Τι πρέπει και (δεν) θα κάνει ο κ. Βασιλειάδης

Τι πρέπει και (δεν) θα κάνει ο κ. Βασιλειάδης

Αν το μπάσκετ πράγματι διαλύεται όπως δήλωσε ο κ. Βασιλειάδης υποδεικνύοντας τον υπεύθυνο, τότε ας πάρει αυτός την πρωτοβουλία. Πριν φτάσουμε στην ριμάδα την Τετάρτη, να διακόψει το πρωτάθλημα επικαλούμενος λόγους ασφαλείας και να πάει ο ίδιος στην ΦΙΜΠΑ.

Εντάξει, το καταλάβαμε. Τώρα που η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο και δεν γίνεται να κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας αλλά επιβάλλεται να πάρουμε θέση βρήκαμε καταφύγιο στα κατορθώματα του Γιάννη στο NBA.

Ότι (δεν) πείτε παιδιά. Αφού δεν έχουμε να πούμε τίποτα για την ταμπακέρα την κάνουμε με ελαφρά πηδηματάκι και κείμενα για την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Μακριά κι αγαπημένοι, δηλαδή. Το μπάσκετ στην Ελλάδα κινδυνεύει με διάλυση αλλά ο… Βούδας του είναι στο απυρόβλητο. Μια σειρά από γραφίδες που περιμέναμε να βγουν μπροστά και να γράψουν την γνώμη τους, βρε αδερφέ, ποιούν την νησαν.

Τι να γράψουν και πώς να γράψουν όταν όλα αυτά τα χρόνια καβαλούσαν τα αεροπλάνα και ταξίδευαν αχρεωστήτως τον κόσμο όλο. Όταν κοσμούν τα ονόματα τους τα γραφεία Τύπου και τα Γραφεία Τύπου όλων των μεγάλων μπασκετικών διοργανώσεων. Ο ένας και μοναδικός του ελληνικού μπάσκετ φρόντισε σχεδόν για όλους. Ετσι, τώρα που ο κόμπος φτάνει στο χτένι δεν ακούς τίποτα. Ακρα του τάφου σιωπή.

Εξαφανισμένος ο Βούδας μιλάει με διαρροές, σιωπηλές οι γραφίδες που άλλοτε του έπλεκαν τα εγκώμια. Τώρα που σφίξαν τα γάλατα θα «πουλάμε» τον Γιάννη από το ΝΒΑ και θα περιμένουμε να αναστηθεί η Εθνική Ομάδα μπας και. Στο μεταξύ μπορεί να έχει «τινάξει τα πέταλα» το εγχώριο μπάσκετ.

Πάμε παρακάτω: Οσοι περιμένουν να πάρει πρωτοβουλία ο Γιώργος Βασιλακόπουλος για να αρθεί το αδιέξοδο είναι πιο πιθανό να δουν το αυτί τους χωρίς καθρέφτη. Ούτε ασφαλώς συνιστά λύση να αρρωστήσει για λίγες μέρες ακόμα ο διαιτητής Αναστόπουλος. Αν το μπάσκετ πράγματι διαλύεται όπως δήλωσε ο κ. Βασιλειάδης υποδεικνύοντας τον υπεύθυνο, τότε ας πάρει αυτός την πρωτοβουλία. Κανονική πρωτοβουλία όμως.

Όχι σαν τη σύσκεψη φιάσκο που έκανε πριν από περίπου ένα μήνα. Αν δεν ξέρει τι να κάνει ας ρωτήσει τον προκάτοχό του κ. Κοντονή. Αυτός ξέρει να του πει τι να κάνει. Πριν φτάσουμε στην ριμάδα της Τετάρτη να διακόψει το πρωτάθλημα επικαλούμενος λόγους ασφαλείας και να πάει ο ίδιος στην ΦΙΜΠΑ. Θέλει κότσια να το κάνει διότι θα πρέπει να συγκρουστεί όχι με τον Βασιλακόπουλο αλλά με τον Γιαννακόπουλο.

Αυτόν που του πέταξε κατάμουτρα ότι το κράτος είναι «μπουρδέλο». Αυτόν που τον πέρασε γενεές δέκα τέσσερις, βγάζοντας τον άχρηστο ως υφυπουργό. Το ξέρει ο κ. Βασιλειάδης πως άλλη λύση δεν υπάρχει. Πως ανοίγεις όμως μέτωπο με τον Γιαννακόπουλο κι όσους οπαδούς του Παναθηναϊκού πίνουν νερό στο όνομά του.

Ασε που αν κοιτάξεις πίσω σου δεν θα βρεις δημοσιογράφους πρόθυμους να σε στηρίξουν διότι κατά μια διαβολική σύμπτωση αυτοί που σε στήριζαν έχουν νωρίτερα σιτιστεί από το πρυτανείο του Βασιλακόπουλου…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ