ΚΕΔ : Το «μπ#%ρδ*λ# κράτος» του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, «δώρο» στον ΣΥΡΙΖΑ, τον Υφυπουργό και τον Μέλο Περέιρα

ΚΕΔ : Το «μπ#%ρδ*λ# κράτος» του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, «δώρο» στον ΣΥΡΙΖΑ, τον Υφυπουργό και τον Μέλο Περέιρα

Αλήθεια πως ο Γιώργος Κομίνης έχοντας σφυρίξει φέτος 19 ματς σε πρωτάθλημα και κύπελλο και δεν έτυχε να οριστεί ούτε μια φορά σε αναμέτρηση του ΠΑΟΚ ή της ΑΕΚ; Τι λέει η ΚΕΔ για αυτό;

Ραγδαίες οι εξελίξεις στο μπάσκετ έπειτα από τον σημερινό ορισμό του Αναστόπουλου, από την ΚΕΔ για το ματς Ολυμπιακός-Προμηθέας. Και αν τα social media δίνουν όντως τον παλμό; Την Τετάρτη στο ΣΕΦ –με γενική είσοδο 1 ευρώ- θα παιχθεί με sold out η τελευταία πράξη. Τώρα για το σενάριο, αν δηλαδή θα είναι δράμα ή κωμωδία; Θα πρέπει να περιμένουμε. Το μόνο σίγουρο είναι πως οι Ερυθρόλευκοι σήκωσαν το γάντι της αναπάντεχης πρόκλησης.

Θα είναι εκεί χιλιάδες φίλοι του Ολυμπιακού. Περιμένοντας να δουν τι αν η ομάδα τους θα αγωνιστεί. Και βέβαια το φύλλο αγώνα με την υπογραφή του Αναστόπουλου. Εκείνο που εάν και εφόσον θα ρίξει τους Πειραιώτες στην Α2.

Κατά τα άλλα; Η δήλωση της ημέρας ανήκει στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο που κατηφόρισε ο ίδιος ως την ΚΕΔ για να παρακολουθήσει τον «ορισμό». Είπε λοιπόν ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού πριν αναδειχθεί το όνομα του Αναστόπουλου απο την διμελή (!) ΚΕΔ πως:  «Παρακολουθούμε επί εννέα συνεχόμενες αγωνιστικές την ΚΕΔ να πράττει σε ανομία, να υφίσταται και να υποκύπτει στον εκβιασμό του Ολυμπιακού, λέγοντας ότι δεν θα κατέβει εάν ξανά-οριστούν κάποιοι από τους συγκεκριμένους τρεις διαιτητές. Μαθαίνω ότι επί εννέα συνεχόμενες αγωνιστικές, χωρίς να μας έχει εξηγήσει κάποιος με ποια κριτήρια δύο διεθνείς και άλλος ένας διαιτητής δεν μπαίνουν στις κληρώσεις των αγώνων του Ολυμπιακού. Αυτό τι αποδεικνύει; Αποδεικνύει αυτό που λένε οι Ολυμπιακοί, ότι κράτος είναι ο Ολυμπιακός. Αλλά το θέμα μας είναι ότι ζούμε σε ένα κράτος μπουρδέλο. Απ’ ότι φαίνεται και απ’ ότι ακούγεται, υπάρχουν εκβιασμοί από τον υπουργό προς στην ΕΟΚ, από την ΕΟΚ στους διαιτητές; Δεν θέλω να πιστέψω τέτοια πράγματα».

Αφήστε τη μπάλα του μπάσκετ. Αγνοήστε και μερικές παραλείψεις όπως για παράδειγμα ότι η ΕΟΚ εδώ και μερικά χρόνια με το έτσι θέλω δεν ορίζει και τους Έλληνες διεθνείς διαιτητές της Ευρωλίγκας ή ακόμη και πως όπως αποκάλυψε to10.gr ο Αναστόπουλος είχε ήδη οριστεί σε ματς της λίγκας της Βαλτικής. Κρατήστε μόνο μερικές λέξεις και εκφράσεις. Ανομία, εκβιασμός, κράτος μπ#%ρδ*λ#. Κρατήστε επίσης την ατάκα: «Απ’ ότι φαίνεται και απ’ ότι ακούγεται, υπάρχουν εκβιασμοί από τον υπουργό προς στην ΕΟΚ, από την ΕΟΚ στους διαιτητές; Δεν θέλω να πιστέψω τέτοια πράγματα». Εννοεί λοιπόν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ότι από τη στιγμή που η ΚΕΔ δεν όριζε μέχρι σήμερα κάποιον εκ των Αναστόπουλου, Παναγιώτου ή Μάνο έκανε το χατίρι του Ολυμπιακού. Ή υπέκυπτε η ΕΟΚ -που είναι το αφεντικό της ΚΕΔ- σε κάποιο εκβιασμό της Κυβέρνησης. Μάλιστα.

Και στο ποδόσφαιρο που ο διαιτητής Γιώργος Κομίνης τελειώνει τη σεζόν, έχοντας παίξει τα περισσότερα ματς από κάθε άλλον στο πρωτάθλημα, αλλά δεν έτυχε ούτε μια φορά να οριστεί σε αναμέτρηση του ΠΑΟΚ τι ακριβώς ισχύει;

Ο Κομίνης που ήταν πέρσι ο διαιτητής του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στο περίφημο ματς της Τούμπας που σημάδεψε το πρωτάθλημα, με την εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο έπειτα από το ακυρωθέν γκολ του Βαρέλα.

Ο ΠΑΟΚ κήρυξε ανένδοτο σε βάρος του Κομίνη έπειτα από εκείνο το ματς. Θέλησε να του πάρει τη σφυρίχτρα. Και όταν ο διεθνής ρέφερι έμεινε κανονικά «ενεργός»; Η πράξη αυτή θεωρήθηκε «πολεμική». Δάκτυλος της ΑΕΚ, του άλλου μισού της Εξυγίανσης. Της ομάδας που δεν ήθελε τους ξένους διαιτητές κλπ.

«Γενναία και αναγκαία η εκκαθάριση των πινάκων διαιτησίας από την πλειοψηφία διαιτητών που στιγμάτισαν με τις αποφάσεις και την στάση τους τόσο το προηγούμενο όσο και παλιότερα πρωταθλήματα. Η πλήρης αξιοπιστία των πινάκων θα ερχόταν με την διαγραφή και του Γιώργου Κομίνη και θα ήταν και λογικό, εφόσον καρατομήθηκαν οι δυο άλλοι υπεύθυνοι της ακύρωσης του γκολ του Βαρέλα. Εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα ως την πλήρη κάθαρση και αξιοπιστία του Ελληνικού ποδοσφαίρου», έλεγαν -σύμφωνα με το ρεπορτάζ- οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ στις 22 Ιουνίου 2018. Δύο μήνες νωρίτερα, Απρίλη του 2018 άλλα ρεπορτάζ ανέφεραν πως ο Δικέφαλος κινείται νομικά εναντίον του Κομίνη.

Ο διεθνής ρέφερι όμως έμεινε στη θέση του. Όπως ο Αναστόπουλος, ο Μάνος και ο Παναγιώτου. Και φέτος έχει παίξει 19 ματς τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο. Στην Σούπερ Λιγκ οι συμμετοχές του φέτος είναι 15. Σε ματς του Ολυμπιακού (2), του Παναθηναϊκού (2), του Ατρομήτου (3), του Άρη κλπ. Ούτε μια φορά όμως δεν ορίστηκε να διευθύνει ματς του ΠΑΟΚ που δεν θέλει να τον βλέπει, αλλά και της ΑΕΚ που θεωρητικά – «Δεν θέλω να πιστέψω τέτοια πράγματα» όπως είπε και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος- τον… κράτησε στη δράση. Στο κύπελλο τώρα, ο Κομίνης έκανε τέσσερις συμμετοχές. Πάλι με τον Ολυμπιακό (το ματς που η Λαμία προκρίθηκε μέσα στο Καραϊσκάκη), με τον Παναθηναϊκό (στον προηγούμενο γύρο που η Λαμία τον νίκησε με 1-0). Πάλι όμως δίχως να έχει την χαρά και την τιμή να διευθύνει κάποια αναμέτρηση του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ.

Να υποθέσουμε λοιπόν ότι ο Μέλο Περέιρα παρανομεί αποκλείοντας από τους ορισμούς των Δικεφάλων, έναν διεθνή διαιτητή; Ή έστω ότι ισορροπεί στη νομιμότητα κάνοντας τα στραβά μάτια; Να υποθέσουμε ότι η ΕΠΟ εκβιάζεται από την Κυβέρνηση και με τη σειρά της πιέζει την ΚΕΔ για αυτή την κατάσταση; Ότι το Κράτος είναι οι… Δικέφαλοι; Τι ακριβώς συμβαίνει με τον Γιώργο Κομίνη όλη τη χρονιά τελικά; θα είχε πολύ ενδιαφέρον να μας απαντήσει κάποιος

ΥΓ. Το «μπ#%ρδ*λ# κράτος» το ανέδειξε ο Αλέξης Παπαχελάς στον ΣΚΑΙ σε ένα απο τα καλύτερα δημοσιογραφικά ρεπορτάζ που έγιναν ποτέ στην Ελλάδα. Το Κράτος που εκείνο το απόγευμα στο Μάτι άφησε να χαθούν 101 ψυχές, διαπραγματευόμενο αν θα πρέπει να πάει στον κήπο του Ψινάκη. Που… έχει άκρες στα κανάλια.

ΥΓ2. Πέτρο Κόκκαλη, πως σου φαίνεται η ιδέα στην εποχή του ΣΥΡΙΖΑ να υποβιβαστεί ο Ολυμπιακός στο μπάσκετ; Ή μήπως και οι Αγγελόπουλοι, «ρίχνουν ευθύνες για την κακή εικόνα της ομάδας στην κυβέρνηση, στον προκάτοχο της ομάδας, σε εχθρικά ΜΜΕ ή οπουδήποτε αλλού. Αυτό δεν συνιστά γενναία στάση, αλλά στοχευμένη υπεκφυγή. Συνιστά παραφωνία στην ίδια τη φύση του Ολυμπιακού»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ