Στη σύσκεψη για τον τελικό ο Δικέφαλος πηγαίνει με ξεκάθαρη θέση. Μπορεί τις τελευταίες μέρες να προέκυψε μια έντονη φημολογία για τελικό κεκλεισμένων των θυρών, στην οποία η αντίδραση του ΠΑΟΚ ήταν άμεση. «Εμείς ούτε γνωρίζουμε ούτε θέλουμε να συζητήσουμε πιθανότητα κεκλεισμένων των θυρών». Η Ασπρόμαυρη ΠΑΕ θα κατέβει για να συζητήσει για την διεξαγωγή του τελικού με κόσμο και το θετικό σ’ αυτή την περίπτωση είναι ότι και η ΑΕΚ έχει παρόμοια θέση.

Όπως και να ‘χει όμως στην πράξη θα φανεί αν ο Γιώργος Βασιλειάδης σκέφτεται να κάνει τελικό χωρίς κόσμο ή απλά είναι μία απειλή για να μειωθεί ο αριθμός των εισιτηρίωνΑν αποφασιστεί ο τελικός να διεξαχθεί χωρίς κόσμο, ή με μαθητές, οι Θεσσαλονικείς επιβάλλεται  να ζητήσουν να γίνει σε άλλο γήπεδο, από τη στιγμή που δεν θα συντρέχουν λόγοι ασφαλείας. Αυτή θα είναι και η καλύτερη λύση. Να γίνει ο τελικός στο Βόλο ή στο Καυτανζόγλειο ή ακόμα και στην Κύπρο που είναι και ωραία αυτή την εποχή. Δεν πρέπει να περάσει αυτή η θέση και ο ΠΑΟΚ έχει την δυναμική και την ισχυρή φωνή να το ζητήσει.

Πάμε σε ένα άλλο θέμα που συζητήθηκε έντονα τις ημέρες του Πάσχα. Η κακή εμφάνιση στον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης είχε ως αποτέλεσμα να χτυπήσει το «καμπανάκι» στον ΠΑΟΚ. Αμέσως έγινε μία συζήτηση μεταξύ του μεγαλομετόχου, των αρχηγών της ομάδας, του Ραζβάν Λουτσέσκου και υψηλόβαθμων στελεχών της ΠΑΕ.

Η κουβέντα έγινε με πρωτοβουλία του μεγαλομετόχου του Δικεφάλου που θέλησε να ακούσει την γνώμη των πρωταγωνιστών. Αυτό που προέκυψε από τις συζητήσεις ήταν πως η ομάδα ανάλωσε μπόλικη ενέργεια, στο να σφραγίσει την κατάκτηση του τίτλου μετά από 34 χρόνια. «Έχουμε δείξει όλη τη σεζόν ποιοι είμαστε και τι μπορούμε να πετύχουμε. Είναι πολύ σημαντικό για μας να τελειώσουμε τη σεζόν κατακτώντας αήττητοι το Πρωτάθλημα και να φτάσουμε και στο νταμπλ. Θα είναι δικαίωση για τους κόπους μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ