Στον Τζάμπα, το βραβείο «Επίτιμος Δημότης Μυκόνου 2019»

Στον Τζάμπα, το βραβείο «Επίτιμος Δημότης Μυκόνου 2019»

Μη σκίσουν το καλτσόν από την περηφάνια! Εκτός της προσφυγιάς, είναι η ντροπή των παντελονιών, της τεστοστερόνης και της τριχοφυΐας στο στήθος.

Όλα ήταν τέλεια καμωμένα στη σημερινή σύσκεψη για τον τελικό κυπέλλου.

Απουσίαζε ο πολλά βαρύς και όχι υπουργός, που στην ουσία προκάλεσε τη σύσκεψη. Χωρίς τις Κατινιές του, η διεξαγωγή του τελικού θα προχωρούσε πάνω στις ράγες της προκήρυξης και δε θα χρειαζόταν να ξεσηκωθεί τόσος κόσμος, για το τίποτα.

Κρίμα βασικά, για το προφίλ του ποδοσφαιροσκεπτικιστή και του αεί προβληματισμένου που θέλει να λανσάρει ο λουκουμάς, απορώ πως απουσίαζε από σύσκεψη. Στο στοιχείο του θα ήταν…

Υποτίθεται επίσης πως όλος ο ντόρος αναφορικά με το κεκλεισμένων κλπ, είχε ως αφετηρία την ασφάλεια των θεατών, τη μετακίνηση, την ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης γενικότερα και από το καθ΄ύλην αρμόδιο υπουργείο, ακόμα χώνευαν το αρνάκι.

Υπό κανονικές συνθήκες η θέση τους θα ήταν περιττή, που ακούστηκε να ρωτάται ο υφιστάμενος για το αν μπορεί να φέρει σε πέρας τις υποχρεώσεις του;

Οσονούπω έχουμε Πανελλήνιες εξετάσεις, μήπως θα γίνει σύσκεψη στο υπουργείο, όπου οι καθηγητές θα δώσουν έγκριση για το αν μπορούν να επιτηρήσουν τη διαδικασία και να βαθμολογήσουν τα γραπτά;

Εννοείται πως όχι, γι αυτό πληρώνονται, οφείλουν να είναι σε ετοιμότητα, αν δε μπορούν να κάνουν τα στοιχειώδη, παραιτούνται για να μην πληρώνονται χωρίς λόγο.

Εναλλακτικά του «τέλεια καμωμένα» της εισαγωγής, θα χρησιμοποιούσα και το «Αγγελικά πλασμένα» αφού η κυρία Αρκάδη από πλευράς χαρτιού, μάλωσε όσους έθεσαν θέμα έδρας, μια και όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «δεν υπάρχει λόγος να ανοίγουμε νέα θέματα από τη στιγμή που δεν έχουμε λύσει τα βασικά».

Μόνο που τα νέα θέματα είναι συνάρτηση των βασικών, το ΟΑΚΑ έχει ορισθεί ως μόνιμη έδρα του τελικού κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις (χωρητικότητα, ασφάλεια κλπ), από τη στιγμή που αυτές εκλείπουν ή είναι υπό αμφισβήτηση, μοιραία παρασέρνονται και τα υπόλοιπα, είναι ζήτημα κοινής λογικής.

Με την ευκαιρία, θυμίζω παλιότερη δήλωση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ χαρτί μετά τον τελικό του Μπάκα, που είχε υποστηρίξει, πως «αν ήμουν στην πλευρά που είχε έδρα το ΟΑΚΑ και το αντίπαλο σωματείο ζητούσε να αλλάξει, θα το έκανα. Γιατί είμαι υπερήφανος τόσο εγώ, όσο και ο κόσμος μας»

Να προσέχουν μόνο μη σκίσουν κάνα καλτσόν από την υπερηφάνεια, μόνοι τους αυτοπροσδιορίζονται ως κωλοτούμπες, βολεψάκηδες και θηλυπρεπείς.

Ο ΠΑΟΚ τουλάχιστον έχει πάτημα για να ζητάει αλλαγή, υπό κανονικές συνθήκες όπως οι περσινές, ούτε που θα το σκεφτόταν, ακόμα κι αν έπαιζε στο σπίτι του αντιπάλου.

Θα μου πεις, «εδώ οι άνθρωποι πρωταγωνίστησαν σε ολόκληρη θεατρική παράσταση για να σηκώσουν ένα χάρτινο, έγιναν ανέκδοτα προσποιούμενοι τους τρομαγμένους από μια φωτογραφία, ενώ στα αποδυτήρια χαζογελούσαν! Ποιος έχασε την τσίπα, για να τη βρουν αυτοί;»

Πρόκειται για ένα επιπλέον τεκμήριο πως είναι η ντροπή της προσφυγιάς. Ακόμα χειρότερα, η ντροπή των παντελονιών, της τεστοστερόνης και της τριχοφυΐας στο στήθος.

Και χωρίς να πάρουν το κύπελλο, έχουν στο τσεπάκι τους στο βραβείο «Χρυσός Δημότης Μυκόνου 2019»

Κατά τα λοιπά, η επιτηδευμένη αναφορά στην εξυγίανση καλά κρατεί, ο αβάσταχτος ο πόνος από την κατάργηση των βουτιών Φορτούνη, οδηγεί στην άγαρμπη σαλαμοποίηση των πάντων.

Για όσους έμειναν και πάλι χωρίς τρόπαιο, το να κερδίσουν τις εντυπώσεις ισοδυναμεί με υποκατάστατο..

Το ότι ο τελικός θα γίνει με VAR και ξένο διαιτητή, είναι κατάκτηση της εξυγίανσης και προσωπικά του Ιβάν Σαββίδη, τα καραγκιοζιλίκια περί κεκλεισμένων είναι πρωτοβουλία της κυβέρνησης και των αρμόδιων υπουργών της.

Και το 2016 που δεν υπήρχε εξυγίανση, τότε που ακόμα ο Φορτούνης έκανε μακροβούτια ο τελικός έγινε χωρίς κόσμο, τότε ποιον χρέωναν άραγε;

ΥΓ. Συγκλονιστική η πρόταση της original για τελικό στη Βενεζουέλα, εμείς δεν έχουμε πρόβλημα, αυτοί φοβούνται να παίξουν ακόμα και στην έδρα τους, φανταστείτε να ξεμυτίσουν από αυτήν.

Μια βασική απορία είναι πόσοι από αυτούς θα πήγαιναν, όταν δε σηκώνουν τον πισινό τους να τραβηχτούν από το Νέο Ηράκλειο και τον Περισσό μέχρι το ΟΑΚΑ, που είναι δίπλα.

Το ακόμα πιο σημαντικό όμως είναι, πως θα ταξίδευε η ομάδα τους μέχρι εκεί, πήραν άδεια από τον Τζάμπα πριν βγάλουν την ανακοίνωση;

Από μια πρόχειρη έρευνα αγοράς, ένα κανονικό αεροπορικό εισιτήριο με μόλις δυο στάσεις κοστίζει πάνω από 1500 ευρώ το κεφάλι, συνυπολογίζοντας τις διανυκτερεύσεις, τα γεύματα κλπ, αναρωτήθηκαν ποιος θα πληρώσει το βαρκάρη;

Δε θέλει και πολύ να τους κάνουμε καμμιά πλάκα συμφωνώντας για Βενεζουέλα, αναγκάζοντας τους να βγάλουν ανακοίνωση «δε φταις εσύ Δημήτρη μου, Δημήτρη μου, η ρουφιάνα η Skyscanner φταίει, που παίζει άσχημα παιγνίδια στην πλάτη σου…»

Για όσους αμφισβητούν τη δήλωση Τζάμπα, μπορούν να την απολαύσουν στο 9ο λεπτό…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ