Άρης: Η αυλαία θα είναι ωραία…

Άρης: Η αυλαία θα είναι ωραία…

Η αγωνιστική περίοδος θα τελειώσει με θετικό πρόσημο στην αναμέτρηση με την Ξάνθη, γιατί ο Άρης ήρθε για να μείνει και να μεγαλουργήσει.

Η αυριανή αναμέτρηση με την Ξάνθη αποτελεί το τέλος μιας μεταβατικής αγωνιστικής περιόδου. Μιας περιόδου που ο Άρης επέστρεψε εκεί που ανήκει. Μια χρονιά που μπορεί να μην είναι ιδανική, αλλά σίγουρα μπορεί να χαρακτηριστεί επιτυχημένη και να αποτελέσει σκαλοπάτι για μια ακόμα καλύτερη συνέχεια.

Αύριο το Κλεάνθης Βικελίδης θα ζήσει σε μεγάλο βαθμό αυτό που οι περισσότεροι σκέφτονταν, ήλπιζαν η ονειρεύονταν -ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει τη λέξη που του ταιριάζει- στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου. Η καλύτερα αμέσως μόλις η ομάδα εξασφάλισε και μαθηματικά την επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία.

Ο Άρης έχασε μια μεγάλη ευκαιρία την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, στο θεσμό του κυπέλλου. Μακάρι αυτό να αποτελεί μάθημα, προκειμένου στην επόμενη διοργάνωση να παρουσιαστεί διαβασμένος, προκείμενου να έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει και γιατί όχι να κατακτήσει τον τίτλο.

Η εξασφάλιση της συμμετοχής στο Γιουρόπα Λιγκ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου αποτελεί μια ευκαιρία για τον Άρη. Έχει αλλάξει το κλίμα, έχει αλλάξει τον αέρα, έχει κάνει τα πράγματα πολύ καλύτερα στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Άρης θα προχωρήσει σε λίγες, σχετικά και στοχευμένες κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ του. Εχει γίνει, ηδη, προεργασία, έχουν γίνει ήδη επαφές σε προχωρημένο επίπεδο. Η περίπτωση του Σουντγκρεν ,φυσικά, δεν είναι η μοναδική.

Εκτός βέβαια από τις μεταγραφικές κινήσεις, ο οργανισμός Άρης χρειάζεται ενίσχυση σε αρκετούς τομείς. Κυρίως, απαιτείται στελέχωση σε καίριες θέσεις, προκειμένου να μη παρατηρούνται και στο μάλλον πράγματα που δεν ταιριάζουν στο μέγεθος του συλλόγου.

Ολα αυτά θα γίνουν. Στην ώρα τους. Είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει η θέληση και η διάθεση από αυτούς που έχουν στα χέρια τους τις τύχες της ομάδας, αυτή να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμη για τη πρόκληση που βρίσκεται μπροστά της. Πριν από όλα αυτά, όμως, η αυλαία του πρωταθλήματος θα πέσει με θετικό τρόπο στο αυριανό παιχνίδι με τη Ξάνθη στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ